- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ne diyeyim adamın Boğaz'ını mı sıkayım ?Yani kusura bakmayın da patrona agzınızı acamayıp burda dert anlatmanın alemi nedir. Konuşun madem illa sert cıkın demiyorum ama tepkinizi koyun o zaman. Bu tarz konularda konuşan da susan da aynı benim gözümde susarsanız daha çok sinirlenirsiniz
Evet sanki ona göre tüm ikinci evliliğini yapmış insan Ahlaksız. Hatalı. Aile yaşantısı olmayan vs vsBen hayatin acimasiz olduguna inanmiyorum, insanlar acimasiz, vicdansiz ve benim gozumde merhametsiz. Heleki boyle onyargili insanlardan (patronunuz) nefret ederim
Boşanmadan naneler yemiyorsa tabiKendileri boşansa hemen 2.evliliğini yapacak tiplerdir bunlar.
Çok takmayın
Kesinlikle doğru Haklısın.O patroncuk'un bilmem kaç dostu, bilmem kaç metresi vardır Allah bilir..ya da onu bunu taciz eden hareketleri vardır allah bilir..
Seviyesiz pislik...hiç takılma bile..
Nikahlı insana laf eden nikahsız doğmuştur derdi babannemçocuktum anlamazdım ne demek istediğinizi, haklıymış galiba..
Aynen bize yazıkMal bir insan. Para bu tiplerde iste. Ekonomik krizde sapir sapir dökelecekler beter olsun diyecegim ama iste calisan insanlara yazik.
Inanmıyorum ya ..Bunlar cahil konuşmaları. Benm cevremdede var 1 tane gerizekalı öz yigenine aman o bizden değil ikinci karıdan diyip çocuğu aileden saymıyor. Cahillik zor.
Kadının sevgilisi var. Kadın boşanmış ya malum boşanmış kadın sevgili yapınca hemen damga yiyor bizim Ahlaksız toplumdaNe demek dul kadın bir şekilde geçiniyor.. ben mi yanlış anladım acaba.. bu beyinle nasıl patron olmuş şaştım kaldım.. insanlar hakkında ortaya bişey atılacaksa önce dönüp kendine bakmalı sonra konuşmalı..
Tamam herkes herşey olamaz ama kimse boşanmak için evlenmez ya da boşanmış bir insan yeniden Evlenip mutlu olmak isteyemez mi ?Herkes kendisine yakıştıramadığı hayat tarzını hoş görmez, oda öyle olduğundan bu şekilde bahsetmiştir,
Mesela benden sinema
Sanatçısı olmazdı neden derseniz
Başka başka adamlarla
öpüşme sahnesi var, ama bir sinema sanatçısı diyor ki benden de memur olmazdı o monoton hayat bana göre değil,, oradaki patrona buna benzer kast etmiştir ben normal karşıladım
Bu yastan sonra Yaşamaz HerhsldePatron hangi kafayı yaşıyor acaba.. ne var ki bunda evlenirsin gecinemez ayrılırsin bir daha evlenirsin çocuğun olur bunun neresi kötü ? Sanki gayri meşru dünyaya gelmiş. Öyle olsa bile çocuğun suçu ne ..
Bu kadar çevresini yadirgayan insanlar aynı şeyleri yaşamadan ölmuyorlar .. sizin patron yandi
yok artık cahile bak neresi ayıpmış...Merhaba hanımlar ,
Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.
Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.
Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
İş anlamında yapıyor şahidim de özel hayatını bilemem.Tek bildiğim böyle abuk subuk saçma sapan konuşanlar en büyük namussuzlukları yapanlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?