- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Siz kız istediğiniz için öyle söylüyorlardır. Biraz hüzünlü söylüyorsanız erkek diye.
Oğlumdan sonra hamileliğimde ikinci bir erkeğe hazırlamıştım kendimi ama kızım oldu. Çok sevindik tabi ama erkekte olsa farketmezdi. Araları kaç yaş olacak? Erkek çocuğu biraz daha haylaz kız çocuğuna göre ama en azından oyun zevkleri falan aynı olacak.
İşte siz öyle söyleyince insanın teselli edesi geliyorOglumun gardasi olacakmis diyorum gulerek ögrenmeden önce kiz olsun biri kiz biri oglan diyodum bilmiyorumki. Zaten kendimde sasirdim ilk oglumdan cok farkliydi belirtiler falan kizim olcakmis gibi hani insan ne yoksa onu ister yaa
Iki oğlum var üstelik tedavi ile oldukları halde üzülme canım üçüncüsü kız olur derlerdi hep sanki üzülen kim ise :)
Iki erkek çocuğu çok zordur evde iki yaramaz,kavga gürültü patirti demektir bazen insanı delirtecek noktaya getirebilirler ama en güzel yönü anneye olan sonsuz sevgileri ve korumaci tavırları.ben iyi ki oğlum olmuş diyorum :)
Hiç üzülme elbette iki çocuğunun cinsiyeti farklı olsun istiyorsun ama sağlıklı olsunlar yeter.bu arada bir de kızım var inan kız erkek hiç farkı yokmuş evlat işte ötesi var mı?Allah can sağlığı versin yeter.
İşte siz öyle söyleyince insanın teselli edesi geliyor
Yorumu okuyunca ilk aklıma gelen cümle sağlıklı olsun da oldu
Bana da erkek olabilir dediler hep kıza hazırlamıştım kendimi insan şaşırıyor tersini duyunca
Düşünsene büyüyecekler ve sen onları iki koluna takıp gezeceksin. Tabi ki gönül bir kız bir erkek istiyor ama güzel yönlerine de bakmak gerek. Kızım olacağıno öğrendiğimizde eşim benden çok sevinmişti. Evlat evlattır ya. Tırnağını değişmeyiz.Bende kizim olsun diyodum en önemlisi saglikli olsun gönlumden gecen kiz diyodum ama oglum oluncada ne yalan söyleyim biraz uzuldum ama hayirlisi böyleymis ben rabbimden hep hayirlisini istedim hayirlisini verdi dedim. Ama etrafda kiz olsaydi sana arkadas olurdu vs vs konusunca ister istemez uzuluyorum. Buyuk oglum 4 yasinda
Benim bebeğinin erkek olduğunu duyunca zırıl zırıl ağlayan arkadaşım vardı. Alışmak ne kelime şimdi oğluna bakarken ağzının suyu akıyorPeki sonra alisiyomu
Benim kesin olmadığı için hala kız olabilir diye düşünüyorum.Peki sonra alisiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?