2. Eşten çocuğu olmak kötü mü ?

Böyle milletin namusundan, ahlakından vurmaya çalışan; kendince namus bekçiliği yapan her tipin muhakkak daha büyük bir namussuzluğu vardır. Hiç şaşmaz.
Doğru Olabilir.
Görünüşte çok iyi bir aile yaşantısı var.
Karısı çocukları vs mutlu

Bir erkek başkasının çocuğuna bakmayı beslemeyi kabul etmez hor görür o şekilde düşünmüştür
Bence namussuzluk olarak görmemiştir bazısı dar çerçeveden düşünür

İster onuncu evliliğinden çocuk yapar adam kime ne sanki gayri meşru ilişkisi gibi bahsetmiş öyle bile olsa çocuğun hiçbir suçu günahı yok yani böyle insanlardan nefret ediyorum.

Merhaba hanımlar ,

Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.

Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.

Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
Fark ettiyseniz aklı fikri milletin medeni hali, cinsel durumunda. Kendi halinden hoşnut değil vesselam. Eline geçse neler yapar da işte..

Dedikodu olumsuz eleştiri bizim toplumun gelenek göreneği olmuş malasef Bir hobi edinmiyoruz iki kişi bir araya gelince üçüncü kişiyi yerden yere vurma başlıyor konuşacak başka bişey yok akıl yorulmuyor çünkü bu gibi konularda çocuklarımız aşar inşallah bu durumu

Merhaba hanımlar ,

Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.

Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.

Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
İnsan olan bu şekilde konuşmaz ...

Böyle millete laf edenlerin içi cidden çok pis. Allahın hoşlanmasa da helal kıldığı şeye millet haram diyecek nerdeyse.
Bir kız arkadas işinde anne babası ayrıdır o Yüzden böyledir gibi bir söz etti. Benimde anne babam ayrı o Yüzden Üstüme alındım hafif ve üzüldüm.

İnsanoğlu neyi ayıplar kınar ise onu yaşamadan ölmezmiş insanlar iyi kötü bir kader yaşıyorlar kimse kötüyü yaşamak istemez insan bu belli olmaz neydim değil ne olacağım demeli yarın o kınadığı ayıpladığı insanlardan daha beter olmayacağını kimse bilemez

Ne kadar saçma bir şey .
İnsanlar ilk evlliliklerinde bulamadıkları mutluluğu ikinci evlliliklerinde bulabilirler.

Cahilce , leş söylemler bunlar.Dervişin fikri neyse zikri de odur.Sürekli cinsellik alt metinli konuştuğuna göre diline vurmuş demektir , kuşu ötmüyor , yapamıyor demek ki , ondan böyle , aldırmayın. :olamaz::olamaz: ( Sinirlendiğim için argo yorum yaptım , kusura bakmayın kızlar.)

Back
X