2. El kıyafet almak

Merhaba bende alışveriş yapıyorum. Aldığım ürünlerin temiz olmasina yeni olmasina dikkat ediyorum alinca da yikar öyle giyerim. Bunlara dikkat ettikten sonra sıkıntı yok bence. Ama mesela giyilmis ayakkabi veya pantolon almam (mantar vs olabilecegini düşünerek) yikasamda huylanirim bu ikisini giyemem. Ama bir elbise gomlek vs bunlari makinaya atar ütüler giyerim sıkıntı olmaz benim icin. Tamamen kişisel tercihimle ilgili bu durum. Genel olarak ikinci el alisverisi destekleyen biriyim, kullanilmayan esyalarini herkes satmali bence. Bugüne kadar hep ücretsiz dagitiyordum artik uygulama üzerinden satışa koyuyorum kaliteli giyilmemis yada az giyilmis kiyafetlerimi. Biraz daha kullanilmis ve elden cikarmak istediklerimi ihtiyac sahiplerine veriyorum

Ben hem satiyorum hem aliyorum utanacak birsey yok çok rahatsız edici konusuyorlarsa internetten aldiginizi soyleyin ikinci el demeyin. Gardropsda tesettür elbise s m beden dusunenler gelsin hatta kanavichee ismim

Bende hep giyindigim markanın 2.el ürünlerini alıyorum temiz olsun sağlam olsun yeter, etiketli olması diye bir şartım yok ama bende sizin gibi dışarıya söylemek istemiyorum. Gerek yok. Kendimi kimseye ispatlamak zorunda değilim 🤷 arkadaşının kıyafetini giymekten bir farkı yok benim için.

Merhaba kk. Kadınları size sormak istedigim birsey var. Malum uygulamadan 2. El kıyafet almaya başladım cok begendigim seyleri alıyorum. Pahalılık aldı başını gidiyor 2. El ayni ürünü etiketli buldugum oluyor budabana cazip geliyor. Ama kimse bilsin istemiyorum icimde bir huzursuzluk var etiketli ürünleri almaya özen gösteriyorum . Ama yinede garip hissediyorum boyle hisseden varmi benim gibi?

Kıyafetlerin enerjisi konusuna hic girmiyorum bile
Eşyaların enerjisine inanıyorum. Eve gelince tuzlu suda bekletip sonra yıkayın. Tuzlu su kötü enerjiyi alır .

Ben de G*rdrops’tan ucuza etiketli marka birkaç şey almıştım. Ne olmuş ki? Aynı şekilde çok da ürün sattım. Almanya’dayken de KleiderKreisel kullanırdım, oradan da çok alışveriş yaptım.
ben de uygulamalardan hep alışveriş yaparım.mağaza fiyatlarının çok altına etiketli ürünler var.hatta çocuğun tüm okul kıyafetlerini oradan aldım.en son da kendime bot aldım etiketli ama şu an mağazadaki fiyatın yarısını ödedim.alan memnun saten memnun.keşke eski yıllarda da olsaydı bu uygulama.2. el takı oyuncak kitap da aldım.kıyafet ayakkabı çanta vs almadım.ama ihtiyacım olsa çekinmeden alırdım.kendim satıyorum 2. el orada.alanlar o kadar mutlu ki.

İkinci el alisveris yaparim ve satiyorum cok uyguna geliyor etiketli urun almaya dikkat ediyorum ama bazen bir iki kere giyilmis yeni sezon urunu zaten birkac aylik bir urunu aliyorum yikar giyerim kiyafetin enerjisi nedir sacma sapan seyler uydurmasinlar magazadaki kiyafetler atolyelerde yerlere atiliyor les gibi oluyor tekstilciyim cok iyi biliyorum ayrica denemek icin cogu urun giyilip cikariliyor aldiginiz ikinci elinde ondan cok bir farki yok yikayin giyin bukadar kimaeye aciklama yapmak zorunda degilsiniz :)

Artık millet uyanmış. İkinci eller de olmuş dünyanın parası. Hem kargosu hem hizmet bedeli derken değmiyor artık ikinci el aldığına. Ben eskiden alıyordum artık almıyorum. Tr.. gibi sitelerde indirim kovalıyorum

Ya ne enerjisi, hem çevresel ekolojik hem de maddi sebeplerle ikinci ele önem vermemiz gereken dönemde (örneğin bir kot pantolon kaç litre su harcıyor) enerji diye insanları gereksiz tüketime yönlendiriyorlar.
Hijyene dikkat edin yeter :)
Bu fikirdeyim bende.
Zaten cok alisveris yapmam. Bu sene kisliklari ikinci Elden almayi dusunuyorum. Gerci belki gerek bile duymam. 2-3 kazagim var.
Iade surekli uniforma giyince,surekli farkli seyler giyme derdi yok

Merhaba kk. Kadınları size sormak istedigim birsey var. Malum uygulamadan 2. El kıyafet almaya başladım cok begendigim seyleri alıyorum. Pahalılık aldı başını gidiyor 2. El ayni ürünü etiketli buldugum oluyor budabana cazip geliyor. Ama kimse bilsin istemiyorum icimde bir huzursuzluk var etiketli ürünleri almaya özen gösteriyorum . Ama yinede garip hissediyorum boyle hisseden varmi benim gibi?

Kıyafetlerin enerjisi konusuna hic girmiyorum bile
Avrupa'da yasamanin en sevdigim yani, iste Tam da bu 2. el dongusunun gayet normal ve yadirganmayacak bir durum olmasi.

Lutfen esyaya hizmet etmeyi birakin hanimlar, varsin eltinizin gorumcenizin kiyafetleri Vakko'dan sifir, sizinki 2. el markasiz olsun. Olsun ama yeter ki temiz ve duzgun olsun.

