2. Evlilik ve çocuk sorunu

Çocuğunuz olmadığı için cidden net düşünmüyorsunuz.
Kimsesi olmayan bir erkek bulmak lazım dediğinizinolması için.
Görüştüğüm insanın bir çocuğu var. Kıskanmak hiçaklıma gelmedi. Tersine çocuğu ile ilişkisi benim için bir gösterge.
Dipnot: normalde kıskanç birisiyim.fazla samimiyet sevmem. Ama çocuğu annesi akrabalar buölçü içinde değil.
İnşallah çoook tatlı bir iş ilişkiniz olurvehep çok mutluolursunuz

Zamanin su gibi akmasini istiyorum Kizim buyumus benim cocuklarim olmus sonra bunlari dusunurken hatta burayi okurken gulumsemek istiyorum

Tesekkur ederim herkes cok mutlu olsun. Ama inanki suan ki aklim olsaydi kabul etmezdim cok zor basindan beri hersey cok zor. Bi insana alismaya calismak zaten zor heleki bi cocugun sorumlulugu cok iyi dusun derim.

Telefona bütün erkekler karsı nedense :))

Kıskanması her zaman sevdiğini göstermez ama

İle ilişkisi mi? Aşk evliliği yaptım. Çokta iyi yaptım bence. Eşimin ailesi ile de aram oldukça iyi Allah'a şükür. Siz tabii ki farklı bakıyorsunuz anne olduğunuz için ama ben anaç bir insan değilim. Yazdığım konular evlenmeden önce konuşuldu ve eşim beni böyle kabul etti.Herkes halinden memnun olunca sanırım kimsenin düşüncesi umrumuzda olmuyor.

Tesekkur ederim herkes cok mutlu olsun. Ama inanki suan ki aklim olsaydi kabul etmezdim cok zor basindan beri hersey cok zor. Bi insana alismaya calismak zaten zor heleki bi cocugun sorumlulugu cok iyi dusun derim.
Sizin çocuğunuz yoksa çok daha zor gelir tabii ki.

Valla bilmiyorum kiskaniyor yazan ekleyen olursa onlara yaziuo kufur ediyo bana kiziyir. Az makyaj yapsam kiziyor bilmiom artik

Ayy özür evliliğinizde çok mutlu olun inşallah

Sizin çocuğunuz yoksa çok daha zor gelir tabii ki.
Cocugum yok canim olsaydi daha iyi anlardim onu . Istiyoruz cocukta bu karmasada nasil olucak bilmiyorum 26 yasindayim artik anne olmak istiyorum ilkinde zaten sorun yoktu olmiyodu bunda psikolojim berbat bakalim ne olcak

Cocugum yok canim olsaydi daha iyi anlardim onu . Istiyoruz cocukta bu karmasada nasil olucak bilmiyorum 26 yasindayim artik anne olmak istiyorum ilkinde zaten sorun yoktu olmiyodu bunda psikolojim berbat bakalim ne olcak
Çocuğu olmayan birinin başka bir çocuğa gerektiği kadar tahammül edebileceğini sanmıyorum. Hakikaten çok çok çok sabır gerektiriyor.

Dunya da cekicek cok cilemiz varmis anlayacaginiz. Isterdim ilk olsun cocuklarim olsun mutlu mesut yasayayim. Yasim 26 ikinci evlilik ve oda sorunlu. Cok uzgunum

Ya ilaca bile gerek yok. Siz onun esisiniz o da eşinizin kızı kendinize dert çıkarmayın kızı da sakın üzmeyin yazık günah. Annesine benzese ne olucak ki kadın yok ortalıklarda. Eşinin yanında sen varsın, sevmiş olsaydı o olurdu.

Çocuğu olmayan birinin başka bir çocuğa gerektiği kadar tahammül edebileceğini sanmıyorum. Hakikaten çok çok çok sabır gerektiriyor.
Onun icin gercekten elimden geleni yapiyorum cok ilgiliyim esimde oda herkes farkinda ama niye mutsuzluk yasiyorum niye kiskaniyorum kendimden nefret ediuorum

Keske net olabilsem icime dinletebilsem aklim kalbime bir olsaa keskeee

Keske net olabilsem icime dinletebilsem aklim kalbime bir olsaa keskeee
Kalk bi silkelen hemen senin kafan karışmış :)))) onun seni seviyor olması yetmez mi ? Bi düşünsene. Çoğu çocuk babasını annesini kıskanıyor yeni geleni kabullenemiyor. Yine şanslısın dua et. Bi de bol bol babasa vakit geçirin anne birşey demiyorsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…