2 çocukla kaçmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iki cocuk annesi222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
341
137
53
Beni bilenler biliyor artık bu adama katlanacak gücüm kalmadı oğlumun öğretmeniyle sevgili olmuşlar allah ikisininde belasını versin inşallah saat sabahın 5i evdeki 3 yüzükle cebindeki paraları alıp neresi olursa gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok ünlü birine yada ekrem imamoğluna ulaşmaya çalışacağım sığınmak yeni bir hayat kurabilmek için arkamdan kötü kelime kullanacaklar ama bir mektup bırakacağım kimseyle kaçmıyorum çocuklarımı alıp gidiyorum beni arayıp sormayın diye sığınma evi deneyin çok araştırdım şartları cok kötüymüş çocuklarımı oraya götüremem telefonu falan satacağım elime geçen parayla bir süre idare ederim ama çok korkuyorum ölümden değil beni bulup çocuklarımı benden ayirmalarindan korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz yanlış mi düşünüyorum bana bir yol gösterin nolur hayatim eşimden sonra ki bir yanlışı daha kaldıramaz çocuklarımı koruyabilir miyim bilmiyorum dışarıdaki pisliklerden nolur yargılamayın sadece yardımı dokunabilecek yorumlar istiyorum bana cesaret verin bunu bugün kendisi evden çıkar çıkmaz yapmayı düşünüyorum çocuklarımı daha güzel yetiştirebilmek için onlara guzel bir hayat kurabilmek için gtmek istiyorum

Yargılamıyorum.
Ancak sadece gereksiz maceraya atılmış olursunuz.
İki ev arkadaşı gibi takılıp, kanıt toplayıp, birikim yapıp ayrılın bu adamın. Kanıtlarla donuna kadar alırsınız.
Şu an 2 çocuğunuz için çok tehlikeli, sokaklar güvenli değil. Elinizdeki para ne kadar yetecek belli de değil.

Boşanmayı deneseniz önce bir konusunu açın aldatma olduğu icin bosanmak istiyorum deyin ne der?
Önce bir sakin olun ama iki cocuk var yanınıza ne deli adamlar var Allah korusun
Bosanmaya yanasmiyor mu??
Ailem aldatma konusu olunca eşimi tutuyor herkes çek otur diyor yoksa oraya giderdim ama oradada çocuk büyütmek nasıl olur bilemiyorum

Doğru söylüyorsunuz ya başımıza bir iş gelirse insanca ayrılmak istediğimi söyleyip ailemin yanına mi gitsem onlarda çok dır dır ederler zehir ederler bana hayatı ama sonra alışırlar mi bilmiyorum

Ailem aldatma konusu olunca eşimi tutuyor herkes çek otur diyor yoksa oraya giderdim ama oradada çocuk büyütmek nasıl olur bilemiyorum
Ailenize gidin demedim. Esinize anlasmali bosanma açın ve haklarini alin dedim çocuklara nafaka dahil. Bosanip eve çıkarsınız. Böylece gelirinizde olur calisirsiniz da ve kanit bulursaniz onlarida gosterin mahkemeye. Çocuklar ikinizin bakmak zorunda o da .

Unlu birine siginmak??? Cok mu tv izliyorsunuz? Oturun sakin kafa ile bir cozum dusunun. Siz bir annesiniz ergence hareket etmek hepinizi zora sokabilir.
Yani müge anlı yada zahide yetiş gibi insanlara yardım eden birilerini düşündüm ama bilmiyorum

Ailene üzüldüm.
Bence ne olursa olsun ailene git, biraz birikim yapıp kendi evine çıkarsın.
Daha çok gençsin, yaparsın. Ama yeter ki kararlı ol, eğer boşanacağım diyip eve geri dönersen kocanın bu hareketleri artarak devam eder.

Ben doğuda yaşıyorum birada ayrı eve cikayim desen kocandan önce baban abin boğar keşke öyle bir şeye izin verseler ah keşke babamla konuşsam mı annemle gecinemedigimiz biliyor güzel bir dille anlatsam ayrı eve cikayim desem ne der ki acaba yüzde 1 ıhtimal bile veremiyorum ama bilemiyorum

Zaten 4 defa küs gittim tekrar döndüm bu defa bitecek ailem özellikle annem hep beni suçluyor o 4 defa gittigimdede öyle yaptı bırak konuşsun yapsın aldırma git evine bilmem ne falan keşke arkamda dursa her şey daha kolay olur belkide

Bana bir şey yapmayacak gibi geldiniz yinede bir an fevri karar verip sonra napalım kader diyeceksiniz gibi ani fikir değiştiriveriyorsunuz çünkü
Şu an çok kötü durumdayım cunku kalbim paramparça zoruma gidiyor her şey bir an önce öyle yada böyle bu adamla aynı evde yaşamaktan kurtulmak istiyorum nefret ediyorum ondan karaktersiz pislik herif adam gibi koca baba olamadı beni hallere düşürdü

Ailenin arkanda durmaması kötü ama imkansız bir durum değil.
Ayrıca söylediklerimi de geri alıyorum. Çünkü Doğuda yaşıyormuşsun, orası tutucu bir bölge. Ailen çalışmana izin verir mi? Ne yapabilirsin mesela herhangi bir mesleğin var mı? Orada ayrı eve çıkabilir misin?

Evden kaçmak çözüm değil evlatlarınızı düşünün. Müge anlıya yardım için değil bu gidişle kayıp ilanıyla mı çıkarsınız iti kopuğu her cinsten insan var öyle kolay mı anlattığınız gibi? Boşanıp ailenize sığının bir kabul etmez iki etmez kapı önüne mi koyarlar neden geldin diye?

Ya siz neden gidiyorsunuz o gitsin hem iki çocuk var oturun oturdunuz yerde Allah askına yüzükle az bi parayla iki cocukla nereye kadar kanıt toplayın verin mahkemeye mahkeme nafakada bağlatır size siz de çalışırsınız Gül gibi geçinir giderdiniz yok yere çocukları ziyan etmeyin sokaklarda

Aileniz istediği kadar dırdır etsin alın cocuklarınızı ailenizin yanına gidin. Bosanma davası açın. Aileniz bir soylenir iki soylenir sizin dik durusunuzu kararlılığınızı görünce kabullenmek zorunda kalır.

Evden kacmak cözüm degil.

Böle olmaz ilk bir konuşun zorbalik yapıyorsa sığınma evine gidin cocuklariperisan etmeyin Allah ferahliga çıkarsın sizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…