2. Doğumda ilk çocuk

Elif Sengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
64
13
38
28
Merhabalar herkese,

Benim 20 gün sonra sezeryan doğumu var ve 23 aylık çocuğum var . Böyle bir durumda kalan oldu mu acaba diğer çocuğu durumunu nasıl sağladınız, hastahaneye alsam mı biri ile mi bıraksam karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim 🤗 hastahane ile ev arası 1 saat bu arada .

Şurada durup bekleyeyim benim de oğlum 3 yaşında olacak doğum olacağı zaman 🥹

Merhabalar herkese,

Benim 20 gün sonra sezeryan doğumu var ve 23 aylık çocuğum var . Böyle bir durumda kalan oldu mu acaba diğer çocuğu durumunu nasıl sağladınız, hastahaneye alsam mı biri ile mi bıraksam karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim 🤗 hastahane ile ev arası 1 saat bu arada .
Bizim de tam 24 ay olacak aralarında, aynı ay doğacaklar. Biz kızımızı hastaneye getireceğiz yani minik çekirdek ailemiz ile bir arada olacağız ben, eşim, kızım ve yeni bebeğimiz. Özel hastane zaten o yüzden birlikte kalmamız sıkıntı olmayacak, sürece dahil etmek istiyoruz. Hatta yatağını da götüreceğiz, birden 2 gün yok olup elimde bebekle dönmek ya da hastaneye gelip beni görüp bensiz eve dönmesi vs onun için olumsuz etki olabilir, hassas davranmak istiyoruz. Eşimle whatsapp grubu kurduk orada bütün araştırdığımız tutum ve davranışları, ne yapmamız gerektiğini vs yazıyoruz. Bir de kızım benden hiç ayrılmadı, hastane, banka ne işim olursa olsun onunla gidiyorum kimseye bırakmıyorum o yüzden böyle bir ayrılığın onu iyi hissettirmeyeceğini bildiğim için bunu yapacağız. Yani belki bebeği bu tarz durumlara alışık olan biri için daha kolay olabilir 🤷🏼‍♀️

benimde bugünlerde düşündüğüm konu bu :(
3 yaşına girecek kızım var. eylül de sezeryan olucam büyük ihtimal
yanımızda götürsek yatmaya mı eve göndersek. nasıl olur. bende izliyorum konuyu :(

Bende beni öyle görsün istemiyorum ilgilenemezsem ağrım olursa daha mı üzülür 2 yaşında hastahanede bilemedim beni öyle canım yanarken görmesi en azından kafam rahat olur babane ve annane ile bırakırsam diye düşündüm yatmaya da babayı yollayacağım bizi o almaya gelecek

Bende beni öyle görsün istemiyorum ilgilenemezsem ağrım olursa daha mı üzülür 2 yaşında hastahanede bilemedim beni öyle canım yanarken görmesi en azından kafam rahat olur babane ve annane ile bırakırsam diye düşündüm yatmaya da babayı yollayacağım bizi o almaya gelecek
Benim de aklıma bu geldi. Sizin ağrınız acınız vs tabi olacaktır doğal olarak. Bunları görünce korkar mı, kardeşe bilenir mi bilinç altında? Veya hastane ortamı sonuçta hastane ortamında ne kadar az dursa kalsa o kadar iyi mikrobu falan var. Bir de onunla mı ilgileneceksiniz doğumla mı uğraşacaksınız? Bence bunları da hesaba katın

Benim kızımda kısmetse 26 aylık olacak kardeşi doğduğunda. Sezeryan olacak ve kesinlikle bence bir bebeğin görmemesi gereken şeyler oluyor odada. Ben daha sonra getirmeyi düşünüyorum. benim kızım çok hassas kontrolde ultrason için uzandığımda bile anneee diye ağlıyor. öyle görse daha kötü olur çocuk.

Benim oğlumda öyle ultrasonda karnıma bir şeyler yaptıklarımda anne diye ağlıyor o halde görse etkilenir gibi geliyor . Hastahane ortamı , o hal ben götürmemeye karar verdim 🤣

Merhabalar herkese,

Zaten 1 gece yatarsınız aksilik olmadığı sürece. Uzun süre yatmayacağınızdan bence hastane ortamına sıkmayın derim. Evde kalması daha sağlıklı olur onun için 🥹

Bırakabileceğiniz biri yok mu?
Çocuk o anlara şahit olmamalı.
Oğlumu doğumdan birkaç saat sonra getirmişlerdi, o zamana kadar toparlanmıştım ben de.

Back
X