- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Doğru Olabilir.Böyle milletin namusundan, ahlakından vurmaya çalışan; kendince namus bekçiliği yapan her tipin muhakkak daha büyük bir namussuzluğu vardır. Hiç şaşmaz.
Fark ettiyseniz aklı fikri milletin medeni hali, cinsel durumunda. Kendi halinden hoşnut değil vesselam. Eline geçse neler yapar da işte..Merhaba hanımlar ,
Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.
Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.
Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
Dediklerinin onunla bir alakası yok kiBir erkek başkasının çocuğuna bakmayı beslemeyi kabul etmez hor görür o şekilde düşünmüştür
Bence namussuzluk olarak görmemiştir bazısı dar çerçeveden düşünür
Bir de anne babası ayrı olan için de laf ediyorlar. Benimde anne babam ayrıİster onuncu evliliğinden çocuk yapar adam kime ne sanki gayri meşru ilişkisi gibi bahsetmiş öyle bile olsa çocuğun hiçbir suçu günahı yok yani böyle insanlardan nefret ediyorum.
Kılıbık birisi zatenFark ettiyseniz aklı fikri milletin medeni hali, cinsel durumunda. Kendi halinden hoşnut değil vesselam. Eline geçse neler yapar da işte..
Malesefbiz böyle tipleri aşamıcaz malesef 2 2 daha 4 eder misali.net
İnsan olan bu şekilde konuşmaz ...Merhaba hanımlar ,
Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.
Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.
Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
Bir kız arkadas işinde anne babası ayrıdır o Yüzden böyledir gibi bir söz etti. Benimde anne babam ayrı o Yüzden Üstüme alındım hafif ve üzüldüm.Böyle millete laf edenlerin içi cidden çok pis. Allahın hoşlanmasa da helal kıldığı şeye millet haram diyecek nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?