- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Kendiniz ne yapacağınızı bilmiyorsunuz çocukları da sürüklemeyin.Beni bilenler biliyor artık bu adama katlanacak gücüm kalmadı oğlumun öğretmeniyle sevgili olmuşlar allah ikisininde belasını versin inşallah saat sabahın 5i evdeki 3 yüzükle cebindeki paraları alıp neresi olursa gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok ünlü birine yada ekrem imamoğluna ulaşmaya çalışacağım sığınmak yeni bir hayat kurabilmek için arkamdan kötü kelime kullanacaklar ama bir mektup bırakacağım kimseyle kaçmıyorum çocuklarımı alıp gidiyorum beni arayıp sormayın diye sığınma evi deneyin çok araştırdım şartları cok kötüymüş çocuklarımı oraya götüremem telefonu falan satacağım elime geçen parayla bir süre idare ederim ama çok korkuyorum ölümden değil beni bulup çocuklarımı benden ayirmalarindan korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz yanlış mi düşünüyorum bana bir yol gösterin nolur hayatim eşimden sonra ki bir yanlışı daha kaldıramaz çocuklarımı koruyabilir miyim bilmiyorum dışarıdaki pisliklerden nolur yargılamayın sadece yardımı dokunabilecek yorumlar istiyorum bana cesaret verin bunu bugün kendisi evden çıkar çıkmaz yapmayı düşünüyorum çocuklarımı daha güzel yetiştirebilmek için onlara guzel bir hayat kurabilmek için gtmek istiyorum
3yuzlukle kac gun dayancaksiniz olmaz yanlis bosanin varsa ailenize gidin o kocan in Ben taaa agzina neyseBeni bilenler biliyor artık bu adama katlanacak gücüm kalmadı oğlumun öğretmeniyle sevgili olmuşlar allah ikisininde belasını versin inşallah saat sabahın 5i evdeki 3 yüzükle cebindeki paraları alıp neresi olursa gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok ünlü birine yada ekrem imamoğluna ulaşmaya çalışacağım sığınmak yeni bir hayat kurabilmek için arkamdan kötü kelime kullanacaklar ama bir mektup bırakacağım kimseyle kaçmıyorum çocuklarımı alıp gidiyorum beni arayıp sormayın diye sığınma evi deneyin çok araştırdım şartları cok kötüymüş çocuklarımı oraya götüremem telefonu falan satacağım elime geçen parayla bir süre idare ederim ama çok korkuyorum ölümden değil beni bulup çocuklarımı benden ayirmalarindan korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz yanlış mi düşünüyorum bana bir yol gösterin nolur hayatim eşimden sonra ki bir yanlışı daha kaldıramaz çocuklarımı koruyabilir miyim bilmiyorum dışarıdaki pisliklerden nolur yargılamayın sadece yardımı dokunabilecek yorumlar istiyorum bana cesaret verin bunu bugün kendisi evden çıkar çıkmaz yapmayı düşünüyorum çocuklarımı daha güzel yetiştirebilmek için onlara guzel bir hayat kurabilmek için gtmek istiyorum
Ben doğuda yaşıyorum birada ayrı eve cikayim desen kocandan önce baban abin boğar keşke öyle bir şeye izin verseler ah keşke babamla konuşsam mı annemle gecinemedigimiz biliyor güzel bir dille anlatsam ayrı eve cikayim desem ne der ki acaba yüzde 1 ıhtimal bile veremiyorum ama bilemiyorum
Calısmıyorsanız b işe giirin bu durumd en iyisi bu olr teyzemde cok istedi bosanmak kmse destek cıkmadı ıkı kız cocugu gtse nereye gdrrdi durdu evde adam yokmus gbi davrandı bes sene işe grdi pra brktirdi gitti ayrıldı ev tuttu kzııda buyudu oda calısıyor smdi yaoacak yapacagını sende oyle yaomalısın rezil olursunuz bak sagda solda hayat cok zorBeni bilenler biliyor artık bu adama katlanacak gücüm kalmadı oğlumun öğretmeniyle sevgili olmuşlar allah ikisininde belasını versin inşallah saat sabahın 5i evdeki 3 yüzükle cebindeki paraları alıp neresi olursa gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok ünlü birine yada ekrem imamoğluna ulaşmaya çalışacağım sığınmak yeni bir hayat kurabilmek için arkamdan kötü kelime kullanacaklar ama bir mektup bırakacağım kimseyle kaçmıyorum çocuklarımı alıp gidiyorum beni arayıp sormayın diye sığınma evi deneyin çok araştırdım şartları cok kötüymüş çocuklarımı oraya götüremem telefonu falan satacağım elime geçen parayla bir süre idare ederim ama çok korkuyorum ölümden değil beni bulup çocuklarımı benden ayirmalarindan korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz yanlış mi düşünüyorum bana bir yol gösterin nolur hayatim eşimden sonra ki bir yanlışı daha kaldıramaz çocuklarımı koruyabilir miyim bilmiyorum dışarıdaki pisliklerden nolur yargılamayın sadece yardımı dokunabilecek yorumlar istiyorum bana cesaret verin bunu bugün kendisi evden çıkar çıkmaz yapmayı düşünüyorum çocuklarımı daha güzel yetiştirebilmek için onlara guzel bir hayat kurabilmek için gtmek istiyorum
