2. Evlilik ve çocuk sorunu

Malesef çocuğunuz olduğunda da o kizcagizin çocuğunuza dokunması bırakın kıskanmayı sizi ofkelendiricek. İyi değil bu durum.

Ekran fotosunun evladı olması doğal değil mi? Annesi siz olsanız gurur duyacaktınız.

[QUOTE="Sevgiozlem, post: 52802570, member: 841191
Bu durumu esime bagliyorum cunku aradaki cizgiyi koyamadi bana ilgisiz kaldi ona da tamamen ilgisini gosterdi belki esitlik olsaydi ikimize birden gosterseydi sevgiyi jic sknti cikmicakti[/QUOTE]

İkinize eşit ilgi gösteremez zira eşit konumda değilsiniz

Biriniz çocuk biriniz yetişkinsiniz

Daha önce hayatında siz yoktunuz kızı vardı yarın bir bakarsınız siz yine toksunuz ama kızı var

Kız sizin rakibiniz değil eşitlik beklemeyin ne olur

[QUOTE="Sevgiozlem, post: 52802570, member: 841191
Bu durumu esime bagliyorum cunku aradaki cizgiyi koyamadi bana ilgisiz kaldi ona da tamamen ilgisini gosterdi belki esitlik olsaydi ikimize birden gosterseydi sevgiyi jic sknti cikmicakti

İkinize eşit ilgi gösteremez zira eşit konumda değilsiniz

Biriniz çocuk biriniz yetişkinsiniz

Daha önce hayatında siz yoktunuz kızı vardı yarın bir bakarsınız siz yine toksunuz ama kızı var

Kız sizin rakibiniz değil eşitlik beklemeyin ne olur[/QUOTE]
Bak canim haklisin son derece. Ama ben beni sevmeyen guzel soz soylemeyen sadece kizina odaklanmis bi insan gordugumde kendimi dadi gibi hissediyorum. Onu sevmesin demiuorum sevsin benden daha cok sevsin ama benimlede ilgilensin bunu goremiyorum

Bak canim haklisin son derece. Ama ben beni sevmeyen guzel soz soylemeyen sadece kizina odaklanmis bi insan gordugumde kendimi dadi gibi hissediyorum. Onu sevmesin demiuorum sevsin benden daha cok sevsin ama benimlede ilgilensin bunu goremiyorum[/QUOTE]

Sorun ilgi ise ayrı ama ilgi beklentileriniz çocukça

Çocuğa yaptı bana da yapsın diye ekran resminden bile huzursuzluk çıkmış

Eşimin ekran resmi değilim

Hatta telefonunda aşkım vs diye de kayıtlı değilim sadece adımla kayıtlıyım

Hiç bana ilgi göstermiyor demedim

Bunlar ilgi değildir ki çocuk o resimle Mutlu olur ama sizin daha farklı beklentileriniz olmalı

Bak canim haklisin son derece. Ama ben beni sevmeyen guzel soz soylemeyen sadece kizina odaklanmis bi insan gordugumde kendimi dadi gibi hissediyorum. Onu sevmesin demiuorum sevsin benden daha cok sevsin ama benimlede ilgilensin bunu goremiyorum

Sorun ilgi ise ayrı ama ilgi beklentileriniz çocukça

Çocuğa yaptı bana da yapsın diye ekran resminden bile huzursuzluk çıkmış

Eşimin ekran resmi değilim

Hatta telefonunda aşkım vs diye de kayıtlı değilim sadece adımla kayıtlıyım

Hiç bana ilgi göstermiyor demedim

Bunlar ilgi değildir ki çocuk o resimle Mutlu olur ama sizin daha farklı beklentileriniz olmalı[/QUOTE]
Iste suan da basladim tedaviye. Buda yararli gelmezse ben tum benligimden vazgecip onlari rahat birakip hayatlarindan cikicam. Daha sorunsuz birini bulsunlar diye ikiside gulmeyi hakediyor

Iste suan da basladim tedaviye. Buda yararli gelmezse ben tum benligimden vazgecip onlari rahat birakip hayatlarindan cikicam. Daha sorunsuz birini bulsunlar diye ikiside gulmeyi hakediyor[/QUOTE]

