2.El Kadınlar..

gereksiz konuşmalar arkadaşlar..kendını bılmez safsataları..'bır kadının kendıne yaptığını kimse yapamaz' bu lafa okadar ınanıyorum kı..kadınların düşmanı gene başka kadınlar..
ya azcık çenenizi tutun ..
ne oldu boşandı da yatak odanıza mı girdi..
evı ayrı yolu ayrı be kardeşim
annem de boşandı 2. elmi görümcemde bosandı kuzenımdemı..
hayır tercihlerınden dolayı hepsının arkasındayız..
ıkıncı el ne demek ya basitler ya basit..
boş konusacaklarına azıcık kendılerıne baksınlar..
kocalarından şüphelerı var gocunacak yer arıyorlar..

çok terbıyesızce bır laf etmış densız kadın. hayat ona oyle bır ders verır kı bu sözlerı yalar yutar olur. dıkkat etsın kendıne. kadına bunu yapan yıne kadın, işte ınsanın canı en çok buna yanıyor.

bırde topıklerde 2. kadın lafını görmedıgım bır tek gun yok artık. bu aralar tutanın elınde kalıyor bu reytınglı topıkler. kaydirigubbakcemile3

vallahi evli olup bu lafi kullananlar hic hayata guvenmesin her evli kadin potansiyel duldur hayat bu kinamiyacaksin kimseyi dul diye karalamiyacaksin simdi dullara laf soylemeye gerek yok masallah 18bile olmamis kizlarin yasadiklari almis basini gitmis adini veremeyecegim bir sehirde kadindogum dr bir kiz arkadasim var yaptigi kurtajin ve kizlik zari tamirinin haddi hesabi yokmus her konu acildiginda doktorlugumu sorgulamaya basladim diyor kadin hatta bir hastasi evliymis kurtaj yapmayalim demis risklerinden bahsederken kadin gayet piskin kocasinin ondan olmadigini ogrenirse asil risk o zaman olucak demis eeeee simdi bu tablolarda dullar son siraya bile girmez................bence tehlikenin ana kaynagi kisiliksizlik adilik bayaglik bunu toplumda bir kesime yikmak ne kadar igrenc ayrica bu dedikoduyu yapan o zavalli kadinlar once ac kopek gibi kadinlara salya sumuk bakan kocalarina ahlak dersi versin

Erkekler de kadından temiz kullanılmış olduğu için daha çok talep görüyor heralde sırnaşık şey
töbe töbe
Bizim millet hiç bir zaman ayıpladıklarının dönüp dolaşıp kendilerini bulacağını bilmez mi anlayamadım.
Allah kimseyi kimsenin diline düşürmesin

Çoktaaaa tııııııııın :1closedeyes:
Bunları insan yerine koyupta,dinlerseniz,dünya meselelerini çözen,bilgili kişiler olarak görürler kendilerini.yasakkelime
Korkak,kendine güveni olmayan insan,karşısındakini tehlike olarak görür.
Bırakın konuşsun,ağzı olan konuşuyor nasılsa:1closedeyes:

Tek söylenecek şey var sanırım. Allah bilinç versin şuur versin. Allah ıslah etsin. Bilinçsizce yargılamak ne kötü birşeydir. ınsan karşısındakinde gördüğü bir hatayı kusuru (tabi dul olmak bir kusur ise ) söylerse dillendirirse düşünürse, o hatayı kusuru işlemeden ölmezmiş. Ağzı olan konuşsun varsın. Kalın sağlıcakla.

Herhangi bir insana 2.el şeklinde yorum yapılamaz. ki bu sıfat mal eşya vs gibi şeyleri tanımlamak için kullanılır. Ve eşinden boşanan bir bayanada bu gözle asla bakılmaz. böyle yorum yapan bayan sanırım fazla uçlarda yaşamış. kişi kendinden bilir işi derler arkadaşlar demekki o eşinden boşanırsa ilk yapacağı iş başkalarının eşleriyle uğraşmak olucak. şimdi sizce hangisi daha ahlaklı?

Benim kafam bulandı gercektenkafamçokkarıştı
Şimdi ben bu topikte 4. sayfada bir yorum yazmışım
Bugün anladım ben o yorumu diğer kadınlarla ilgili olan yere yazacaktım.
Yanlışlıkla buraya yazmışım.. hani şu karışan topik varya oraya yazmıştım
Şimdi şöyle gezinirken gördümde ayy konunun içine etmişim
Ne alakaysa, funny ben daha senin konunu şimdi okudum canım
Topikleride karıştırır oldum.. çabuk gidecek bu akıl benden haaklava:

Çok çirkin hemde çokk çirkin bir tanımlama "2. el" Kadınların kadınlara yaptığı düşmanlığı sanırım hiç bir erkek yapmıyor gibi geliyor bana . Ayrıca bayanlar bu şekilde davranırsa hemcinslerine erkekler neler yapmazki

tabiki bir insanı tanımadan bilmeden o insana bir bayana 2. el demek çok ağır bir söz. hepimiz boşanabilir. tüm boşananlar kötü mü olacak? tabi ki değil. kendini bilen erkek gibi yaşayan hatunlar var.

ama birde haddini bilmeyenler var ki onlara söylenecek söz yok. bazı boşanmış olan bekar bayanlar kendilerine hiç dikkat etmiyor. arkadaşının eşinin ağzının içine düşen evliyken hanımhanımcık giyinirken sonrasında açılıp saçılan. dışarıda bana ne ama arkadaşını eşinin yanında göğsü olduğu gibi ortada eğilirken iç çamaşırına kadar görünen bayanlarda var. bir bayanın bunlara dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. bunu ben yaşadım ve çok rahatsız oldum.

