2 çocukla kaçmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sığınma evi en mantiklisi..
Şu an görümcemin kızı sığınma evinde...
Kocana dön diyen amcaları ailesi vs şu an kıza dön evine biz halledicez boşanma işini diye yalvarıyor...
Neden?
Çünkü burada bir kadının ailesi varken sığınma evine girmesi ben devlete sığındım bana sahip çıkan olmadı demesi o aile için ölümden beter bir utanç kaynağı oluyor... herkes aileyi kınayıp siz nasıl adamsınız kızınıza sahip çıkamıyorsunuz diyorlar..
Burası da doğu da bir il...
Her türlü şiddete mağruz kalmış bi gencecik bir kadın bahsettiğim. Bir çocuğu var. Ve geçen hafta sığınma evine gitti. Görüş gününde annesiyle görüştü gayette ıyiymis..

Ben de aldatildiğimi öğrendim ilişki bitti mi devam ediyor mu? bilmiyorum.Bildiğim tek şey şu ki:Mesleğiniz, paraniz,arkanizda duran bir aileniz yoksa ve cocuklariniz varsa asla mantiksiz adimlar atamazsiniz.Önce sakinleşin bu dünya imtihanlarla dolu inançliysaniz bilirsiniz.Sabirli olun ve evinizi terketmeyin derim...

Hayır asla ailene gitme
Evinden çıkma
O kocan gidecek
Davanı aç

O elindeki para iki günde biter. Akşamında kalacak yer bulamazsin. Çocuklar ziyan olur.

Evinde kal ve evinden ulaşmaya çalış kime istiyorsan. Bu arada da para biriktir.

Sakın fevri hareket etme. Ayrı eve çıkarsam.beni bozarlar diyorsun , iki çocukla hiçbir yere kaçamazsın.

Çocuklarımı kaçırdı dediği yerde yakalanirsin

Iki gün önce aklıma geldin biliyor musun? Acaba ne yaptı dedim.
Öncelikle neden evden kaçıyorsun ki ? Kaçması gereken onlar. Olay bir duyulursa öğretmen hemen açığa alınır. Tabi eminsen. Kanıtın varsa. Önce bir avukata git. Haklarını öğren. Kaçarsan haklıyken haksız duruma düşmüş olursun.

Bu mesajı dikkatlice okuyun hanım efendi gayet güzel yazmış doğrusu da bu . Kanıt toplayın resimler mesajlar şahitler ve dava acın bu kadar. Ondan sonra dava aleyhinize işler çocuklar da sizde kalir nafaka tazminatta verir haksız da olur.

Öncelikle aldatmaya dayalı boşanma davanızı açmak için bir avukatla görüşün. Sizi yönlendirdiği şekilde delilleri toplayın. Hem kendiniz hem çocuklarınız için nafaka ve tazminat istersiniz. Sonrasında ailenizle yaşamak sizin için zor gelirse o zaman düşünürsünüz.

Yani bunları denemeden kaçmak, bilemiyorum.

şartlar kötü bile olsa en iyi seçenek sığınma evi hiç değilse güvenilir olur iyi düşün öyle kaçıyorum demekle olmaz plan program lazım.bi de öğretmen hanımı okuluna şikayet et etik, ahlak diye birşey var

Aldayildiginizin kanıtlarını alın ve adama uzaklaştırma kararı aldirin hemen sonra boşanma davası açın evdende bir yere gitmeyin çocuklarınızın düzeni bozulmamış olur

YAnlis dusunuyosun tek basina olsan neyse. Once aldatildigina dair delillerini al barodan bir avukat talep ederek dava ac. O kadindanda kocandanda tazminat alirsin. Hatta kocanin yuzukleri telefonu donu hak yoluyla sana gecer. Nafakani da alirsin. Sonra al basini gozunu ne istiyosan yap

Neden kaciyosunuz?Acin davayi bosanin.
Simdi boyle kacarsan ofkelerine senin arkandan ne laflar yapicaklar inandiramazsin kimseyi en iyisi ac davayi bosan al cocuklarini ailen destek cikar heralde cikmazsa bile yavas yavas kendine bi hayat kurarsin

Ne evden kaçması yahu...

