2 çocukla kaçmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendiniz ne yapacağınızı bilmiyorsunuz çocukları da sürüklemeyin.
Önce bir işe girin kendi ayaklarınız üzerinde durun.
Sonra çocuklarla ne yapabilirim diye düşünün.

Seni okadar iyi anliyorumki 9 yilimi buraya yazsam sayfa yetmez ama bendede son nokta.birseyini daha yakaliyim bitmistir Benin icin meslek yapmama engel oluyor nebilim sogdum ya.ailen falan nerde Allah yardimcin olsun

Bi kendine gel arkadaşım. Ne kaçması ne imamoglusu. 2 yuzukle 3 kuruşla iki cocukla nereye gidiyrosun. Kocan seni aldatıyor mu. Kanıt topla. Sonra elinde yeterli kanıt olunca mahkemeye başvur. Aldatma büyük bir suçtur. Her istedigini alırsın. Aldığın nafakayla falan da gecinirsin. Sonra çalışmaya başlar hayatini çocuklarınla yeniden kurarsin. Ama önce bi sabretmeyi ve mantıklı düşünmeyi öğren rica edicem. Tv dizilerini de çok ciddiye alma.

Ayrılın eşinizden ailesiniz yok mu onları in yanına gidin çocuklarla tek başına ne yapıcaksınız yada bir iş bulun önce öyle ev tutup gidin tlefonu satmakla nereye kadar idare eder o para sizi.

Geçenlerde radyo programına bir kadın katılmış ve eşim beni düğünümde bile aldatıyormuş,dedektif tuttum sonra boşandım,temizlikçilikle girdiğim iş maceramda şimdi patronun yardımcısıyım dedi kulakları çınlasın.İşiniz ve eğitim durumunuzu bilmiyorum ama o kadın beni çok etkilenmişti.Kimseyi dinlememiş boşanmış ve maalesef tek başına durumunu kurtarmış.

Yerinde olsam simdilik bisey belli etmem ev arkadasi gibi davranir yeri gelir görmezden gelirim delil toplarim bisekilde para biriktiririm biraz birikim yapar nerede yasicama cocuklarima nasil bi gelecek hazirlicami iyice düsünür öyle giderim söylediklerin pek mantikli gelmedi gülüm Allah yar ve yardimcin olsun :-(

3yuzlukle kac gun dayancaksiniz olmaz yanlis bosanin varsa ailenize gidin o kocan in Ben taaa agzina neyse

Herks ogretmeni gommus de bakalim ogretmenin haberi var mi evli oldugundan?belki bosandim dedi oyle degil mi?once aldatilmayi belgelendirin sakin kalip.au surecte sakin olun once

Ailenin bulundugu yerde bi ev ac. Ama evi terk etme adami gönder. Şiddet yokken cocuklarla kacarsan sen suclu olursun.

Lutfen aceleyle karar vermeyin. Ofkeyle kalkan zararla oturur.
Onceliginiz aldatmaya dair kanit biriktirmek olsun. Ardindan da para biriktirin. Esinizden aldiklarinizi saklayin, evden is yapma olanaklarini arastirin. Zaten ayrilmayi kafaya koydugunuz zaman, o amacla yaptiginiz her seye inanilmaz motive olursunuz. Biraz kenara para koyunca davanizi kanitlarla acar; nafaka+tazminat da alirsiniz.

Aldatildigini ispatla. tazminat almaya bak ikisinden de alabilirsin. Karsi taraftan bile tazminat alinabiliyor.neden dibini görmediğin kuyuya iniyorsun? Sana tazminat vermemek icin leke atar. Kal evinde o defolsun. 2 cocugun var onlari riske atamazsin. Disarisi kotu. Kime sığınacaksın?

Calısmıyorsanız b işe giirin bu durumd en iyisi bu olr teyzemde cok istedi bosanmak kmse destek cıkmadı ıkı kız cocugu gtse nereye gdrrdi durdu evde adam yokmus gbi davrandı bes sene işe grdi pra brktirdi gitti ayrıldı ev tuttu kzııda buyudu oda calısıyor smdi yaoacak yapacagını sende oyle yaomalısın rezil olursunuz bak sagda solda hayat cok zor

Öncelikle sakin olmaya çalış...evet aldatılmak kötü bir olay ..ama çocuklarını düşünmelisin.. kadın sığınmalar o kadarda kötü degil duydugum kadarıyla..bi arkadasım kaldı bir süre orda maas bile alıyordu..en azından kendini toparlayana kadar deneyebilirsin..allah yardımcın olsun..güçlü olmaya çalış..

Herks ogretmeni gommus de bakalim ogretmenin haberi var mi evli oldugundan?belki bosandim dedi oyle degil mi?once aldatilmayi belgelendirin sakin kalip.au surecte sakin olun once
Cocugunun ogretmeni cocugun anne babasinin ayri olup olmadigini bilebilir. Kayit olurken ilk is aile ve cocuk bilgileri doldurtulur. Bilmemesi gibi bir durum yok yani.

Ben size demeyecegim cekismeli dava acin ve sonuc bekleyin diye cunku bu yillarinizi alabilir. Anlasmali bir sekilde cocuklarinizin nafakasini alin.

Ayrica delil kanit toplasaniz bile bu adam diretebilir bosanma konusunda ve bu surec cocuklarinizi ve sizi olumsuz etkiler.

Hicbir zaman bosanma sureci kolay gectigini gormedim helede esinizde doguluysa. Esinizle oturup konusun bu konuyu anlasmali bosanma konusunu kabul etmezse gidin dava acin ve siginma evine yerlesin gelen nafakalari bir sure biriktirirsiniz ve iyi yada kotu bir eve cikarsiniz sonuc olarak. Siginma evindeyken size is olanaklarida sunacaklardir.
Bende bu sureclerden gecmis biri olarak size sadece tavsiyelerimi soyluyorum bunlari iyi dusunun.
Aileniz bahsettiginiz gibi size kotu davranacaklarsa baska birsey yapamazsiniz elinizde baska olanak yok.
Ama dava acabilmek icin delile ihtiyaciniz var esinizi kolay ve istediginiz yönde bosanmaya ikna edebilmek icin bu cok isinize yarayacak. Bir sure bilmiyor gibi davranin delil biriktirdikten sonra ona bu konuyu acin. Ve elinizdeki delilleri mutlaka biryerlere yedeklemeyi yada kopyalamayi unutmayin.
Evet uzun yazdm farkindaym ama durumunuza uzuldum ve cocuklariniz size bir faydamiz olursa ne mutlu. Rabbim yardimciniz olsun.

Once bosanmayi dene bence allah yardimcin olsun

Öncelikle Allah yardımcınız olsun ama dik durup kararlı olmanız lazım eğer gerçekten eşinizden ayrılmak istiyorsanız.çözüm bence kimsenin yanına sığınmak değil.kendinize güvenin herşeyden önce ayrıca evinizden de ayrılmayın o gitsin hep kadın vazgeçiyor herşeyden mağdur olan zaten sizsiniz.arkadaşın biri demiş doğru delil toplayın zina davası açın mahkeme çocukları heralükarda size verir zaten ama bu davayla ama en az zararla çocuklar mağdur olmaması için.Ailenize de 4 kere gidip gelmişsiniz madem onlarda biliyordur durumu anlatın

Alıp kaçarsanız bu sizin aleyhinize kullanılabilir. Bence ibr an önce boşanma davası açın ve siz değil o terketsin evi. Size karşı şiddet kullanmaya yeltenirse hemen polisi arayın ve uzaklaştırma aldırın.

Dediğim gibi evden o gitsin siz değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…