2.El Kadınlar..

yazık bunu söyleyen yine bir kadın :1shok: kıskanç kendi ezikliğini başkasının üstünden gidermeye çalışan cahil zavallı hemcinslerimden nefret ediyorumkötükedihüso arkadaşınız zor olanı seçmiş hayatını yeniden kurmuş tebrik ederim onua.s.

kendini eksik hisseden, kompleksli kadın davranışlarıdır onlar ve etrafımızda sayıca çoklar malesef. bu tür konuşmalara şahit olduğumda gerçekten hemcinslerimden utanıyorum. birgün başlarına gelebileceğini veya çocuklarının mutsuz bir evlilik yaşayabilecekleri ihtimalini düşünebilseler keşke.

Eşyanın ikinci eli olur...
İnsanın ikinci eli olmaz...
İnsanlar bir laf söylerken neydim değil ne olucam diye düşünmeli...
Ben böyle bir kelime kullanmam böyle bir şey düşünmem...ama insanlardan her zaman korkarım daha doğrusu çekinirim..

Kendine güveni yok , kocasına güveni yok, yazık o kadınlara, bekar evli dul yanlış yapan bi kadın bilsem asla emin olmadıktan sonra tavır almam.Bu namustur,başka hiç birşeye benzemez.Düşmeyen kalkmayan bir Allahtır.Yazık ki o kadınlara örümcek kafalı cahiller bu çağda soyları sopları hala tükenememiş adi yaratıklar.

pardon ?
anlayamadım ?

arkdşlar bu topicden bahsetmiorum arkdşın biri bu konuyuu okuduktan sonra
bi konu açmış sanırım
ondan bahsediyorum itiraf ediyorumla başlıyo
bu topiciği açan arkdşmızıda çok teşşkür ediyorum bekar biri olarak ve 2. el demeyi biz seçmiyoruz onlar buna bilebile lades diyor

ne demek o, onlar buna bile bile lades dior demek?

bile bile lades diyorlar derken ?

evli bi erkekle birlkte olduğunu bilmek bile bile ladeslik deilmidir arkdşım?
ha adam kandırır o farklı bir durumdur
ama biliyorsa bu bile bile ladestir başka bi açıklaması varmı

Bu dünyada insanın başına gelmicek bişi yok, asla yok, evlenmek ne kadar doğalsa,kısmetsiz bi evliliği bitirmekte o kadar doğal, ömür boyu çile çekmek çok zor, yada karşındaki seni terk edip gidiyorsa ne yapabilirsinki, istersen boşanma, yanlız başına 3 sene kalıorsun mahkeme otomatik boşuyor, peki soruorum şimdi o densiz kadınlara; Bunları yaşayan kadın napsın onlar gibi hadsiz adilerin yüzünden intihar mı etsin yaşamasın mı, sözüm meclisten dışarı ancak evlenmemiş olmakla beraber bazı kadınlar varki beşinci el bile olan,o namusuyla evlenen boşanan kadınlar zemzem suyuyla yıkanmıştır onların yanında, boşanan kadın namusuyla gezerde tozarda giyinirde süslenirde kıskanan çatlasın

Son düzenleme:

senin savunduğun düşünceyi savunuyorum bana neden kızdığını anlayamadım

kızmadım kuşum, yazdığını anlayamadım sadece tüm sayfaları okuyamadım. Kociş şimdi oyun oynayacak acele yazıyorum.o yüzden sordum ne anlamda yazdın diye.

Alıntı yaptığın yazım sana değil zaten çiçebahçesi, sadece çok kısdım, burdada öyle saftirik kadınlar olduğunu düşünmüyorum.

acıyorum ben bu insanlara gerçekten...o kadar zavallılar ki ne desem boşa gidecek...

çok sinirlendim yaa...yazarsam kötü olcak..
.

çiçekbahçesi konuyu yanlış anlamışsın, burda konu ikinci kadınlar değil, boşanan kadınlara toplumun vurduğu damga.

büyük lokma ye ama büyük söz konusma sözünün birebir yasandigi nice ortamlar gördüm...
yarina kim ne olacak hic garantisi yok,o yüzden 10 kez düsünüp bir kez konusulmali,her ne konuda olursa olsun...

Allah başlarına verince, bu söyledikleri lafların kendilerine gelemesinin tedrginliğini yine en çok kendileri yaşayacak.. kimse arkalarından konuşmasa bile kişi kendinden bilir işi mantığıyla hayatlarını kendilerine zehir edecekler..

fisfisfisfisfisfis2.el ha..fisfisfisfisfisfisçok enteresan CADIARZUbu durumda taze evli iken boşananlarada sahibinden az kullanılmış....-tatlicadiarzu-yine bu durumda boşandıkları eşi dr olan hanımlar daha şanslı..."DR'dan temiz kullanılmış"....ileri yaşta boşanmış ama bakımlı hanımlara ne denilebilir "kilometresinin fazla olduğuna bakmayın...daha uzun yıllar rektive istemez,bir iki çizik dışında kaborta sağlam,boyası orjinal laelaelaelaelae mi" deniliyor.......:bbo:Allah'ım akıllara ziyan,sen mukayyet ol yarabbi:Saruboceq:bu nasıl bir deyim 2.el !!!.......niye bayanlara ayrıca...erkeklerin boşanmışına ne deniyorki acaba....eminim bu yakıştırmayı erkekler yapmıştır klava:...erkeklerde boşanınca 2.el olmuyorlarmı o zaman....yaşı başını almış boşanmış adamlara ne demeliki..şöyle olabilirmi....motor rektive istiyor,şanzıman dağıtmış,marş basmıyor ve yağ damlatıyor...heran yolda bırakabilir...kısaca yakın bir zamanda pert!!!sırnaşık şey....genç boşanmış erkeklere aklıma birşey gelmedi şuan onlarada siz uydurun artıksengözlerimebaksanab...kızlar boşverin bu erkek saçmalıklarını.....kadın her daim kadındır...her yaşta peşinden koşturacak adem olur...bence erkeklerde bunun farkında oldukları için bu zayıflıklarını örtbas etme adına böyle saçmasapan,ipe sapa gelmez yakıştırmalar buluyorlarkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…