Bir avukat bul, seni aldattığına dair kanıt topla. Maddi manevi tazminat, nafaka iste... Dımdızlak bırak ortada...

Yetmez.....

O aldattığı kadını da ifşa et, et ki rezil olsun.

Böyle ezik gibi durup da kaçma. Güçlü dur ver şavaşını.

Anlattıklarınızın hepsi hayal ünlü birine ulaşmak o kadar kolay mı kaldı ki sizden belki de bin biter durumda olan örneğin kocasından fiziksel şiddet gören can korkusu olan binlerce kadın var. Yanlış anlaşılmak istemem asla sizin durumunuzu küçümsemiyorum. Elinizdeki para sizi bir ay bile idare etmez üstelik çocuklarınızı babadan kaçırdığınız için suçlu durumuna düşersiniz. Sığınma evi en mantıklısı şartları ne kadar kötü olursa olsun sokakta yatmaktan bin kat iyidir. Şartlarının kötü olduğunu düşünmüyorum ayrıca en azından devlet güvencesinde yanınızda çocuklarınızla kalırsınız

Ne yaptınız
Şuan öfkelisiniz ve sakın öfkeliyken sevinçliyken heyecanlıyken önemli bi karar almayın sizin için yanlışlar olabilir
Diyelim iki küçük çocukla kaçtınız ailenize gidemezsiniz diger konularda aileniz sadece sen gelirsen gel demiş şimdi onlara gitseniz bi gün susar ikinci gün konuşurlar.
Onlara gitmeseniz gündüz neyse gece nerede kalacaksınız gerçi gündüz de tehlikeli artık.
Otele mi gideceksiniz hangi parayla ? Otele gittiniz diyelim paran olsa bile belli bi zaman sonra o biter. Ayrıca otel iyi mi kötü mü?
Eger kararlıysan bu adamı terketmeye üsteki ablalarımın dedigi gibi boşanma davası aç.
Boşanma sürecinde aynı evde olmak istemiyorum diyorsun kadın sığınma evine git.
Başka bi hayat kur kendine çocuklarınla bunlar varken kaçıcaksın ve kocan seni bulucak ya da sen dönmek zorunda kalacaksın para bitecek çünkü.
Bu sefer de seni daha da kendine bağlı görücek para bitti geri geldi diye.
O oğretmeni de şikayet et , kanıtlarını bul. Meslekten bile atılabilir etiğe uymadığı için.
23 yaşındayım diyorsun çok gençsin maşallah
Oku , okumanın yaşı yoktur. Kuran-ı kerim'de ilk ayet oku'dur bunu biliyorsundur. Kendini geçindirebilecek bi meslegin olsun
Çocuklarını al sonra yanına. Gidin uzaklara o şehirde kalmak istemiyorsun önceki konularında deniz görmedim içimde kaldı demişsin git bi sahil kasabasına ege'de akdeniz'de ama her şeyden önce hayırlı bi gelirin olsun. Kimse için canını sıkmaya degmez bunu unutma
Sen önemlisin degersiz degilsin
Önceki konuları biliyorum burada asıl suçlu eşin
Eşin sadece erkek kavramına önem veriyor. Erkek yapar ama kadına gelince bi sınır var orada dur.
Kendi sana hareket edebilir dövebilir aldatabilir. Ama sen ona yapamazsın. Sen çünkü kadınsın. Onun karısısın. Neden seni dışarı göndermiyor?
Çünkü dışarı da kendi gibi karaktersiz , elalemin karısı kızına bakan fakat yanındaki kadına kimse bakamaz. Karısı da o bakana fırsatı veremez.
17 yaşında evlenmişsin
Günahını almak istemem oh bulmuşum küçük kızı bastırabildigim kadar bastırırım bunu demiştir. Kendim gül gibi yaşarım gezerim tozarım bu da evde oturur demiştir.
Kendinize gelin , akıllı olun. Siz degerlisiniz kimse size böyle davranamaz.
Sizde kaçıcam demeyin hemen oturun akıllıca bi plan yapın bazen hayatta planlarımız bile uymuyorken aniden giderseniz evden ne yapacaksınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…