Hey Allahım ya Rabbim
okuduğuma inanamadım
birdaha okudum...
Alan memnun,veren memnun
ne diyeceğimi bilemedim..
Çok garip çok :S
arkadaşlar sanırım kandırıldım bunlar hala görüşüyolar
ben napcam şimdiiii
Benim hala senin gerçek olduğuna inanasım gelmiyo ki fikir vereyim kafamçokkarıştı
Ayrıl mı diyelim, kır dizini otur mu diyelim, ne diyelim ki
Ayol kimsenin lafını dinlememişsin, hatta kırıcı bulmuşsun
Yani sana neler söyleneceğini az çok bile bile hala bu konuya bişeyler yazıp soru sorman ilginççç
bu konu gerçek değil olamaz arkadaşlar.yazıyor sonrada bakıp bakıp gelen yorumlara gülüyordur herhalde.kafamçokkarıştı
merak etme sendeki bu mideyle iz miz kalmaz:1closedeyes:arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler her ne kadar düşene sizde vurmuş olsanızdaaa artık herşey yoluna giriyo yaralarımızı sarıyoruz birlirlikte ama tabiki izi kalacak
arkadaşlar sanırım kandırıldım bunlar hala görüşüyolar
ben napcam şimdiiii
sana söyleyebilicegim tek sey.. müstahak!!!arkadaşlar çok kötüyüm kadınla yolda karşılaştık ve avaz avaz kavga ettik keşke herşey yalan oyun rüya olsa bende yoruldum yine başa geliyoruz bermuda şeytan üçgeni gibi allah yardımcım olsun deliriyorum
keşke nikah şahitleri olsaydınız.sevinirdi adamcağız.
biz zaten sevmesine bisey demiyoruz dikkat edersen cnmnurmine .!.:gonul bu sizi sevmeyeni sanki hic sevmediniz ..hemende tepkiler ...........evet adam cok cirkin seyler yapmis olabilir ama kadin seviyorum diyor ve sevdigini yeniden kazanmak istiyor ...onu bosayinca daha iyisimi gelicek hayir ...kotulerin icinde iyisini seciyoruz ...erkekler boyle oldu
:1shok: pessss vallahi pes akannehirnurmine .2 ay önce katıldım canım forma ama ilk andan beri sanki tü kaka olan benim gelen vuruyo giden vuruyo beni anladığın için teşekkürler napıyım seviyorum işte bir çıkar yol olmalı onu arıyorum hem bana kötü davranmıyoki öyle olsa herşey çok kolay olurdu belki soğurdum ama adam suçluluktanmı kaybetme korkusundanmı bilmem sanki yeni evliymişiz gibi davranıyo inanıyorum benim sevgim galip gelecek ben onu mahkemeyede verdim ama gelmedi duruşmaya sevmeseydi gelirdi boşanırdı herhalde kafam çok karışık boşa koyuyorum dolmuyo doluya koyuyorum almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?