2. evliligini yapmis olanlardan yardim istiyorum.

rose garden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
4
0
1
38
Merhaba kızlar. Benim ılk evliligim çok kötü geçti. 2.5 yıl oldu bosanali ve hayatıma hiç kimseyi sokmadım. Ilk evliligimden çocuğum yok. 6 aydır biri ile görüşüyorum 5 yaşında bir kızı var eski eşinde yani çocuk annesinde kalıyor. Ayda bir kere 6-7 saat görüşüp kızını eşine teslim ediyor. Ben hep ılk annelik babalık duygusunu eşimle beraber yaşamak istemişimdir. Daha 6 aydır tanıyorum adamı ama suanlik iyi gidiyor. 2. Evliliği yapmış olanlara soruyorum çocuklu biri ile 2. Evlilik yürürmu çünkü bir daha hata yapmak istemiyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederım.

Yurur,neden yurumesin,yurutenler var
Amaaaaa
Cocugun annesi her zaman bir yerlerde var olacak,bunun kiskancligini yapacaksaniz, esinizin maddi gucu ikinci evliligi finanse etmeye yetmeyecekse,sizden kisip cocuguna bakmak zorunda kalacaksa,veya ondan kisip size bakmak zorunda kalacaksa olmaz o is.

Ahh ahh bazen diyorum Rabbim galiba güldürecek bu sefer yüzümü çünkü gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Oda çok üzülmüş ilk evliliğinde. Kızımı görmeye gidiyorum diyince triplere giriyorum. Çok zor bir karar

Merhaba kızlar. Benim ılk evliligim çok kötü geçti. 2.5 yıl oldu bosanali ve hayatıma hiç kimseyi sokmadım. Ilk evliligimden çocuğum yok. 6 aydır biri ile görüşüyorum 5 yaşında bir kızı var eski eşinde yani çocuk annesinde kalıyor. Ayda bir kere 6-7 saat görüşüp kızını eşine teslim ediyor. Ben hep ılk annelik babalık duygusunu eşimle beraber yaşamak istemişimdir. Daha 6 aydır tanıyorum adamı ama suanlik iyi gidiyor. 2. Evliliği yapmış olanlara soruyorum çocuklu biri ile 2. Evlilik yürürmu çünkü bir daha hata yapmak istemiyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederım.
benim de ikinci evliliğim
çocuklu biri il evlenemezdim sanırım
evleneceğin insan cok olgunsa evlenilebilinir
ama olgun erkek de ne kadar denk gelir bilemedim

Ahh ahh bazen diyorum Rabbim galiba güldürecek bu sefer yüzümü çünkü gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Oda çok üzülmüş ilk evliliğinde. Kızımı görmeye gidiyorum diyince triplere giriyorum. Çok zor bir karar
Nasil yani triplere giriyorsun kizini gormeye gidince.. gidecek tabi kizini gormeye. gormek istememesinde sorun bulmalisin zaten.cocugu evindede istemessin o zaman.

ben ikinci bir evlilik yapmadım ama bir anne olarak yorumlamak isterim. her çocuk ayrı heyecandır. onu bir kere dert edinmeyin.
şayet evlilik kısmet olursa ve siz anne olursanız aynı heyecanı yine yaşayacaktır.
ama kıskanç mısınız??? yani eşim sadece benim der misiniz?? (ben öyleyim mesela) hep bana vakit ayırsın isterim.
şimdi bir çocuğu var o sizden önce gelir her zaman (doğal olanı bu çünkü)
sürekli eski eşiyle iletişimde olacak çocuktan ötürü. bunlar sizi rahatsız eder mi??
veya anne bir gün ben artık bakmak istemiyorum al çocuğuna biraz da sen bak dediğinde çocuk size geldiğinde idare edebilecek misiniz?? yani bunları ölçüp biçin.
ben sanırım ikinci evliliğimi yapsam bunları göze almaya korkardım.

Nasil yani triplere giriyorsun kizini gormeye gidince.. gidecek tabi kizini gormeye. gormek istememesinde sorun bulmalisin zaten.cocugu evindede istemessin o zaman.

konu sahibi henüz anne değil o yüzden çocuğun her zaman ilk olduğunu en kıymetli olduğunu her şeyden önce geldiğini kestiremiyor işte. bana normal geldi

Triplere giriyorsaniz hic evlenmeye kalkmayin bence. Kizini da gorur, annesini de gorur,gormek zorunda bir yerde. Hayatinizi zorlastirmayin size de yazik

ben ikinci bir evlilik yapmadım ama bir anne olarak yorumlamak isterim. her çocuk ayrı heyecandır. onu bir kere dert edinmeyin.
şayet evlilik kısmet olursa ve siz anne olursanız aynı heyecanı yine yaşayacaktır.
ama kıskanç mısınız??? yani eşim sadece benim der misiniz?? (ben öyleyim mesela) hep bana vakit ayırsın isterim.
şimdi bir çocuğu var o sizden önce gelir her zaman (doğal olanı bu çünkü)
sürekli eski eşiyle iletişimde olacak çocuktan ötürü. bunlar sizi rahatsız eder mi??
veya anne bir gün ben artık bakmak istemiyorum al çocuğuna biraz da sen bak dediğinde çocuk size geldiğinde idare edebilecek misiniz?? yani bunları ölçüp biçin.
ben sanırım ikinci evliliğimi yapsam bunları göze almaya korkardım.
Aynen.kizim su an bile esimden once gelir.

Sizin ki olmaz gibi. Baksanıza sadece 6 aylık ilişkiniz var adamla, ayda 1 kızını görmesine tahammülünüz zor.

Girmeyin o toplara...yazık yavrucağa.

olmaz sizin iş boşuna ne bir adamın hayatını cehenneme çevirin ne kendinizinkini.

Büyük sorumluluk. O her şeyden önce bir baba. Bunu göze almalısınız ..

Back
X