2. eşi kabullenmek kolay mı ?

Yaaa arkadasim anliyim diyorum empati yapiyim diyorum..aldatilmaksa bende aldatildim burada konumda var merak eden okur neden bosanmadigimi...ok aliskanlik vardir ne bilim bosanmak istememissindir...ama kocan bana tepkili ne demek yaa ne yapiyim mi boyle bir sey yapacak kocam bana tepkili olacak ...bence bu yuzden bu kadar sert elestiriler aliyorsunuz kocam bana tepkili ama ben hala onu seviyorum dediginiz icin..bende aldatildim bosanmadim kocam bana tepkilide degil ama artik eskisi gibi seviyorum diyemiyorum...baktimda karsilastirinca aman allahim dedim...

arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler her ne kadar düşene sizde vurmuş olsanızdaaa artık herşey yoluna giriyo yaralarımızı sarıyoruz birlirlikte ama tabiki izi kalacak

Geçen gece kabusumda gördüm .Allah gerçeğini yaşatmasın.Eşim benle evliyken başka biriyle evlenip düğün yapıyordu.Birde kendi evime getirdi kadını.Allah yazmasın rüyam da bile tahammül edemedim.Eşimle kavga ettim.Kadını falan dövdüm o kadar gerçekciydiki yani allah vermesin.Kalktığımda bile ağlıyordum.Koca gün etkisinden çıkamadım.Ben daha kabusuna dayanamadım.Siz gerçeğine nasıl dayanacaksınız.Böyle bir eş nasıl affedilir.Kocama çok aşığım ama bu aldatma değil artık.Sizi çoktan unutmuş bile .İmam nikahı falan diyor baksanıza.Kabul edilir şey mi?Bu kadar mı muhtaçsınız o adama?

artık yorum istemiyorum benim yaşadıklarımı yaşayanınız varsa onlar yazsın lütfen arkadaşlar yaşamayan bilemez allah kimseyede yaşatmasın inşallah

artık yorum istemiyorum benim yaşadıklarımı yaşayanınız varsa onlar yazsın lütfen arkadaşlar yaşamayan bilemez allah kimseyede yaşatmasın inşallah

Arkadaşım kendinize suç ortağı mı arıyorsunuz yoksa eşinizin ahlaksızlığına kılıf mı?
Buraya insanlar dertlerini yazar birileri de gelip akıl verir!
Sizin yaşadıklarınızı benzerini bulunca teselli olacaksanız yenlış yerdesiniz!
Şahsen çevremde yaşasaydınız direkt polise şikayet ederdim!

hayır canım oyun dlşl ettim e nede olsa dış kapının mandalıydı
ne oyunu hangi oyun oyunmu oynuyorsun evlilikmi ailemi anlamadim:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
demek sen kazandin tebrikler:hooray:vereliniortak cok sevindim senin adinahihoyyyt

dövseydin bari-tatlicadiarzu-
ama gercek suki konusahibin yasadiklarinin ayni kisileri bulmasi biraz baya zor gibi
sanki olagan seylermis gibibenneyaptımki

Ayyy sinirlendim ama!!!!!
"Benim kocem 3. getirdi kardeş ne etcen,erkeklerin hepsi böyle" deyince mi tatmin olacak acaba?:uhm:

oyun disi etmekle gec kalmissin canim.
acaba esin 4 yilda o kadinla kac defa tek kale mac yapip kac defa ceza sahasina girmistir
sen de o sirada yedek kulubesinde bekliyordun sanirim kafamçokkarıştı
Allah hem seni hem esini islah etsin, cocuklariniza da bu cirkinliklerin yaninda guzel bir dunya nasip etsin

belli ki eşin seni sevmiyor,sadece çocuklarının annesisin yuvasını bozmak istemiyor.
güzelim eşin o kadına aşık...
eşinin kölesi olmak istiyorsan, hazmet bütün bu olanları ve böyle yaşa...
yok ben çekemem diyorsan boşan.
diyecek söz yok, sen zaten kendinle hesaplaşmışsın...

bi hatun daha getirmesi için eşine yardımcı ol, çok memnun görünüyorsun bence. w kullanma bir de. :1closedeyes:

Hey Allahım ya Rabbim
okuduğuma inanamadım
birdaha okudum...
Alan memnun,veren memnun
ne diyeceğimi bilemedim..
Çok garip çok :S

3 kişi yaşamayı kabul etmediğiniz için eşiniz size kızgın öyle mi.
Hem suç lu, hem güçlü hala.
Ve siz hala seviyorsunuz, bir de üstüne acaba kabul etsem mi diye düşünüyorsunuzdur Allah bilir.
Bu kadar eşinizi seviyorsanız, 3 kişi yaşamayı da kabul eder insan heralde.
Nasıl etmemişsiniz şaşırdım
Siz kendinize yakıştırıyorsanuz böyle bir adamı,
evlatlarınıza baba diye böyle bir adamı yakıştırıyorsanız,
ne diyeyim.

biri gider biri gelir bu adam sendeki midenin genişliğinden baya bi yararlanır
o kadını oyun dışı etmişsin( marifetmiş gibi ) başka kadınlar kocanızın kapsama alanına giriş yapacaktır
nede olsa affeden bi karısı var

dış kapının mandalı olduğu için dışarda kalmalıydı zaten. kalamamış ama malesef, bu zamandan sonra oyun dışı etsen neye yarar ki? yapma arkadaşım ya gururunu bu kadar ayaklar altına alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…