2. eşi kabullenmek kolay mı ?

seven erkek aldatmaz diye bi sey yok cnm malesef ac gozluluklerinden baska seyler araniyor.birakin belki sevgisi yola getirir bosanmayi istemedigine gore kocasi bi bagimliligi var elbet

böyle saçma birşey olur mu yaa .sen birde sevi,yorum diyorsun. yazık çok yazık

ya şu kk da okuduklarım dan edindiğim tecrübe
zaman herşeyi kabullenmeye yetiyor.

Dünyadaki En Tehlikeli Silah inandırılmıs insandir... !

yok artik arkadasim yanlis anlama ama yuhh demek istiyorummm..
Seni aldatiyor, kabullen ücümüz mutlu mesut yasayalim diyor, ve
sen hala seviyorum diyorsun.. Ne diyeyim allah akil fikir versin...

valla sadece konuyu okudum..konusahibinin diger yazdiklarini okumadim hic gerek bile gormedim.. sacmaligin daniskasi.. sevmeninde bi adabi vardir.. gurursuzluk bu..kendinize bu pozisyonu yakistirmis bekliyosunuz adam beni alsin illa diye.. Alla Alla

anlayamadığım şuki ewlatlarınız büyük işiniz var sigortanız var neden hala katlanıyosunuz..bence alışkanlığınızı bırakamıyosunuz sewmeniz mümkün değil diye düşünmekteyim..hakkında hayırlısı olur inşallah ne diyeyimki ilginç bi durum:S

allah kimseye yaşatmasın ama bu çok farklı bir durum seviyorum ikinizide bırakamam diyo bende mücadeleye devam ama sonuç başından belli ama onu çok seviyorum onsuz yapamam gibi geliyo

allah kimseye yaşatmasın ama bu çok farklı bir durum seviyorum ikinizide bırakamam diyo bende mücadeleye devam ama sonuç başından belli ama onu çok seviyorum onsuz yapamam gibi geliyo

Arkadaşım sen normal değilsin konunun başından beri baktım yıl olmuş bugün hala aynı kafadasın demek geçen zamanda seni yola getirmedi,sen en iyisi psikolojik yardım al ciddi diyorum yap bunu ruh sağlığı bu ihmale gelmez akıl hastanesinde hala seviyorum seviyorum derken bulursun kendini yoksa!
Aklı,beyni,kalbi,ruhu her şeyiyle tam bir İNSANın bunları kendine yapması HASTALIKTIR.

bunu kesinlikle kötü bir niyetle sizi aşağılamak için falan söylemiyorum yanlış anlamayın ama kesinlikle ve kesinlikle psikolojik tedavi görmelisiniz hem siz hem eşiniz. hatta çocuklar bile. böyle şeyler kolay kaldırılır şeyler değil. kendinizi düşünmüyosanız çocuklarınızı düşünün. iyi bu adam 3 ümüz beraber yatalım dememiş. siz öyle yüz vermişsiniz ki bunu dememesi garip hatta

Eşinize ne denir bilmiyorum, ne denir de ANLAR bilmiyorum, siz nasıl o adama hâlâ "eşim" deyip yanında durabiliyorsunuz inanamıyorum, okuduklarıma gerçekten çok sinirlendim. Sevgi değil bağımlılık olmalı bu, başka bir şey gelmiyor aklıma. Psikolojik tedavi konusunda arkadaşlarıma katılıyorum. Ancak önemli bir detay var, eşiniz hehalde dindar biri ki o kadına imam nikahı yapmış, peki bu nasıl bir dindarlık ki bir adam dinini doğru düzgün bilmeden böyle bir uygulamaya girişiyor? 2. eşle imam nikahı, SADECE VE SADECE ilk eşin rızası olursa gerçekleşebilir, yoksa hükmü yoktur, eşinizin o kadınla yıllardır yaptığı ZİNA yani. Bunu aynen böyle söyleyin eşinize. Gitsin araştırsın, okusun biraz! Pişkin pişkin "kabul etseydin onu da ayrılmasaydık" diye size laf sokacağına! Ya da gitsin Arabistan'da yaşasın, burası laik Türkiye Cumhuriyeti, kuralları yasaları beğenmiyorsa gidebilir, ama kendi haremini T.C. sınırları içerisinde kurma hakkına sahip değil, kusura bakmasın!
Allah'ım yaaa ne adamlar var dünyada!!!