O kadar da değil

Siz iyi bir insansınız

Sadece beklentileriniz biraz tv vari

Yaşınız genç muhtemelen eşiniz biraz daha büyük

O bu tavırlarınıza anlam veremiyor olabilir

İlk önerimi tekrarlıyorum

Okul açılıyor kız erken yatsın ve atıyorum 10-12 arasında sadece ikiniz varmış gibi yaşayın

Umarım çok mutlu olursunuz

Iste suan da basladim tedaviye. Buda yararli gelmezse ben tum benligimden vazgecip onlari rahat birakip hayatlarindan cikicam. Daha sorunsuz birini bulsunlar diye ikiside gulmeyi hakediyor

O kadar da değil

Siz iyi bir insansınız

Sadece beklentileriniz biraz tv vari

Yaşınız genç muhtemelen eşiniz biraz daha büyük

O bu tavırlarınıza anlam veremiyor olabilir

İlk önerimi tekrarlıyorum

Okul açılıyor kız erken yatsın ve atıyorum 10-12 arasında sadece ikiniz varmış gibi yaşayın

Umarım çok mutlu olursunuz[/QUOTE]

Tesekkur ederim canim insallah. Onerine uyucam kesinlikle zaten okul zamani erken yatiriyor babasi kiziyor yani

valla siz bu kafayla giderseniz ondan da bosanirsiniz.üste 4 kere daha evlenir bosanirsiniz.8 yasında cocuk ya anne zaten yok başında babasıda varken yok olsun istiyorsunuz.ben bu kadar kıskanç bir kadinin o cocuga iyi davrandigini sanmiyorum.

Allah biliyor gerisi hic onemli degil. Soz konusu onlari mutlu edememekse kendimden vazgecicem zaten.

Bazı insanların derdine bakıp imreniyorum...
Annesi babası boşanmış, annesinden ayrı kalmış, babasıyla başka bir kadını paylaşmak zorunda kalmış ve diğer çocuklardan daha çok ilgiye muhtaç bir çocuğun elinden sahip olduğu tek şeyi 'baba sevgisini' almak istiyorsunuz. Bi de tekrar boşanıp hem çocuğun düzenini bozmayı hem eşinizin iki boşanma altında ezilmesini istiyorsunuz. Hayır hanımefendi bu forumda çok kötüler gördüm ama siz ayrı bir bencil ayrı bir kötüsünüz.
Bunun psikolojiyle bir alakası yok huy edinmişsiniz.

eşimin de 2.evliligi ve 7 yaşında bir kızı var biz de şuan 1 yıllık evliyiz. ancak sizden farklı olarak evlenmeden önce 3 yilimiz birlikte geçti kızı ile arkadaş gibi olduk ve birbirimizi çok severiz hep beni sorar. esim de kizina inanilmaz duskundur ve bu cok normal hatta bu beni mutlu eder iyi bir baba oldugunu gosterir. şuan hamileyim ve o kardeş duygusu yaşadıkça biz daha çok bağlanıyoruz aile olarak. ilk zamanlar biz de 3umuz yatiyorduk bir ay kadar sonra dogal gelisimi içinde son buldu kendi yataginda yatmak istedi sabırlı olun. eşimden yana ilgi problemi yaşamadım herşeyi 3umuz birlikte yaparız. sizin sorununuz da kızıyla ilgili değil de eşinizin ilgisizliği ve beklentilerinizin karşılanmaması gibi geldi bana. bunu da kiskancliklarla trip atarak değil de açık bir şekilde beklentilerinizi söyleyerek sanirim cozebilirsiniz. eşimin de telf ekranı kızının fotoğrafı. bunlar konu bile olmamali önemli olan sizi kalpten sevip sevmediği, yoksa sosyal mecralarda yada gösteriş olsun diye etrafa karsi yapılan davranislarda değil. bir de siz de gerçekten eşinizi seviyor musunuz onları rahat bırakayımdan ziyade ben görmezsem rahat olurum gibi sanki tavrınız. evlenme kararı için 3 ay çok yetersiz geldi bana, üstelik çocuklu bir eş ile adım atılan hayata. saygı duyuyorum yine de size, Allah yardımcınız olsun inşallah çözersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…