Nasıl yani anlayamadımErkek arkadaşın büyük ihtimalle karşusına almayacağı durumların yolunu yapıyor
Ben olsan hiç uğraşmam
Önce ki konunuzda da tuhaflık vardı. 2 yıldır yaşanan gizli saklı ilişki.
Sizin daha önce evlilik yaptığınızı biliyor madem annesi huysuz ve ilişkinize karşı çıkacak, sevgiliniz içinde bu önemli baştan başlamayacaktı bazi şeylere..
Evlilik hayali kurmayın bu adamla. Üzülürsünüz.
Ailesiyle durumu anlatacak olması bi adım değil mi yani2 senedir sizi ne ailesiyle ne de arkadaşlarıyla tanıştırmamasından belliydi zaten ne olduğu. Geçen konuda benim çevreme bile girmiyor demiştiniz. Yerinizde olsam bu adamla evlilik hayalleri kurmaktan vazgeçerdim çünkü onun zaten öyle bir amacı ya da isteği yok. Olsaydı bahaneler yerine çözümler üretirdi.
ben de aynı fikirdeyim zaten evlenmeyecek sevgili olarak gayet mutlu adam.anne de bahane olacak.seven adam neden beklesin o yaşta 1 yıl daha evlenmeyiErkek arkadaşın büyük ihtimalle karşusına almayacağı durumların yolunu yapıyor
Ben olsan hiç uğraşmam
Kendileriyle konuşmadan ailesini size sorun gibi göstermesi bile yanlış zaten.Bu ilişkinin arkasında duracağını söyledi. Tüm sorunum ailem dedi. Kafamdaki soruları sordum.
öyle mi diyorsunuz
1 yıl belirlenmiş birşey değil ailesiyle konuşsa evlenmemiz anca 1 yılı bulur maddiyattan dolayıben de aynı fikirdeyim zaten evlenmeyecek sevgili olarak gayet mutlu adam.anne de bahane olacak.seven adam neden beklesin o yaşta 1 yıl daha evlenmeyi
Konu sahibi adama inanmak istediği içinde bu ayrıntıyı göremiyor işteben de aynı fikirdeyim zaten evlenmeyecek sevgili olarak gayet mutlu adam.anne de bahane olacak.seven adam neden beklesin o yaşta 1 yıl daha evlenmeyi
Kendileriyle konuşmadan ailesini size sorun gibi göstermesi bile yanlış zaten.
Niye istemeyecekmis ailesi, ikinci evliliğinizi yapacak olmanızdan dolayı mı?
Gerçekten samimi olsa, sizi yansıtmadan önce halletmeye çalışırdi.
1 yıl belirlenmiş konuşulmuş birşey değil yalnız şimdi konuşsa bile maddiyattan dolayı ortalama o süreye denk geleceğindenKonu sahibi adama inanmak istediği içinde bu ayrıntıyı göremiyor işte
Ailesiyle durumu anlatacak olması bi adım değil mi yani
Siz neden ısrar etme gereği duydunuz peki?Bunu bu zamana kadar hiç söylemedi ama bilmek istediğimi doğruyu söylemesini nelerle karşılaşacağımı bilmek istedim ısrarla ben sordum.
Annesinin biraz huysuz ve inat bir kadın olduğunu söyledi. Bana ailemle ilgili bir sorun yok deyip sonradan sorun olması vs daha kötü değil mi sizcede
Annesinin öyle olduğunu biliyordum ama bende. Babası için öyle birşey söylemedi mesela.Siz neden ısrar etme gereği duydunuz peki?
Kendinizi, ilişkinizi bir sorun olarak mı görüyorsunuz?
Size bu zamana kadar söylemedi çünkü zaten gizli saklı yaşıyordunuz ilişkinizi. Muhtemelen sizin konuşmanizla ailelere durumu anlatma noktasına geldi. Sonra annem inattir, huysuzdur, tek sorunum onlar deyip yine önünüze bir engel koyuyor.
Bana samimi gelmedi
Bişey diyemiyorumAilesi ilişkiyi onaylamayan erkekler başta her şeyi halledeceklerini kadının yanında olacaklarını söylerler. Belki kendileri bile buna inanıyorlardır ama o işler öyle olmuyor zamanla yorulurlar arada kalırlar huzursuzluk baş gösterir. Evlendiğimizde eşimizin ailesiyle de evleniyoruz dolayısı ile de huysuz, oğlunun sevdiği kadını istemeyen kvler her zaman sorundur hatta bazen çok büyük sorun.
2 senedir ailesine anlatmamasını anormal karşılamadım ciddi birşey yoktu diyerek öyle bir talepte de bulunmadım.Üzgünüm ama bu adam bana samimi gelmiyor. Siz baskı yapmayın ya da beklentiye girmeyin diye annem kabul etmez diyor. Hoş 2 senedir gizlenmesi de anormal zaten. Nasıl oldu da hiç şüphe etmediniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?