- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
En iyisini yapıyorsunuz bende gitmeme kararı aldımEvet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
Siz davet etseniz nasıl olur
Gideceğim yerde çocukluysa giderim,gittim :) Çocuksuz eve gitmek sıkıntı olabilir, eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar :))
Aman böyle olalım . Benim çevremde genelde çocuklarına bakmayan ama gezmekten kusur kalmayan kadinlarla dolu. Çocuğu çay döker aaa tuh der içeri gider çocuk tuvalet tuvalet der lafını kesmemek için bekletir ve çocuk altına işer. Mağazaya girersin heryeri birbirine katar ama o kıyafet dener. Çocuğu yere düşer kaldırıp bitanede kendi vurur düştü diye . Düşündümde en güzeli beraber gidiyorsanız zapdedebiliyorsaniz market park avm gidebilirsiniz en güzel zamanlar başbaşa geçirdiğin zamanlar . Çocuklar bi nevi en iyi arkadaş. Benimde 3 yaşında oğlum var onunla geçirdiğim zamanı hiçbirşeye değişmem
21 aylik kizim var.kizim uysal biridir ama her cocuk gibi kesfetmeyi sever.ben misafirliklerde elimden geldiginice ev sahibini rahatsiz etmemek icin ugrasiyorum ki basardigimida dusunuyorum.cunku herkes kizimin uysal oldugunu soyler.kizimla samimi dostlarimiza gidip geliriz.yaramaz olsaydi bende gitmezdim sanirim ama simdilik sorun cikarana kadar geziyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?