2.El Kadınlar..

bence rabbinden korkmayanlar bir başkasına böyle bir yakıştırma yapabilir... allah ıslah etsin

yazık artık bu toplum nereye giyiyo böyle herkes şu at gözlüklerini çıkartıp öyle bi baksın etrafına kimin ne olacağı belli olmaz bu çirkin yakıştırmayı yapanlar sütten çıkmış ak kaşık mı ki 2.el kadınlar gibi seviyesiz bi lafı söylemeye hak buluyolar kendilerinde yazık

ya ne kadar cahil insanlar var. o kadar küçülmüşler ki işleri güçleri insanlarla uğraşmak.
ne hadlerine düşüyorsa insanları medeni haliyle yargılamaları.
hiç mi ailesinde dul insan yok?
çok yazık...küçücük beyinlere aşılanmış basit kenar mahalle düşünceleri.

kesinlikle katılıyorum.
Bu sene biz de muhtarımız bayan olsun dedik ve bayan adayı destekledik ve kazandı.Muhtarımız eşinden ayrılmış bir bayan.bir gün arkadaşımla oturuyoruz bir bayan yanımıza geldi ve bize aynen şu cümleyi kullandı .''Seçtiniz elin bilmem neyini şimdi kocalarınız bol bol muhtarlığa gitsinde görün:1shok: ''size cevap verme gereği bile duymuyorum nasıl olsa anlamayacaksınız'' dedim ve ayrıldım yanlarından erkeklere hiç gerek yok biz kadınlar birbirimizin düşmanıyız zaten...

böyle hemcinslerim olduğu için utanıyorum,nefret ediyorumkötükedihüso kadınlar bunu söylerse erkekler ne söylemez.Sahip çıkacagımıza,destek olacağımıza köstek oluyoruz klava: klava: :mymeka:Evlenmek kadar boşanmakta doğal ve herkezin başına gelebilir,yarın o densizlerin başına gelmeyeceğini kim bilebilir yada onlar boşanırsa erkek avına mı çıkacaklar?:mymeka: klava: klava: klava:

benım annemde babamda ıkıncı evlılıklerını yapmıs ınsanlar.. annem bu yaftalamanın bır cezasını cekıp babamın aılesı ıle karsı karsıya kalıp cok yıpranmıstı.. Allah'tan babam gıbı bırıyle kurmus oldugu dunyasını bu onyargılardan cırkın ınsanlardan uzak tutup herseye ragmen bır arada olmuslar benım dunyalar guzelı annem canım annem

Ben suanda ikinci evliligimi bitírdim sunu herkes bilmeliki kimse evlenirken bosanacagini düsünerek evlenmez ama kaderdende kacamazsiniz bazen düsünüyorum iyikide türkiyede degilim halim ne olurdu diye...

biz kadınlar erkeklerin gözünde daha değerli gözükmek için
erkeklerin hatalarını örtmek için
kadınları ezmekten ve sınıflandırmaktan geri kalmıyoruz

kesinlikle size katılıorum ne kadar çirkin bir düşünce bu hiç birimiz ileride başımıza ne geleceğini bilemeyiz umarım kimse yaşayarak idrak etmez bazı şeyleri..

yuh artık yaa..şu devirde de bunu dien kadınlar varsa ne diimmm...
kadın kadının düşmanı...oturup dedikodu yapıp,lan bu dul karı kocamı kaparmı die kuracaklarına:ağda yaptırıp,fön çektirsinler,2ruj sürüp koku sürsünler...kendilerine güvenleri gelince belki çeneleri kapanır...
büyük insanlar büyük işlerle uğraşır...
küçük insanlarda boş oldukları için
büyük insanları konuşur......bu kadar.

bu bakış açısı ve bu zihniyet değilmidir kadını zulümkar kocasına katlanmaya mecbur bırakan...:mymeka:

Çok yazık, toplumun bu yoz düşünceleri yüzünden çoğu kadın herşeye rağmen evliliğini devam ettiriyor, bir kısmı da kınadıkları içindir belki. Toplumu hiç umursamadan önce "ben" diyerek boşananlardanım. Kadınlardan hiç bir ima, hareket gördüğümü hatırlamıyorum, erkeklerden açık kapı mantığıyla size yaklaşmaya çalışanlar oluyor tabii yaşlı başlı, evli barklı. Bunun üstüne bir de hemcinslerimizin yakıştırmaları çok fazla.
Yakın bir akrabamız vardı, genç yaşta boşanıp 3 çocuğunu büyütmüş. Kızı büyüdüğünde sokağa bile çıkmasına izin vermezdi, aman kızım "dul karı kızı" derler, baba yok rahat rahat geziyo derler, namusumuza laf söylerler diyodu, çok korkardı laftan, çocuktuk anlamıyoduk ama şimdi anlıyorum.
Yazık.

Allah büyüktür canim ben ilahi adaletin varligini kendim taddim... Allah bunu söyleyen o kadinlari bu laflarindan dolayi pisman edecektir emin ol! Kötü kadin da olsa kimseyi ayiplamamakdan yanayim bu dünyada hersey bizler icin. Onlarin 2. el olmayacaklari nerden belli?

çok kötü bişey ya belki hayatı özgürce yaşayıp yuvalara dadananlar vardır ama bilip bilmeden arkadan böyle söylenmesi iftiraya kadar gider çok tehlikeli malesef genel olarak bizim toplum böyle resmen kötü gözle bakılıyo boşananlara ama kişiyi bağlamaz öyle olmadığı için sorun onlarda sizde değil takma bence hayatta hertürlü insanlarla karşılaşabiliriz

çok ağır bir söz olmuş...öyle dememeleri gerekirdi ..ancak
tv de o kadar şey görüyoruzki
artık potansiyel kadınlardan dul kadınlardan.. değil evli kadınlardan bile korkuyorum ben
benim bir akrabam var dul..eşime msn den sinyal gönderiyor..
arada durup durup
eşim bazen ...çok sinir oluyorum
hayır sen benim akrabamsın eşime neden sinyal gönderiyorsun..
başka bir vaka..bizim burda iki kadın var...bunlardan bir tanesi bizi aradı ve bu kadın evli.tel.e bençıktım
kadın bana eşini telefona çağırırmısın dedi..çok önemli bir şey var sandım..meğer ben ehliyet kursuna gitmiştim..işte vs vs prosedürü soracakmış...birde eşime mustafaCIĞIM diye hitap ediuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…