İkinci el giymekte utanacak ne var. Bizim Türkiye geneli doktor diş hekimi grubumuz var. Birbirimizden ikinci el satın alıp, parayı gene kurduğumuz vakıfa bağışlıyoruz. Bu sayede burs ihtiyacı olan çocuklara destek olmuş oluyoruz. Yani utanacak bir şey yok. Ben 1 kere uygulamadan da alışveriş yaptım ama lekeli gelince bir daha bir şey almadım

Kışlık giyecegim kaban ve cizmemi şimdiden ikinci el uygulamasından aldım. Şu an hamileyim üç adet etiketli hamile pantolonu aldım hemde mağazadan bir tane alacağıma ben üç tane almış oldum. Maddi imkanimda var alacak ama gereksiz buluyorum o kadar para vermeye. Utanılacak birşey değil ki bu soranlara söylüyorum uygulamadan aldığımı

Ben ilk cocugum oldugunda ikinci el esya almak istemedim. Ogluma aldim, ikinci ogluma da kummaniyorum..Iyi olan bir cocuk cocuk kiyafeti sel felaketinden sonra bagisladim (sahsen satmaktansa bagislamayi tercih ederim). Ikinci el almayacagim tek ürün ayakkabilar, cünkü saglik acidan iyi ve rahat ayakkabi önemli. Iki oğlumun da ayaklari cok farkli yapi olarak. Ha bugün olsa ikinci el iyi durumda olan kiyafetleri de giydiririm sanirim.

Valla ben de o uygulamaya dadandiktan sonra ikinci el kraliçesi oldum. Hem satıyorum, hem alıyorum, inanılmaz zevk veriyor bu döngü bana 🙂 giyilmiş ürünleri elimi bile sürmeden güzelce yikiyorum, bir çıkıyor oh mis. Etiketli olsun vs diye bir takıntım da yok. Aldığım ürünün eskimemis olması bana yetiyor.

Daha önce yaptığım yorumu yine yapacağım.
Az daha küçük olsan ne vardı sanki?
Oğlumla tanıştırırdım seni, sonra da gel bize gelin ol derdim.😂
Hayata bakışın, enerjin o kadar güzel maşallah.
Valla aynı şey geçenlerde benimde aklımdan geçti.Ülkenin @yengenç gibi genclere ihtiyacı var

Etiketli, mağaza fiyatının yarısına ürünleri tek ben bulamıyorum heralde 🙄
Ben buluyorum ya
IMG_20220913_015333.jpg
IMG_20220913_015110.jpg
şu mesela h&m'in en sevdiğim kalıbı. İstediğin kadar buruştur, tikistir asla kirişmiyor bile. Tam seyehat çantasına atmalik😍 O yüzden bu kalıbı bulunca aliyorum.
Formülü de şu; sevdiğin markayı , bedenini seç. Ucuzdan pahalıya sırala :)
Eğer bir ürün beğeniyorsan aziick daha indirim için teklif gönder. Ya da kişinin birkaç ürününü daha beğendiysen hepsini birleştirip kargo ücretsiz yapıp yapamayacağını sor (malesef 20 lira olmuş kargolar).
Böylece istediğin şeyi daha uygun olarak bulursun^^

*Etiketli ürün istiyormussun. Aynisinin bir de yeni etiketli seçeneğini seçerek ara^^

Ben buluyorum ya
Eki Görüntüle 3129213 Eki Görüntüle 3129214 şu mesela h&m'in en sevdiğim kalıbı. İstediğin kadar buruştur, tikistir asla kirişmiyor bile. Tam seyehat çantasına atmalik😍 O yüzden bu kalıbı bulunca aliyorum.
Formülü de şu; sevdiğin markayı , bedenini seç. Ucuzdan pahalıya sırala :)
Eğer bir ürün beğeniyorsan aziick daha indirim için teklif gönder. Ya da kişinin birkaç ürününü daha beğendiysen hepsini birleştirip kargo ücretsiz yapıp yapamayacağını sor (malesef 20 lira olmuş kargolar).
Böylece istediğin şeyi daha uygun olarak bulursun^^

*Etiketli ürün istiyormussun. Aynisinin bir de yeni etiketli seçeneğini seçerek ara^^
Birde parfüm alıyor musunuz? Orijinalliginden emin olabiliyorlar musunuz?

Birde parfüm alıyor musunuz? Orijinalliginden emin olabiliyorlar musunuz?
Yok , hiç denemedim. Çünkü parfüm orijinal de olsa açıldıktan bir süre sonra artık bayatliyor. Belki de öylesi gelir...
Bi de çok taklit edilen markalardan bir şey almıyorum. Kankenler,adidaslar,raybanlar falan. Onlar sahteymis gibi geliyor.
H&M,Bershka falan alıyorum. Bunların taklidi olmuyor genelde.

Ne var ki ben oranın kurdu oldum skskf trend.. uygulamasını sildim bile sadece do... var. 12 kişili lyemek takımı sattım, temizlik robotu vardı ihlasın hiç kullanılmadı onu sattım,airfrey sattım,evde kullanılmaya n mutfak elektronik eşyaları,eşimin benim bebegimin giymedikleri veya kucuşenleri satıyorum.ben de alıyprum bebegıme mont aldım mesela marka hem de . Utnacak bişey yok . Y da madem utnıyosunuz mesela hangi mrka kıyafet aldınız(zar. Olsun) onu soran kişiye zar..dan aldım diyin illa dolap demek zorunda degilsiniz kendi adınız soyadınzşa kaydolmadıysanız kim ne bilsin nerden aldıgınızı

Back
X