2. Eşten çocuğu olmak kötü mü ?

Yani kusura bakmayın da patrona agzınızı acamayıp burda dert anlatmanın alemi nedir. Konuşun madem illa sert cıkın demiyorum ama tepkinizi koyun o zaman. Bu tarz konularda konuşan da susan da aynı benim gözümde susarsanız daha çok sinirlenirsiniz
Ne diyeyim adamın Boğaz'ını mı sıkayım ?
Bana değil ki herkese anlatıyor.

O patroncuk'un bilmem kaç dostu, bilmem kaç metresi vardır Allah bilir..ya da onu bunu taciz eden hareketleri vardır allah bilir..
Seviyesiz pislik...hiç takılma bile..
Nikahlı insana laf eden nikahsız doğmuştur derdi babannem :P çocuktum anlamazdım ne demek istediğinizi, haklıymış galiba..

İnsanları tanımak için eleştirdiklerine bakın derler. Kendisi ikinciyi düşünüyor zannımca

Bunlar cahil konuşmaları. Benm cevremdede var 1 tane gerizekalı öz yigenine aman o bizden değil ikinci karıdan diyip çocuğu aileden saymıyor. Cahillik zor.

Ne demek dul kadın bir şekilde geçiniyor.. ben mi yanlış anladım acaba.. bu beyinle nasıl patron olmuş şaştım kaldım.. insanlar hakkında ortaya bişey atılacaksa önce dönüp kendine bakmalı sonra konuşmalı..

Herkes kendisine yakıştıramadığı hayat tarzını hoş görmez, oda öyle olduğundan bu şekilde bahsetmiştir,
Mesela benden sinema
Sanatçısı olmazdı neden derseniz
Başka başka adamlarla
öpüşme sahnesi var, ama bir sinema sanatçısı diyor ki benden de memur olmazdı o monoton hayat bana göre değil,, oradaki patrona buna benzer kast etmiştir ben normal karşıladım

Patron hangi kafayı yaşıyor acaba.. ne var ki bunda evlenirsin gecinemez ayrılırsin bir daha evlenirsin çocuğun olur bunun neresi kötü ? Sanki gayri meşru dünyaya gelmiş. Öyle olsa bile çocuğun suçu ne ..
Bu kadar çevresini yadirgayan insanlar aynı şeyleri yaşamadan ölmuyorlar .. sizin patron yandi

Böyle milletin namusundan, ahlakından vurmaya çalışan; kendince namus bekçiliği yapan her tipin muhakkak daha büyük bir namussuzluğu vardır. Hiç şaşmaz.

O patroncuk'un bilmem kaç dostu, bilmem kaç metresi vardır Allah bilir..ya da onu bunu taciz eden hareketleri vardır allah bilir..
Seviyesiz pislik...hiç takılma bile..
Nikahlı insana laf eden nikahsız doğmuştur derdi babannem :p çocuktum anlamazdım ne demek istediğinizi, haklıymış galiba..
Kesinlikle doğru Haklısın.
O tip şeylere ikinci evlilik vs hoş bakmıyor aile yaşantısına Önem veriyor güyya

Ne demek dul kadın bir şekilde geçiniyor.. ben mi yanlış anladım acaba.. bu beyinle nasıl patron olmuş şaştım kaldım.. insanlar hakkında ortaya bişey atılacaksa önce dönüp kendine bakmalı sonra konuşmalı..
Kadının sevgilisi var. Kadın boşanmış ya malum boşanmış kadın sevgili yapınca hemen damga yiyor bizim Ahlaksız toplumda

Herkes kendisine yakıştıramadığı hayat tarzını hoş görmez, oda öyle olduğundan bu şekilde bahsetmiştir,
Mesela benden sinema
Sanatçısı olmazdı neden derseniz
Başka başka adamlarla
öpüşme sahnesi var, ama bir sinema sanatçısı diyor ki benden de memur olmazdı o monoton hayat bana göre değil,, oradaki patrona buna benzer kast etmiştir ben normal karşıladım
Tamam herkes herşey olamaz ama kimse boşanmak için evlenmez ya da boşanmış bir insan yeniden Evlenip mutlu olmak isteyemez mi ?
Bir de insanın anne babasının ayrılmış olması suç mu ?
Anne baba ayrılması illa bozuk bir aile mi demek ?
Ayrılmış ama birbirlerinin hayatlarına saygı duyan kişiler olamaz mı ?

Patron hangi kafayı yaşıyor acaba.. ne var ki bunda evlenirsin gecinemez ayrılırsin bir daha evlenirsin çocuğun olur bunun neresi kötü ? Sanki gayri meşru dünyaya gelmiş. Öyle olsa bile çocuğun suçu ne ..
Bu kadar çevresini yadirgayan insanlar aynı şeyleri yaşamadan ölmuyorlar .. sizin patron yandi
Bu yastan sonra Yaşamaz Herhslde

Merhaba hanımlar ,

Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.

Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.

Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
yok artık cahile bak neresi ayıpmış...

Back
X