2. eşi kabullenmek kolay mı ?

bu hikayede adam melek bende de böyle kadın olsun oh bakarım keyfime o çicek senin bu böcek benim gezerim şaka gibi ya

pes! hala seviyorum diyosunuz ya bunun üzerine bize söylicek bişey kalmıyo,devam edin yolunuza,bu gidişle adam 3.yü bile alır siz yine affetmenin yyollarını ararsınız.İlginçsiniz vesselam

başlığı okuduğumda "daha önce evlenip boşanmış" bir 2. eş geldi aklıma....başka bişey düşünemedim ne bileyim çok mu safım?????

başlıkta bile bi saçmalık var "2. eşi kabullenmek KOLAYMI?" çok kolay ne var ki bir gün onda kalır bir gün sizde hatta arada gider gelirdiniz ne güzel çook geniş bir aile olurdunuz ....şimdi ömür boyu vicdan azabı çekin kabul etmediniz...

kusura bakmayın ama sorduğunuz soru inanılacak gibi değil...siz durumu kabullenmeye karar vermiş, bunun kolay mı zor mu olduğunu soruyorsunuz....varmı böyle bişey...

dilerim can sıkıntısından yazılmış, uydurulmuş bi konudur...

kendini kandırma berce eşin pişman falan değil, pişman olan insan kabul etmediğin için ölene kadar bunu laf yapacağına utanır, sıkılır, ağlar, sızlar. eline fırsat geçsin bi daha yapmazsa bende ne olayım

Aaaa aşk olsun böyle birşeyi nasıl kabul etmezsiniz..Hatta eşinize fazla yük olmasın diye aynı evde bile oturabilirdin değil mi? ayıp yani kabul etmemen..Şaka mı bu arkadaşım nediyosun sen sevgi biryere kadar aşk biryere kadar saygı bir yere kadar nasıl ya...Niye o evdesin boyunca oğlun var bu ne güvensizlik boşan al nafakanı otur...Bu sevgi değil sevgi bukadar basitliği kaldıran birşey değil...Birde tepkiliymiş eşe bak eşe töbe töbe ya...

HAYIR!!! Diğer kadının hiç suçu yok diğer kadının senin neyin ki senden onanne o niye düşünsün seni...Bilmem kaç yıllık kocan senden iki tane çocuk yapmış aynı yastığa baş koymuş o seni düşünmemişte elin kadınımı seni düşüncek kadın mı? Adamı baştan çıkardı...Allah bilir kadın kocanıza tecavüz bile etmiştir...Kandırmayın kendinizi tek suç eşinizin...Sizinde suçunuz bunu kabullenmeye çalışmak...

zaten seven kadın kıskanır paylaşmaz kocasını, bunu bile düşünmek deli eder insanı, bence bu sevgi değil, inat, karşı taraftaki kadına karşı kazanılmış bir başarı gibi düşünülüyor.

bu kabullenilebilir bişey değil ki belliki eşiniz o kadını çok seviyor ve ayrılmalarının suçlusu olarak sizi görüyor şuan ayrı olsalar bile barışırlar mutlaka
ayrıca kocanız seçimini çoktan yapmış bu belli onu sevmekten vazgeçemezsiniz seveniçin bu çook zor ama şu durumda gururunuz sevginizin önüne geçmeli
hernekadar eşiniz sizden boşanmasada o sizi çoktan bırakmış apaçık ortada
sende 1 tane bulsan dördünüz mutlu mutlu yaşasanız o bunu kabul edecekmi acaba Allah ım ne komik ne anlamsız bi cümle insan bunu teklif ederken utanır yazık size evlatlarınıza ya Allah kimseleri bu duruma düşürmesinAllah sana sabır versin

İnanamıyorum,inanmak istemiyorum.Yani hani gözünle görmesen tamam diyeceğim ama be ablacığım hiçbirşey gururundan önemli olmamalı gururdan kastım ömür boyu bunu dile getirecek bir adamla devam edecek olman kabul edilir değil.Yani Allah akıl vermiş,nefis vermiş insan oğluna kendimize gelelim,aklımızı kullanalım öyle karar verelim.Aşkla meşkle olsaydı herşey beş parasız,huzursuz insanlar olurduk hepimiz bence.Allah kolaylık versin

sorununuz cok buyuk arkadasim...
esinizin imam nikahli karisini kabul etmediginiz icin esiniz size gucenmis...
eyvahhh simdi onun gonlunu nasil yapacaksiniz, nasil hos tutacaksiniz???
Allah yardimciniz olsun insallah esiniz diger karisini kabul etmediginiz icin sizi bosamaya, dovmeye falan kalkmaz...
bu hatanizi zamanla unutur gider de siz de huzura kavusursunuz insallah...

