Tamam canım ama insan sevdiğine bunu yapar mı, eğer eşinin seni sevdiğini düşünüyorsan diyecek bir şey yok ama bence sen öyle düşünmek istiyorsun, çocukların küçük değil, çek ayrıl neden hala kaçan kovalanır misali çabalıyorsunki.
allah kimseye yaşatmasın ama bu çok farklı bir durum seviyorum ikinizide bırakamam diyo bende mücadeleye devam ama sonuç başından belli ama onu çok seviyorum onsuz yapamam gibi geliyo
slm arkadaşım seni en iyi ben anlıyabilirim diye düşünüyorum çünkü bende aldatıldım hemde benden 13 eşimden 5 yaş büyük bir bayanla aldattı eşim beni hemde kendi ifadesiyle imam nikahı bile warmlş aralarında allah yardımcın olsun ne diyeyim inan eğer erkek meyilliyse aldatmaya asla wazgeçmiyo bu biter yenisi başlar malesef eşimin gizli ilişkisi 4 yıl sürdü baştan inkar etti son iki yıldır kabul et üçümüz mutlu olalım dedi diye baskılar yaptı takip ettim onları saatlerce elele gezerken gördüm kadının ewini öğrendim çocuklarımı aldım gittim konuştum 14 we 18 yaşında iki oğlumuz war ben eşimle 15 yaşında ewlendim 22 yıllık ewliyim
kabullenemedim
her yolu denedim onu deli gibi herşeye rağmen sewmeye ilk günkü gibi dewam ediyorum onsuz ben nefes bile alamam tlfonumda bile adı nefesim diye kayıtlı boşanma dawası açtım gelmedi duruşmaya zaten bende istemiyodum ama benimki son şanstı benide onuda sewdiğini söyledi sakın beni cahil ona mecbur olan bir kadın olarak düşünme ben dışardan liseyi okuyan sigortalı bir işte çalışan bir kadınım neyse şu anda ilişkileri bitti ama eşim bana tepkili neden kabul etmemişim ölene kadar söyliycekmiş ihanet en büyük bedeli yapana ödetir ... bunu asla unutma allah islah etsin allah yardımcın olsun
ewet arkadaşlar benim derdimede ortak olun ben ne yapmalıyım kabullenmedim diye eşim bana tepkili ama ben onu çok sewiyorum ohaoldumsmile
bir komşum var 35 36 yaşlarında. gözleri dünyalara bedel güzellikte.
kocasının kendi işi var gayette iyi durumları. kadın köyden 13 14 yaşlarında halasının oğluna gelmiş. adam o kadar hadsiz o kadar pislik bi adam ki anlatmak mümkün değil. adamın arap ülkelerinden birinde bi dostu var. iki senede bir türkiyeye geliyor ve bu aileye ciddi anlamda parada bırakıyor. komşum halinden hiç şikayetçi değil. inanmayacaksınız belki ama evinde yeni bir yatak odası bile hazırladı. bir gün bana ne yapayım geldiklerinde otel odalarında mı sürünsünler pislikte mikrop kaparlar hazır oda var gelsinler burda .... dedi. hatta kadın türkiye ye geldiğinde birlikte pikniklere giderler. balkonda gece yarılarına kadar kahkahaları gökleri deler.
bu kadının sorunu ama ya çocuklar.
büyük oğlu ünide okuyo iyi bir üniversite ve çok zeki bir çocuk. ama sürekli kadınla irtibat halinde arıyor soruyor ben onu çok seviyorum diyorr. küçük oğlu babasına tapıyor. ona göre babası (haşa) bir ilah gibi. babası konuşurken elleriyle babasına işaret edip hayranlığını dile getiriyor.
adam çocuklarının karısının yanında kadınlarla düşüp kalktığını , kadınları aşağılayan laflarını dile getirirken çocukları hayran hayran dinliyolar ve kadını aldatmak kesinlikle gerekli olmazsa olmaz bi mantık haline gelmiş... aldatılmayan hiiç bir kadın yokmuş hepsi bu zihniyette.
diyeceğim çocuklarına acı. kocan sana dokunurken miğden kalkmıyor mu.. sana dokunduğu gibi başka bi kadına dokundu nasıl için alıyor nasıl nasıl offffff ne denir kiii.
bu nasıl bir şey ya ????
ne aileler var..tabi aile denirse bunun gibilere.....
ne günlere kaldık..hiçmi edep haya utanma yok bu insanlarda ? ne iğrençç..ne mide bulandırıcı ?
inanıyorumki türkiyede yaşayan insanların yüzde yetmişinin psikolojisi bozuk..başka bişey diyemicem...
allah kimseye yaşatmasın ama bu çok farklı bir durum seviyorum ikinizide bırakamam diyo bende mücadeleye devam ama sonuç başından belli ama onu çok seviyorum onsuz yapamam gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?