- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Hayır asla ailene gitmeAileniz istediği kadar dırdır etsin alın cocuklarınızı ailenizin yanına gidin. Bosanma davası açın. Aileniz bir soylenir iki soylenir sizin dik durusunuzu kararlılığınızı görünce kabullenmek zorunda kalır.
Evden kacmak cözüm degil.
Ben doğuda yaşıyorum birada ayrı eve cikayim desen kocandan önce baban abin boğar keşke öyle bir şeye izin verseler ah keşke babamla konuşsam mı annemle gecinemedigimiz biliyor güzel bir dille anlatsam ayrı eve cikayim desem ne der ki acaba yüzde 1 ıhtimal bile veremiyorum ama bilemiyorum
Bu mesajı dikkatlice okuyun hanım efendi gayet güzel yazmış doğrusu da bu . Kanıt toplayın resimler mesajlar şahitler ve dava acın bu kadar. Ondan sonra dava aleyhinize işler çocuklar da sizde kalir nafaka tazminatta verir haksız da olur.Zinayı ispat edip guzel bi sekilde bosayin hem cocuklara nafaka hem de kendinize zina sucu icin tazminat alın. 2 cocugunuzun hayatini garantiye almadan nereye gideceksiniz? Kanun var nizam var yasal yollarla cok da guzel hayat kurarsiniz kendinize.
Aldayildiginizin kanıtlarını alın ve adama uzaklaştırma kararı aldirin hemen sonra boşanma davası açın evdende bir yere gitmeyin çocuklarınızın düzeni bozulmamış olurBeni bilenler biliyor artık bu adama katlanacak gücüm kalmadı oğlumun öğretmeniyle sevgili olmuşlar allah ikisininde belasını versin inşallah saat sabahın 5i evdeki 3 yüzükle cebindeki paraları alıp neresi olursa gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok ünlü birine yada ekrem imamoğluna ulaşmaya çalışacağım sığınmak yeni bir hayat kurabilmek için arkamdan kötü kelime kullanacaklar ama bir mektup bırakacağım kimseyle kaçmıyorum çocuklarımı alıp gidiyorum beni arayıp sormayın diye sığınma evi deneyin çok araştırdım şartları cok kötüymüş çocuklarımı oraya götüremem telefonu falan satacağım elime geçen parayla bir süre idare ederim ama çok korkuyorum ölümden değil beni bulup çocuklarımı benden ayirmalarindan korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz yanlış mi düşünüyorum bana bir yol gösterin nolur hayatim eşimden sonra ki bir yanlışı daha kaldıramaz çocuklarımı koruyabilir miyim bilmiyorum dışarıdaki pisliklerden nolur yargılamayın sadece yardımı dokunabilecek yorumlar istiyorum bana cesaret verin bunu bugün kendisi evden çıkar çıkmaz yapmayı düşünüyorum çocuklarımı daha güzel yetiştirebilmek için onlara guzel bir hayat kurabilmek için gtmek istiyorum
Bana bir şey yapmayacak gibi geldiniz yinede bir an fevri karar verip sonra napalım kader diyeceksiniz gibi ani fikir değiştiriveriyorsunuz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?