Allah'im su mubarek gunde dualarimi kabul eyle ve kullarini bir gidimcik akil fikir ihsan eyle ya Rabbim... :Saruboceq:
bana bir daha boyle saka gibi bir mesaj okumayi nasip etme ey Rabbim... :Saruboceq:

biri bana alinti yaptigim arkadasin saka yaptigini soylesin ne olur buna cok ihtiyacim var suan sempatiksalakcinni akannehir laelaelaelaelae :bbo: :1ninca:

kolayi birak ikici es mumkunmu kABUL ETMEK AMA SENINKIDE AZ KARAKTERSIZ ONCE YAPMIS SONRA KABUL ET OLDU BIR KERE BUNU KABUL ET 3. SIRADA EMIN OL

bir kaç ay sonra u konu şu hali alır. Arkadaşlar hatırlarsanız eşimin sevgilisini kabul etmediğim için eşim bana tavırlıydı. Bugün işten geldi kapıyı açtım iki tane bayan ellerinde valizler bize yerleştiler. Ben bu iki kumayı nasıl kabullenirim,kocam her gece birinin koynunda bana gelmiyor bile nefesimle aynı evdeyken nefessiz kaldım. Ne yapabilirim nefesim bir gecede bana gelsin diye. töbeeee ramazan ramazan konuşturdunuz. Ben böyle adamı önce yolar,sonra oyar,eline valizi verir kapının önüne koyarım,hadi naşşşşş sevgiline derim,davamıda açar donuna ksdar herşeyini alırım. İmam nikahı suç sayılıyor resmi nikah olmadığı sürece. Polislerle baskın yapaydınız zinadan tutuklatsaydınız. Aaaaa ama pardon yaaaa o sizin nefesiniz çok seviyorsunuz onu unuttum pardon. Size bundan sonra gelecek kumalarınızla mutluluklar.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Pardon gercekten ''buyuk konusmayayim'' saglam mideniz varmis!22 sene sonra adam sizi 23 yasinda bir kizla aldatti ve siz halen seviyorum diyebiliyorsunuz?Esime saygim sonsuzdur''deli'' bile dememisimdir ona ama boyle birseyde ikisininde kafasini kirarim.
Otesi yok!Aliskanliklariniz sizi oldurur dikkat!Asagada size bununla ilgili alinti hikaye yazdim buyrun okuyun umarim kendinizi kurtarirsiniz.

bir grup tirtili bos bir saksiya koymuslar ve onlerine yiyecek koymuslar-tirtillar yemis ve saksidan asaga inmisler-saksinin dibi buyuklugunde daire seklinde yine bir yere yemek koymuslar;tirtillar yemis ve bunu birkac kez tekrara etmisler.Sonra yemeklerini tirtillarin alismis olduklari yerin 2cm uzagina koymuslar ve tirtirlar olmusler-
Yazar Ahmet Serif Izgoren soyle diyor:''onunuzde ki en buyuk engel aliskanliklarinizdir''
''aliskanlik anahtari kaybolmus bir kelepcedir''

yuuuuhhhhh,,,nasil bi mide bu ya ,adam 4 sene baska kadinin koynunda ve sen onu affedebiliyorsun,bence mideni bosalt canim sen,bi kadin bunun uzerine ancak ogurup kurtulur,,,,

Şaka gibi !

Hala o adamla beraber mi uyuyorsunuz siz?

Mideniz nasıl kaldırıyor?

Göz göre göre ihanetin parças olmuşsunuz.

Boşanın çocuklarınızla yeni bir hayat kurun kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…