- 29 Aralık 2021
- 79
- 487
- 23
- Konu Sahibi Bynnbbssrra
-
4 sene sonra evlendimMerhaba ben ayrılalı çok olmadı ama daha önce görüşmek isteyen birisi tekrar görüşmek istiyor ayrıldığımı duymuş ve araya baya bi insan sokmuş bana ulaşmak için niyetinin direk ciddiyet olduğunu vs ama ben kendimi şuan böyle birleyen hazır hissetmiyorum utanıyorum şuan 2. Evlilik laflarından kafamda iş güç kurmak var ama kendisi ben herşeyde yanında olcam destek olcam benimle görüşsün beni tanısın vs diyor x eş kişisi gayet keyfinde karı kızla takılıyor sizce ne yapmalıyım
Kusura bakmayın da ne ara duydu karşı taraf ne ara araya o kadar adam soktu. Valla ben boşanalı 2 yıl olacak hiç öyle aşkımdan ölen falan yok1 ay oldu bitireli hayır çocuk yok çok şükür
Eski eş anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi :))) fazlası var eksiği yok…Öncelikle eski ilişkinizde neleri yanlış yaptınız yada karlı tarafın yaptığı yanlışlıklar karşı tepkileriniz nasıldı? Bunları düzeltip kalbinizi tamir etmeniz gerekiyor. Öyle sabit bir zam verilmesi gerekmiyor herkesin süreci kendine göre bambaşka.
Eski eşinizin ne yaptığını size birisi söylerse dinlemeyin.
Eee bir iki buluşmada anlarsın zaten sana uygun mu değil mi?Ya da adamakıllı biri mi değil mi? Görüş ne olacak ki?Merhaba ben ayrılalı çok olmadı ama daha önce görüşmek isteyen birisi tekrar görüşmek istiyor ayrıldığımı duymuş ve araya baya bi insan sokmuş bana ulaşmak için niyetinin direk ciddiyet olduğunu vs ama ben kendimi şuan böyle birleyen hazır hissetmiyorum utanıyorum şuan 2. Evlilik laflarından kafamda iş güç kurmak var ama kendisi ben herşeyde yanında olcam destek olcam benimle görüşsün beni tanısın vs diyor x eş kişisi gayet keyfinde karı kızla takılıyor sizce ne yapmalıyım
İş güç kurmadan hayatınıza kimseyi almayın sadece kendinize güvenin derim. Yazmadiğiniza göre evliliğiniz yeni bitmiş olmalı acele işten hayır gelmez. biraz kafanızı dinleyin, yalnızlığın tadını çıkarın, ilişkide ne istediğini bilen ayakları yere sağlam kadın olun ilişki zamanı gelince olur zaten.Merhaba ben ayrılalı çok olmadı ama daha önce görüşmek isteyen birisi tekrar görüşmek istiyor ayrıldığımı duymuş ve araya baya bi insan sokmuş bana ulaşmak için niyetinin direk ciddiyet olduğunu vs ama ben kendimi şuan böyle birleyen hazır hissetmiyorum utanıyorum şuan 2. Evlilik laflarından kafamda iş güç kurmak var ama kendisi ben herşeyde yanında olcam destek olcam benimle görüşsün beni tanısın vs diyor x eş kişisi gayet keyfinde karı kızla takılıyor sizce ne yapmalıyım
Takıntılı olmadığından emin misin? Anlattıkların pek aklıselim adam işi gibi gelmedi.evet isteyebilir ama sevgilisi olan kadının peşinden koşmuş yetmemiş evlilik hayatı yaşarken beklemiş, yetmemiş boşanmanın ışık hızıyla duymuş hemen harekete geçmiş.ve anlattığın kadarıyla sürekli ısrar kıyamet.ya bu arkadaş çok mu yakınınızda? Eski eşinle görüşürken de yanında, boşanırken de yanında.bu nasıl iş? Kim kiminle bu kadar uğraşır ki.gelgelelim gerçeklere.leyla ile mecnun efsanesine yaşamıyoruz.bu arada ailenizi yok sayın bu konuda.onlarlık birşey yok.anlamazlar da zaten.büyükler anlar derler ama ben tersini düşünüyorum.her yüzlerine güleni iyi biliyor çoğu aile.objektif olamıyorlar.evlendi mi evlendi, mutlu mu mutlu.gerçeklere gözlerini, kulaklarını kapatmaya seviyorlar.Ya bu kişi ben eşimle görüşürken de baya çabaladı birilerini gene arattı felan ama ben yok dedim şimdi arkadaşlarımdan duymuş gene aynı taktikleri yapıyor ve ailem de görüşmemi istiyor ama ben olumlu bakmıyorum bu sefer iş güç kuramam kendime ben zaten şuan bi evliliğe hazır değilim 2. Bi sıkıntıyı şuan kaldıramam önce güçlenmem gerek Allahın izniyle ondan sonra tekrar bireyler nasip olursa görüşürüm benden küçük olması da beni itiyor x de benden küçüktü Buda küçükkoca büyütmek istemiyorum daha yeter
Evlilik sayısıyla boşanmanın ne ilgisi varsa? Elalem mi kalmış hepimizi kaderine terkettiler.kimse kimsenin umrunda bile değil.İş güç kurmadan hayatınıza kimseyi almayın sadece kendinize güvenin derim. Yazmadiğiniza göre evliliğiniz yeni bitmiş olmalı acele işten hayır gelmez. biraz kafanızı dinleyin, yalnızlığın tadını çıkarın, ilişkide ne istediğini bilen ayakları yere sağlam kadın olun ilişki zamanı gelince olur zaten.
2. evliliğim olduğu için boşanamıyorum diye konular var burada. Temkinli davranın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?