Neden aldatma nın ihanetin faturası hep kadınlara kesiliyor hiç anlamıyorum, şimdi kimse bana erkeklerde suçlu tabi diye maval okumasın, bi kadın aldatılırsa suçludur çünkü kocasına kadınlık yapamamıştır eksikliklerinden aldatılmıştır, öteki kadınlar suçludur çünkü erkeği baştan çıkarır ama o erkeği affederiz sonra ne hikmetse, burada bahsedilen "2. el kadınlar" ki ne kadar çirkin bir tabir araba mı bu, sırf dul diye erkekler için iyi bir yemek durumundadır, erkeklerin gözü kayar sonra, hep suçlu kadın hep suçlu kadın, erkeğin hiç suçu yok suçu hep lafta kalıyor,çünkü iradesiz ve çok zayıf ya, kadınların taşıdığı yükü erkekler yarısını taşıyamaz bu dünyada, neden hep kadınları suçluyoruz bu gibi durumlarda hiç anlamıyorum, kadının dediğine bak '' buraların 2.eli musallat olucak milettin yuvasına '' o zaman erkeklerini hazine sandığına saklasınlar üzerinede kilit vursunlar, neme lazım bi kadın gelir göz koyar adam napsın dişi kuyruk sallayınca toplumdaki bu gerici bakış açısından nefret ediyorumklava:

şunu bilir şunu söylerimmmmm.....
ne oldum değil ne olacam denmeli her zamann
kimin sürekli evli kalacağı garanti kiii
soruyorum sizeee
hanginiz ömür boyu evlii kalacaksınızz
yada hangmizin kocası bizden önce ölmeyecekk :uhm:
bu dul ve boşanmış hanımlar için söylenen sözleri duydukça içim acıyor benimm :1no2:
insanlar kişilkleri ile değerlendirilir arkadaşlar
kimlikleri ile değilll.... klava:

insana hayatın ne getireceği bilinmez ,böyle konuşan kadınlarda birgün eşlerinden ayrılabilir,o zaman onlarda aynı lafı hak edecekler demek ki!o lafı söylerken acaba hiç düşünmedilermi,kendilerininde bir gün o duruma düşebileceklerini?birine laf söylemeden önce iyi düşünmek lazım,korkmalı insan biraz,

okudumda acıdım o kadınlara..
zaten bu gibi kadınlar yüzünden cogu kadın boşanmaktan korkmuo mu?
el ne der?adım neye cıkar? dul başıma ne yaparım??
bu gibiler yüzünden cogu kadının hayatı mahvoluo..
garantisi var heralde onların..boşanmasalarda Allah korusun kocaları ölse..gene dullar..gene aynılar..
yazık..cok yazık..

igrenc bir durum ki bu cagda hala cevre ne der diye eziyetli evlilikleri ceken kadin var sokakta dul kotu kadin acik kapi gibi laflari duymaktansa baslarindaki adam olmayan adamlari cekip cile dolduruyorlar kaynanamin ust katinda pirlanta gibi bi kiz var bosandi birde kizi var o gune kadar gelir gider esimle benimle arkadasti kiz bu olaydan sonra kiz gelmemeye basladi kaynanam gayet igrencce acikladi AMAN NE GEREK VAR BIR BAKARSIN KIZISINCA GIRIVERIR KOCANIN KOYNUNA SEN SAG BEN SELAMET APTAL OLMA .....................bunu soyliyen kayinvalidemde duldur cunku esi baska birinle evlendi nevrim dondu sen kizisinca komsulara mi sardin anne ayip degil mi o insanlar bunca yildir komsun canyoldasin dul oldu namussuz mu oldu ......ustelik zavalli kiz dayak eziyet gordu adam uzerine kuma getirdi cekmedigi fakirlik cile kalmadi garibin kuma olayi artik son noktaydi simdi soruyorum size kim 2.el toplum mu dul kadinlar mi kim isterki dul kalmak huzurlu yuvasini dagitip binbir hayalle kurdugu yuvasini baltalamak ama bizim toplumumuzda egitim olmayinca ne desek bos ornegime bakin dul kalan kadinin dul kalan kadina yakistirmasi

yani inanamıyorum bunu dul kalmış bir kadın başka bir dul kadına söylüyor:1shok:hani kendi başına gelmese belki halden anlamıcak ama bu sıkıntıları kendide yaşamış yaşını almış sözde hayat tecrübesi olan bir kadın nasıl bu sözü başka bie hemcinsine söyleyebilir
yazık ya hep diyorum kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar maalesef

zaten kadınların basına ne fenalık geliyorsa kendi hemcinslerinden geliyor. binlerce kez söyledim bunu.
eee agzımızdan cıkan herlaf döner dolaşır bizi bulur bigün. onlar bugün çiçeği burnunda evliler de yarın bırak 2.el olmayı perte cıkmayacakları ne malum. yinede allah korusun derim ben kendi geleceğimi düşünerekten

ya ne kadar da kötü insanlar var..insanlar bunları söylerken hiç kendi başlarına geleeğini düşünmüyorlar mı ki? yada çocuklarının?bir gün belki de kendileride 2. el (!) olacaklar?
zaten bu kadın çok koca meraklısı olsa idi ilk kocasından ayrılmazdı ki?yada hemen birisi ile evlenirdi,beraber olurdu?
ne kadar kolay suçu başkalarına atmak? yuvayı yıkan kadın ama kendi kocaları yada erkek değil?ne de olsa erkeğin elinin kiri değilmi?
ben sadece o kadınlara böyle bir şeyi düşündükleri için ve güvensiz oldukları için ,bir gün kendi başlarına geleceğini düşünmedikleri için acıyabilirim ancak?
yazık yazık yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…