Mesela telefonu elime alsam cok kiskaniyor zaten ayni isyerinde calisiyoruz.Aşk Evliliği değil mantık Evliliği yaptın o halde bu durumu böyle kabul etmelisin içinden geliyorsa eşin ilgi gösterir sende bu durumu kafandan atmaya çalış baska seylere odaklan
Insallah. Ikinci kez ayrilmak gibi bi sansim yok dedikce hersey ustume ustume geliyo gibi mutsuzum yaİnşallah daha da iyi olur.
Çocuğunuz olmadığı için cidden net düşünmüyorsunuz.Çocuğum olmadığı için daha farklı düşünüyorum sanırım. Yine aynı şeyi söylüyorum; büyük konuşmayayım ama benim yapabileceğim, kabullenebileceğim bir şey değil. Eşim beni el üstünde tutmayacaksa ikinci muamelesi yapacaksa neden evlendim ki?
Çocuğunuz olmadığı için cidden net düşünmüyorsunuz.
Kimsesi olmayan bir erkek bulmak lazım dediğinizinolması için.
Görüştüğüm insanın bir çocuğu var. Kıskanmak hiçaklıma gelmedi. Tersine çocuğu ile ilişkisi benim için bir gösterge.
Dipnot: normalde kıskanç birisiyim.fazla samimiyet sevmem. Ama çocuğu annesi akrabalar buölçü içinde değil.
İnşallah çoook tatlı bir iş ilişkiniz olurvehep çok mutluolursunuz
İle ilişkisi mi?Çocuğunuz olmadığı için cidden net düşünmüyorsunuz.
Kimsesi olmayan bir erkek bulmak lazım dediğinizinolması için.
Görüştüğüm insanın bir çocuğu var. Kıskanmak hiçaklıma gelmedi. Tersine çocuğu ile ilişkisi benim için bir gösterge.
Dipnot: normalde kıskanç birisiyim.fazla samimiyet sevmem. Ama çocuğu annesi akrabalar buölçü içinde değil.
İnşallah çoook tatlı bir iş ilişkiniz olurvehep çok mutluolursunuz
Sizin çocuğunuz yoksa çok daha zor gelir tabii ki.Tesekkur ederim herkes cok mutlu olsun. Ama inanki suan ki aklim olsaydi kabul etmezdim cok zor basindan beri hersey cok zor. Bi insana alismaya calismak zaten zor heleki bi cocugun sorumlulugu cok iyi dusun derim.
İle ilişkisi mi?Aşk evliliği yaptım. Çokta iyi yaptım bence. Eşimin ailesi ile de aram oldukça iyi Allah'a şükür. Siz tabii ki farklı bakıyorsunuz anne olduğunuz için ama ben anaç bir insan değilim. Yazdığım konular evlenmeden önce konuşuldu ve eşim beni böyle kabul etti. Herkes halinden memnun olunca sanırım kimsenin düşüncesi umrumuzda olmuyor.
Telefona bütün erkekler karsı nedense :))
Kıskanması her zaman sevdiğini göstermez ama
Valla bilmiyorum kiskaniyor yazan ekleyen olursa onlara yaziuo kufur ediyo bana kiziyir. Az makyaj yapsam kiziyor bilmiom artikTelefona bütün erkekler karsı nedense :))
Kıskanması her zaman sevdiğini göstermez ama
Ayy özür evliliğinizde çok mutlu olun inşallahİle ilişkisi mi?Aşk evliliği yaptım. Çokta iyi yaptım bence. Eşimin ailesi ile de aram oldukça iyi Allah'a şükür. Siz tabii ki farklı bakıyorsunuz anne olduğunuz için ama ben anaç bir insan değilim. Yazdığım konular evlenmeden önce konuşuldu ve eşim beni böyle kabul etti. Herkes halinden memnun olunca sanırım kimsenin düşüncesi umrumuzda olmuyor.
Cocugum yok canim olsaydi daha iyi anlardim onu . Istiyoruz cocukta bu karmasada nasil olucak bilmiyorum 26 yasindayim artik anne olmak istiyorum ilkinde zaten sorun yoktu olmiyodu bunda psikolojim berbat bakalim ne olcakSizin çocuğunuz yoksa çok daha zor gelir tabii ki.
O da normal değil bence.Valla bilmiyorum kiskaniyor yazan ekleyen olursa onlara yaziuo kufur ediyo bana kiziyir. Az makyaj yapsam kiziyor bilmiom artik
Bencede :)O da normal değil bence.
Hakeden herkes mutlu olsun bence.Ayy özür evliliğinizde çok mutlu olun inşallah
Çocuğu olmayan birinin başka bir çocuğa gerektiği kadar tahammül edebileceğini sanmıyorum. Hakikaten çok çok çok sabır gerektiriyor.Cocugum yok canim olsaydi daha iyi anlardim onu . Istiyoruz cocukta bu karmasada nasil olucak bilmiyorum 26 yasindayim artik anne olmak istiyorum ilkinde zaten sorun yoktu olmiyodu bunda psikolojim berbat bakalim ne olcak
Onun icin gercekten elimden geleni yapiyorum cok ilgiliyim esimde oda herkes farkinda ama niye mutsuzluk yasiyorum niye kiskaniyorum kendimden nefret ediuorumÇocuğu olmayan birinin başka bir çocuğa gerektiği kadar tahammül edebileceğini sanmıyorum. Hakikaten çok çok çok sabır gerektiriyor.
Keske net olabilsem icime dinletebilsem aklim kalbime bir olsaa keskeeeYa ilaca bile gerek yok. Siz onun esisiniz o da eşinizin kızı kendinize dert çıkarmayın kızı da sakın üzmeyin yazık günah. Annesine benzese ne olucak ki kadın yok ortalıklarda. Eşinin yanında sen varsın, sevmiş olsaydı o olurdu.
Kalk bi silkelen hemen senin kafan karışmış :)))) onun seni seviyor olması yetmez mi ? Bi düşünsene. Çoğu çocuk babasını annesini kıskanıyor yeni geleni kabullenemiyor. Yine şanslısın dua et. Bi de bol bol babasa vakit geçirin anne birşey demiyorsa tabiKeske net olabilsem icime dinletebilsem aklim kalbime bir olsaa keskeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?