2. eşi kabullenmek kolay mı ?

arkadaşlar sanırım kandırıldım bunlar hala görüşüyolar
ben napcam şimdiiii

Benim hala senin gerçek olduğuna inanasım gelmiyo ki fikir vereyim kafamçokkarıştı
Ayrıl mı diyelim, kır dizini otur mu diyelim, ne diyelim ki
Ayol kimsenin lafını dinlememişsin, hatta kırıcı bulmuşsun
Yani sana neler söyleneceğini az çok bile bile hala bu konuya bişeyler yazıp soru sorman ilginççç

Son düzenleme:
Ayrıca ben düşünüyorum düşünüyorum burda sorunlarını yazan herkesle -hatta en kötüsüyle bile- bir nebze de olsa küçücük ufacıcık da olsa empati kurmayı başarabilirm amaaa
seninle kuramıyorum yaa yok yani mümkün değil ohaoldumsmile

bu konu gerçek değil olamaz arkadaşlar.yazıyor sonrada bakıp bakıp gelen yorumlara gülüyordur herhalde.kafamçokkarıştı

Dün akşam eşimle stv de bir film izliyorduk. Böyle kumalı bir film, eşim şaka olsun diye dediki demekki gerçekten kumalar anlaşamıyormuş o kadının yerinde sen olsan parçalardın değilmi diye sordu, bendeki cevap, gelemezki parçalıyayım oldu. Bunca yıllık evliliğimde çok şey yaşadım ama 2.ci birini kabul etmek imkansızında ötesi. Sizde ne yapın edin daha fazla kandırılmayın ve buna bir son verin lütfen.

Son düzenleme:
arkadaşlar çok kötüyüm kadınla yolda karşılaştık ve avaz avaz kavga ettik keşke herşey yalan oyun rüya olsa bende yoruldum yine başa geliyoruz bermuda şeytan üçgeni gibi allah yardımcım olsun deliriyorum

Eşinizi mahkemeye vermeye hakkınız var artık, kuma getirmeye kalktığı için.
Bunu kabullenmek durumunda değilsiniz.
Gidin verin mahkemeye.
Yapamam diyorsanız, eşimden de ayrılmak istemiyorum diyorsanız,
o zaman katlanacaksınız malesef.

boyunuz kadar oglunuz var yenı bır hayata başlıyabılırsınız cocuklarınız kucuk degıl
bu dunyaya bır daha mı geleceksınız
neden bır erkek ıcın o kadar sıkıntıyı cekıyorsunuz

deger mı ......

22 yıl boyunca senı cok mu multu ettıde bırakmıyorsun

arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler her ne kadar düşene sizde vurmuş olsanızdaaa artık herşey yoluna giriyo yaralarımızı sarıyoruz birlirlikte ama tabiki izi kalacak
merak etme sendeki bu mideyle iz miz kalmaz:1closedeyes:
arkadaşlar sanırım kandırıldım bunlar hala görüşüyolar
ben napcam şimdiiii

sana söyleyebilicegim tek sey.. müstahak!!!
baska bi sözede gerek duymuyorum

gonul bu sizi sevmeyeni sanki hic sevmediniz ..hemende tepkiler ...........evet adam cok cirkin seyler yapmis olabilir ama kadin seviyorum diyor ve sevdigini yeniden kazanmak istiyor ...onu bosayinca daha iyisimi gelicek hayir ...kotulerin icinde iyisini seciyoruz ...erkekler boyle oldu

biz zaten sevmesine bisey demiyoruz dikkat edersen cnm
sadece kendini bu kadar assagilayan bi adamla hala ayni evde olmasina sasiriyoruz hepsi bu

nurmine .2 ay önce katıldım canım forma ama ilk andan beri sanki tü kaka olan benim gelen vuruyo giden vuruyo beni anladığın için teşekkürler napıyım seviyorum işte bir çıkar yol olmalı onu arıyorum hem bana kötü davranmıyoki öyle olsa herşey çok kolay olurdu belki soğurdum ama adam suçluluktanmı kaybetme korkusundanmı bilmem sanki yeni evliymişiz gibi davranıyo inanıyorum benim sevgim galip gelecek ben onu mahkemeyede verdim ama gelmedi duruşmaya sevmeseydi gelirdi boşanırdı herhalde kafam çok karışık boşa koyuyorum dolmuyo doluya koyuyorum almıyo

Tamam canım ama insan sevdiğine bunu yapar mı, eğer eşinin seni sevdiğini düşünüyorsan diyecek bir şey yok ama bence sen öyle düşünmek istiyorsun, çocukların küçük değil, çek ayrıl neden hala kaçan kovalanır misali çabalıyorsunki.

:1shok: pessss vallahi pes akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…