2. evliligini yapmis olanlardan yardim istiyorum.

adam ayda bir kere 6-7 saat görüyormuş kızını..
siz burada sorun göremiyorsanız bir şey diyemeyiz zaten.
eski eşle sorunlar yaşamış olması kızıyla ilgilenmemesini gerektirmez.

Ayda bir görmesi bence sorun. Neden o kadar uzun? Genelde haftada bir falan görüşülür. Acaba adam ne yaptı da kadın ayrıldı?
Bence çocuklu biriyle evlenmeyin. Yapamazsınız.

Benimde ilk evliliğim eşimin ikinci ve 6 yaşında bir kızı var çok tatlı canlı girmedim ama her gittiğinde video foto çeker ordan biliyorum. Asıl çocuğunu görmeye gitmezse uzaklasin o adamdan..
Ben çok kıskancım eski eşiyle iletişimde olmadığı halde düşünün. Ama sorarsanız mutluyuz huzurluyuz.

Ama yarın bigun kızının töreni mezuniyeti düğün kına vs olacak o zaman ne yaparım bilmiyorum şimdiden onları düşünüyorum gördüğünde ne hisseder eski anılarını hatırlarmı vs

Merhaba kızlar. Benim ılk evliligim çok kötü geçti. 2.5 yıl oldu bosanali ve hayatıma hiç kimseyi sokmadım. Ilk evliligimden çocuğum yok. 6 aydır biri ile görüşüyorum 5 yaşında bir kızı var eski eşinde yani çocuk annesinde kalıyor. Ayda bir kere 6-7 saat görüşüp kızını eşine teslim ediyor. Ben hep ılk annelik babalık duygusunu eşimle beraber yaşamak istemişimdir. Daha 6 aydır tanıyorum adamı ama suanlik iyi gidiyor. 2. Evliliği yapmış olanlara soruyorum çocuklu biri ile 2. Evlilik yürürmu çünkü bir daha hata yapmak istemiyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederım.
benimde eşimin ikinci evliliği eşimin bir kızı var gayet iyi gidiyoruz şükür ama siz triplere girerek evlilik yürütemezsiniz tekrar boşanırsınız bana öyle geldi evladını görecekte yeri gelecek babasının evinede gelecek ama sizin bunu kalldırabilecek olgunluğunuz yok ben öyle hisettim

Kesinlikle evlenme, nafakası, kolej parası, yirmi yıl sonra sözü nişanı, bir babanın evladına görevi bitmez. Çocuk size gelecek, tatilde çıcuk otelde ücretsiz diye eşin getirmek isteyecek... Adam da çocuklu biriyle evlenmeli, mantıklı olan bu.

Evlenmeyin. Kendiniz evlenmeden bile deneyimlemişsiniz ve kızını görmesi zorunuza gitmiş, bu duyguları yaşıyorsunuz zaten şimdiden. Yarın evlenince eşinizle paylaşımlar artınca daha çok sahipleneceksiniz ve bu sefer hayatınız kabusa dönecek.Yol yakınken geri dönün.

Benim eşimin iki çocuğu var annelerindeydiler 4 aylik evliyin anneleri istemiyorum deyip bize verdi bende hamileyim şuan ama benim acimdan bi sknti yok çünkü eşimi eski eşinden kiskanma söz konusu değil beni sevdiğini biliyorum çocuklarda benim için sorun olmadi benimde üvey babam vardi belki de bunu yasadigim içindir çocuklara istemiyorum diyemem

Ben de bosandim ama buyuk konusmayim cocuklu bir adamla bastan gorusmem.Ayda bir ise gene azmis.Genelde haftada bir oluyor niye ayda bir olmus adam sorunlu mu acaba cok iyi arastir yogurdu ufleyerek ye.Evliligin ne oldugunu biliyorsun seviyorumla is bitmiyor.

Back
X