bazen insanlar hayat mücadelesinden yorgunluktan kendi güçlerini değerini unutabiliyorlar.ve bu noktada farkında olmadan bağımlı hale geliyorlar,kimisi paraya kimisi rahata..hayat kalitesi düşük insanlar ne yazıkki cesaret edemiyorlar hayata sıfırdan başlamaya!!mutsuz olduklarını bile bile sırf kurulu bir düzeni bozmamak uğruna hayatlarını kendine azap ediyorlar!!!ama birgün gelip silkinebildiklerinde,arkaya baktıklarında kendilerine kızıyorlar..ben ne çok hata yapmışım ne korkakmışım ne aptalmışım!!çok şükür kurtuldum diyorlar..ama işte o silkinme anı bi gelebilse!!çok uzun bir süre inanmaya çalışıyorsunuz o sizin ilk göz ağrınız siz onun ilk eşisiniz,imutlaka sizi seviyordur sevmelidir!!!düşünceleri bağımlılıktan saplantıya takıntıya dönüşüyor!!!ve birgün artık gerçekten kendinizi ahlakı değerleri hayatın amacını sorguladığınızda,işte o zaman silkelenme devri başlıyor..ben 60 yaşında evlenipte çok mutlu insanlar biliyiorum,hayata geç kalmadınız,insanlar 40 yaşından sonra evleniyor,üniversiteye gidiyor,birikimleriyle hayallerindeki yurt dışı seyahatlerini gerçekleştiriyor...aza kanaat eden çoğu hiç bi zaman bulamaz!insanlar eylem yapıp protesto ediyorlar istediklerini elde edebilmek için..ve ediyorlarda!!hiç bir çaba karşılıksız kalmaz..Allah kimsenin boyundan büyük acılar yaşamasını istemez,ayrılmamak size ve çocuklarınıza vurulan bir damgadır,bir gün oğullarınız evlenmek istedğinde gelin anneleri babaları karısını aldatmış neler yapmış diycek,oğluda böyledir diyip çocuklarınızın mutluluklarıyla oynamış olucaksınız...en önemliside yaşadıkları bu saçmalıklarla bütün psikolojileri altüst olucak ve ileride kötü birşeyler yapsalar savunmaları hazır!!insanlar kendilerine hiç zarar vermeyen,üzerlerine titreyen eşlerini,ailelerini acı hastalıklarla,kazalarla kaybediyorlar...bunu bile güçbela kabulleniyorlarki aldatılan bir kocayı seviyorum diyip kabul eden onlara haksızlık etmiş olmazmı??sevgi çok özel birşeydir,insan kendisini sevebilir...hayvanlarda öyle,siz hiç gördünüzmü?bir köpeğin siz onu döver söver iter kakarken sizi sevdiğini??ya sizi ısırır öldürür,yada çeker gider...lütfen mantıklı düşünün hayat daha bitmedi,yaşanacak çok güzel yıllar var,Allahtan güç isteyin onu silebilmek için,devreye aile eş dost çevrenizden birilerini sokun,hayatınızı yeniden kurun!!ve şunu hiç unutmayın,sizin silemediğiniz sizi çoktan silmiştir...ben bunu çok denedim,bana zararı olan insanları silmedim kıyamadım affettim hatalarını arkadaşlarımın,ama birgün geldi şok oldum dha iğrenç birşekilde hayatımdan kendileri çıktılar...hazır şimdi siz haklı konumdayken çevrenizden destek alarak,çocuklarınızın geleceğini düşünerek yolunuzu ayırın,yoksa herkes arkanızdan konuşucak kabullendiğinizde...acizlik insanı kabullenmeye iter!ama insan çok değerli Allah a borcunuz var alnınız ak yüzünü açık karşısına çıkıcaksınız,yapılan bir günahın ortağı olmayın,bunca söylediğim birşey ifade etmiyorsa hala,birde şöyle değerlendirin,Allah sevdiği kullarını mallarıyla canlarıyla sınarmış,siz bu durumda kaybetmekten sızlanıp ağlayıp acı çekmek yerine boyun eğip kabulleniceksiniz ki Allahta size mükafatını kat ve kat versin,kimbilir belki yeniden aşık olucaksınız,belki eski eşiniz ölücek yada hastalanıcak zaten ondan ayrılmak zorunda kalmış olucaksınız..o zaman kabullenmeniz daha ağır olucaksa şuan evet aldatmış 1 kalemde silmelisiniz..Allah yardımcınız olsun

eşin ikinizi de mi seviyormuş?
aa ne kadar güzel bak sevinebilirsin, sevgisi bitmemiş sadece ikiye bölmüş
pazardan meyve seçiyoruz ya hani...
abi biraz elma ver... şurdan bi' kilo da armut ver ben onu da seviyorumm

2. eşi kabullenmek diye birşey yok.Asıl sorun böyle kocayı kabul etmek.
Sen 15 yaşında evlenmişsin.15 yaş nedir ki ?
Daha gözünü açmadan kendini bu adamla bulmuşsun.
Öncesi yok,olamaz zaten,kimse hatırlamaz 15 ten öncesini.
Velhasıl,onsuz bir hayat düşünemiyorsun çünkü başka türlüsünü bilmiyorsun.
Ama var öyle bir hayat,haberin olsun.