Cocugunun ogretmeni cocugun anne babasinin ayri olup olmadigini bilebilir. Kayit olurken ilk is aile ve cocuk bilgileri doldurtulur. Bilmemesi gibi bir durum yok yani.Herks ogretmeni gommus de bakalim ogretmenin haberi var mi evli oldugundan?belki bosandim dedi oyle degil mi?once aldatilmayi belgelendirin sakin kalip.au surecte sakin olun once
Once bosanmayi dene bence allah yardimcin olsunBeni bilenler biliyor artık bu adama katlanacak gücüm kalmadı oğlumun öğretmeniyle sevgili olmuşlar allah ikisininde belasını versin inşallah saat sabahın 5i evdeki 3 yüzükle cebindeki paraları alıp neresi olursa gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok ünlü birine yada ekrem imamoğluna ulaşmaya çalışacağım sığınmak yeni bir hayat kurabilmek için arkamdan kötü kelime kullanacaklar ama bir mektup bırakacağım kimseyle kaçmıyorum çocuklarımı alıp gidiyorum beni arayıp sormayın diye sığınma evi deneyin çok araştırdım şartları cok kötüymüş çocuklarımı oraya götüremem telefonu falan satacağım elime geçen parayla bir süre idare ederim ama çok korkuyorum ölümden değil beni bulup çocuklarımı benden ayirmalarindan korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz yanlış mi düşünüyorum bana bir yol gösterin nolur hayatim eşimden sonra ki bir yanlışı daha kaldıramaz çocuklarımı koruyabilir miyim bilmiyorum dışarıdaki pisliklerden nolur yargılamayın sadece yardımı dokunabilecek yorumlar istiyorum bana cesaret verin bunu bugün kendisi evden çıkar çıkmaz yapmayı düşünüyorum çocuklarımı daha güzel yetiştirebilmek için onlara guzel bir hayat kurabilmek için gtmek istiyorum
Öncelikle Allah yardımcınız olsun ama dik durup kararlı olmanız lazım eğer gerçekten eşinizden ayrılmak istiyorsanız.çözüm bence kimsenin yanına sığınmak değil.kendinize güvenin herşeyden önce ayrıca evinizden de ayrılmayın o gitsin hep kadın vazgeçiyor herşeyden mağdur olan zaten sizsiniz.arkadaşın biri demiş doğru delil toplayın zina davası açın mahkeme çocukları heralükarda size verir zaten ama bu davayla ama en az zararla çocuklar mağdur olmaması için.Ailenize de 4 kere gidip gelmişsiniz madem onlarda biliyordur durumu anlatınZaten 4 defa küs gittim tekrar döndüm bu defa bitecek ailem özellikle annem hep beni suçluyor o 4 defa gittigimdede öyle yaptı bırak konuşsun yapsın aldırma git evine bilmem ne falan keşke arkamda dursa her şey daha kolay olur belkide
Beni bilenler biliyor artık bu adama katlanacak gücüm kalmadı oğlumun öğretmeniyle sevgili olmuşlar allah ikisininde belasını versin inşallah saat sabahın 5i evdeki 3 yüzükle cebindeki paraları alıp neresi olursa gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok ünlü birine yada ekrem imamoğluna ulaşmaya çalışacağım sığınmak yeni bir hayat kurabilmek için arkamdan kötü kelime kullanacaklar ama bir mektup bırakacağım kimseyle kaçmıyorum çocuklarımı alıp gidiyorum beni arayıp sormayın diye sığınma evi deneyin çok araştırdım şartları cok kötüymüş çocuklarımı oraya götüremem telefonu falan satacağım elime geçen parayla bir süre idare ederim ama çok korkuyorum ölümden değil beni bulup çocuklarımı benden ayirmalarindan korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz yanlış mi düşünüyorum bana bir yol gösterin nolur hayatim eşimden sonra ki bir yanlışı daha kaldıramaz çocuklarımı koruyabilir miyim bilmiyorum dışarıdaki pisliklerden nolur yargılamayın sadece yardımı dokunabilecek yorumlar istiyorum bana cesaret verin bunu bugün kendisi evden çıkar çıkmaz yapmayı düşünüyorum çocuklarımı daha güzel yetiştirebilmek için onlara guzel bir hayat kurabilmek için gtmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?