N
nina
Ziyaretçi
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
yan topik tavan yaptı böle bi konudan midem kaldırmadı bu topiğin üstüne geldiği için sadece bi kurmac olark gördüm yazık
yan topik tavan yaptı böle bi konudan midem kaldırmadı bu topiğin üstüne geldiği için sadece bi kurmac olark gördüm yazık
pardon ?
anlayamadım ?
arkdşlar bu topicden bahsetmiorum arkdşın biri bu konuyuu okuduktan sonra
bi konu açmış sanırım
ondan bahsediyorum itiraf ediyorumla başlıyo
bu topiciği açan arkdşmızıda çok teşşkür ediyorum bekar biri olarak ve 2. el demeyi biz seçmiyoruz onlar buna bilebile lades diyor
arkdşlar bu topicden bahsetmiorum arkdşın biri bu konuyuu okuduktan sonra
bi konu açmış sanırım
ondan bahsediyorum itiraf ediyorumla başlıyo
bu topiciği açan arkdşmızıda çok teşşkür ediyorum bekar biri olarak ve 2. el demeyi biz seçmiyoruz onlar buna bilebile lades diyor
Bu dünyada insanın başına gelmicek bişi yok, asla yok, evlenmek ne kadar doğalsa,kısmetsiz bi evliliği bitirmekte o kadar doğal, ömür boyu çile çekmek çok zor, yada karşındaki seni terk edip gidiyorsa ne yapabilirsinki, istersen boşanma, yanlız başına 3 sene kalıorsun mahkeme otomatik boşuyor, peki soruorum şimdi o densiz kadınlara; Bunları yaşayan kadın napsın onlar gibi hadsiz adilerin yüzünden intihar mı etsin yaşamasın mı boşanan kadın namusuyla gezerde tozarda giyinirde süslenirde kıskanan çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?