2.evliligini yapip cook mutlu olanlar??

Sorgu memuru gibiyim :))

gayet iyisiniz :)
3 ay içinde evlendik işte bu dediğim nokta yanında tarif edilemez bir huzur hissettim aşık olmadıgım zamanlar da bile özledim hissettiğim güveni samimiyeti
kızı annesiyle kalıyor ben kızım ve eşim beraber yasıyoruz canım

Canim benim ellerine saglik ne guzel yazmissin . Evlenmek degil de sorun ,doğru kisiyle olmasi mesele. insallah ikimizde cok mutlu olacagiz ben inaniyorum..

Rabbim mutluluğunuzu artırsın inşallah

Aşk evliliği mi görücü usulü mü oldu??

benim ikinci evliligim. gercekten cok mutluyum..
oyle kötü seyler yaşamıştım ki. simdi rüyada gibiyim. maddi manevi hersey cok guzel. cok anlayışlı.

herseyi sil baştan yaptı esim bana. eşimin ailesi de eşim de ilk evliligimden görmedigim guzellikleri yasattilar bana.
benim çocuğum yoktu. esim zaten hic evlenmemis. hic birsey yasanmamiscasina telli duvakli dugunumu yapti en guzel yerlerde balayimizi yaptik. çalıştığım icin de ev islerinde bile destekcim. Allah bin defa razı olsun. hep imrenirdim böyle evliliklere. Sonun da bana da nasip etti Rabbim. birde bebegimiz olursa inşallah mutluluktan ölürüm heralde :)

Nasıl tanıştınız

Kızlar ya benim bu aralar içimde böyle enteresan bi his var.
Yani çok güzel şeyler hissediyorum nedenini bilmiyorum.
Sanki bi yerde beni bekleyen biri var ve henüz zamani gelmemiş gibi.
Bosluktayim bazen hayal kuruyorum ondan mi bilmiyorum.
Yani içimde böyle tarifsiz mutluluklar kelebekler oluyor ansızın.
Hayatımda biri de yok .
Çok mu saçma bilmiyorum.
Nedir sizce bu.
Siz de oldu mu.

Nasıl tanıştınız

kafamı dağıtmak için ikinciye üniversite okumaya karar verdim. çalışıyordum bir yandan da. ama devlette olduğum için gene de cok boş vaktim vardi. kafami birseylerle meşgul etmek istedim. Üniveristeye yeniden başladım. ama hayatımın dönüm noktası oldu.
Eşimle aynı bölümdeydik.
o da işyerinde yükselmek için bir kez daha üniversite okumaya gelmişti :) önce arkadaş sonra sırdaş sonra da sevgili :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…