Icim parcalaniyor böyle seyler okuyunca, cok üzülüyorum biz kadinlarin Türkiye`deki haline.
Hala nerelerdeyiz?
Bir erkek rahatlikla ikinizide seviyorum diyebiliyor, peki bir kadinda ister ise sevebilir aslinda iki erkegi ama biz namusumuzla yasamayi ögrendik.
Onun icin derimki bir kadin okumali, meslek yapmali, calismali, sadece dogurma makinasi olmamali.
Sen bagimlisin kocana canim, senin o gücsüzlügünden yola cikarsak ayrilman zor gibi, katlanmaktan baska caren yok gibi geliyor bana. Allah yardimcin olsun.
Insallah karirindan vazceribilirsin.
Vaybe, sanki tas devrinde yasiyoruz.

bir komşum var 35 36 yaşlarında. gözleri dünyalara bedel güzellikte.
kocasının kendi işi var gayette iyi durumları. kadın köyden 13 14 yaşlarında halasının oğluna gelmiş. adam o kadar hadsiz o kadar pislik bi adam ki anlatmak mümkün değil. adamın arap ülkelerinden birinde bi dostu var. iki senede bir türkiyeye geliyor ve bu aileye ciddi anlamda parada bırakıyor. komşum halinden hiç şikayetçi değil. inanmayacaksınız belki ama evinde yeni bir yatak odası bile hazırladı. bir gün bana ne yapayım geldiklerinde otel odalarında mı sürünsünler pislikte mikrop kaparlar hazır oda var gelsinler burda .... dedi. hatta kadın türkiye ye geldiğinde birlikte pikniklere giderler. balkonda gece yarılarına kadar kahkahaları gökleri deler.
bu kadının sorunu ama ya çocuklar.
büyük oğlu ünide okuyo iyi bir üniversite ve çok zeki bir çocuk. ama sürekli kadınla irtibat halinde arıyor soruyor ben onu çok seviyorum diyorr. küçük oğlu babasına tapıyor. ona göre babası (haşa) bir ilah gibi. babası konuşurken elleriyle babasına işaret edip hayranlığını dile getiriyor.
adam çocuklarının karısının yanında kadınlarla düşüp kalktığını , kadınları aşağılayan laflarını dile getirirken çocukları hayran hayran dinliyolar ve kadını aldatmak kesinlikle gerekli olmazsa olmaz bi mantık haline gelmiş... aldatılmayan hiiç bir kadın yokmuş hepsi bu zihniyette.
diyeceğim çocuklarına acı. kocan sana dokunurken miğden kalkmıyor mu.. sana dokunduğu gibi başka bi kadına dokundu nasıl için alıyor nasıl nasıl offffff ne denir kiii.

bu nasıl bir şey ya ????

ne aileler var..tabi aile denirse bunun gibilere.....

ne günlere kaldık..hiçmi edep haya utanma yok bu insanlarda ? ne iğrençç..ne mide bulandırıcı ?
inanıyorumki türkiyede yaşayan insanların yüzde yetmişinin psikolojisi bozuk..başka bişey diyemicem...

canım başkası anlatsa inanmam belki ama var malesef. yaz günü dışarda mangal keyfi yapıp kahkaha atarken sakinler utanıyor. sesli sesli mahallenin arı namusu bitmiş diyenler bile var ama kimse laf söylemeye cesaret edemiyor. deseler ki alan memnun satan memnun evde benim size nooluyor diye ne yapcazz

Merak etmeyin, bunu kimse yaşamaz zaten... Çalışıyorsunuz, çocuklarınızı çoktan büyütmüşsünüz, arkanızı dönüp gideceğinize kene gibi yapışmışsınız adama.

Çok mu seviyorsunuz onu? Tamam o zaman, kalın yanında, "paspasın olayım kocacım, bas üstüme o kadına git" deyin, hattâ o kadın gelsin beraber yaşayın, kocanız daha mutlu olur, yataklarına gül yaprağı falan serpin, bazı geceler iki kişilik romantik bir yemek masası hazırlayıp arkadaşınızda kalın başbaşa rahat etsinler. İnsan sevdiği adam için böyle güzellikler yapmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…