Beni bilenler biliyor artık bu adama katlanacak gücüm kalmadı oğlumun öğretmeniyle sevgili olmuşlar allah ikisininde belasını versin inşallah saat sabahın 5i evdeki 3 yüzükle cebindeki paraları alıp neresi olursa gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok ünlü birine yada ekrem imamoğluna ulaşmaya çalışacağım sığınmak yeni bir hayat kurabilmek için arkamdan kötü kelime kullanacaklar ama bir mektup bırakacağım kimseyle kaçmıyorum çocuklarımı alıp gidiyorum beni arayıp sormayın diye sığınma evi deneyin çok araştırdım şartları cok kötüymüş çocuklarımı oraya götüremem telefonu falan satacağım elime geçen parayla bir süre idare ederim ama çok korkuyorum ölümden değil beni bulup çocuklarımı benden ayirmalarindan korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz yanlış mi düşünüyorum bana bir yol gösterin nolur hayatim eşimden sonra ki bir yanlışı daha kaldıramaz çocuklarımı koruyabilir miyim bilmiyorum dışarıdaki pisliklerden nolur yargılamayın sadece yardımı dokunabilecek yorumlar istiyorum bana cesaret verin bunu bugün kendisi evden çıkar çıkmaz yapmayı düşünüyorum çocuklarımı daha güzel yetiştirebilmek için onlara guzel bir hayat kurabilmek için gtmek istiyorum
[/QUOT.
evden kaçıp çocukları alıp gidince haklı iken galsız duruma düşme ihtimalinde var yağmurdan kaçarken dokuya tutulma gidecek yerin yok iki çoçukla mağdur olursun selsefil olursun önce bi alt yapı hazırlasan iş kalacak yer gibi sonra o çatının altından kurtulan kaçmak değilde boşanmak gibi daha sağlıklı olmaz mı