2.evliligini yapip cook mutlu olanlar??

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
38
Selam hanimlar ...icimizde bi umut olsun diye Ben ve Benim gibi ayni durumda olan bir cok insan var biliyoruz ...sizden guzel seyler duymak istiyoruz ikinci evliliginiz sureciniz hakkinda ...insan bazen o kadar umutsuz oluyor ki guzel ve gercek olan seyler duymak istiyor ..bazen disununce omrum boyunca Hep yalniz olacakmisim yalniz olecekmisim gibi geliyor rabbim bu surecte olan herkese yardim Etsin bana da insallah ...

Bende çok istiyorum böyle mutluluklar duymak insana umut veriyor.Senin nekadar oldu ayrılalı? Rabbim bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın İnşaallah...

Benim kaderim mi yoksa herkes mi ole bilmiyorym ama ne birinciden hayr grdm ne simdi ikinciden goruyrm yada Ben con yrldm artik kaldiramyrm

Ben 2008 yılında ilk evliliğimi yaptım 2013 başında boşandım sonrasında erkeklerden nefret ediyordum kimseyle görüşmedim işime vermiştim kendimi taa ki eşimle tanışana kadar..
Ağustos ayının başında gerçekten çok güzel bir düğünle ikinci evliliğimi yaptım daha 20 günlük evliyim denilebilir :) eşimin de ikinci evliliği çocuğumuz yok ikimizin de.. o kadar mutluyum ki rabbim herkese mutlu bir evlilik hayırlı bir eş nasip etsin..
Doğru insanla yapılan evliliğin keyfi hiç birşeyde yokmuş önceki yaşadığınız evlilik değilmiş gerçek sevgi değilmiş insan anlıyor ama demekki böylesine mutlu olmak için belki de onu yaşamak gerekiyor.. Bu da bizim sınavımız olsun demek lazım.. Allah size de mutluluklar nasip etsin

Soyle bi anlatsaniz azcik :)
Peki icinizi rahatlatiyim biraz :)

Ben herzaman kendi ayaklarimin uzerinde durabildim , calisiyorum parami kazaniyorum , ailem de dahil olmak uzere kimse karisamaz karistirmam bu yuzden ayrildiktan sonra oglumla yeniden bir hayat kurmak cok kolay oldu

Once sehir degistirdim ,Minik bir eve
tasindik , kimseleri tanimiyordum annemle babam haricinde ama cok mutluydum ilk zamanlar sadece oglumla gezer tozardim ki iki yasindaydi velet
Her hafta sonu plan yapardim sabahtan cikar ana ogul takilirdik
Yavas yavas bir cevremiz oldu , o krese basladi benim arkadas cevrem vs.. kalabaliklasti etrafimiz

Bu arada arkadaslar vasitasiyla birkac kisiyle tanistim hic baslamadim bile zaten bir ihtiyac da hissetmiyordum o zamanlar
5 sene sonra simdiki esimle tanistim , tesadufen ortak bir arkadasimiz tanistirdi
Bi gece yemege ciktik , ertesi gun flort etmeye , 1.5 ay sonra beraber yasamaya , 5 ay sonra da nikah masasindaydik :)

Mutluyuz cok sukur , bide bebegimiz var
Brnce huzur xok onemli , bir beklentiye girmemek , hayattan keyif almak , bu surecte elbet insanin karsisina cikiyor birileri , onemli olan dogru insani secebilmek

tsk ederimmmm:)

Amin...tsk ederm:)

Umitsizlige kapilmayin , hayatinizi yasayin
Insan zaman zaman basini omuzuna yaslayacak birino ariyor , eve gittiginde derdini anlatacak belkide gun icinde yasadigi sacmaliklari paylasacagi onu dinleyecek birini istiyor ama ne kadar cok isterse geri de tepiyor sanki hic olmayacakmis gibi geliyor
Cok ustunde durmayin bu konunun , gezin tozun elbet biri cikacak karsiniza
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah hersey gonlunuze gore olur

Aminnnnnn... Darısı başımıza İnşaallah

Insallah ..sagolun insanin icinde kala n o kadar sey varki ...mutlu huzurlu olmak istyor ..adiniza sevindim rabbim bizlerede nasip etsn inss

Insallah ..sagolun insanin icinde kala n o kadar sey varki ...mutlu huzurlu olmak istyor ..adiniza sevindim rabbim bizlerede nasip etsn inss

Biliyorum o duyguyu , yarim kalmislik , hayallerin yikilmasi , ofke
Hicbir zaman mutlu olamayackmis gibi hissetmek , etrafta aile ve mutlu cift gordugunde gozlerin dolar

Ama hepsi geciyor bunlarin , emin ol geciyor ve hayat cok guzellesiyor
Dedim ya sadece dik durmak onemli , kimseyi karistirmamak laf ettirmemek , bizim ulkede herkes de pek bir merakli , insani bunalima sokarlar yorumlariyla

Akisina birakin herseyi , inanin guzel gunler cok cabuk geliyor
Bir de ikinci evlilikler cok daha kolay oliyor , kotu tecrube yuzunden ciftler daha anlayisli daha huzurlu oluyorlar genelde
Insallah tez zamanda istediklerinize kavusursunuz

Aminn Rabbim isteyen herkese hayırlı evlilikler nasip eylesinnnn :)

Insallah ya ....resmen icimi okudunuz ...anlattiklarinizn hepsini yasiyrm

Insallah ya ....resmen icimi okudunuz ...anlattiklarinizn hepsini yasiyrm
Cok normal , tek degilsiniz inanin hepimiz yasadik , kolay degil
Ama kisa surmesi ve atlatmak sizin elinizde
Ben ilk gunler o kadar ofkelenmistim ki beni onunla tanistiran arkadasimi bilr arayip kalaylamistim sanki cocuk dedi evlenin diye :) ama ofkemi birilerinden cikarmak istiyordum dolup dolup tasiyordum ama gecti gitti hatirlamiyorum bile su anda
Zaman tek ilaci .. cocugunuz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…