Goz renkleri ayni mesela boncugum diye sevdiginde sanki bana biseyler oluyor. Bikere dile getirdim nazik dille ayni annesi gibi bana bagirdi benim sacinin teli gozumun onune gelmiuor sen jiye unutamiyosun diyo. Kadin aldatmis bunu o yuzden tepkisi
Kendinden nefret etme. Çözmeye çalış.Onun icin gercekten elimden geleni yapiyorum cok ilgiliyim esimde oda herkes farkinda ama niye mutsuzluk yasiyorum niye kiskaniyorum kendimden nefret ediuorum
Kizini sevmesin demiyorumki ben benide sevsin diyorumBirakin adami kizini istedigi gibi sevsin
Hangi hakla buna karisabiliyorsunuz?
Bi kiz cocugunu hicbir erkek babasi gibi kucaklayamaz babanin verdigi guven ayri.
Madem sevabina evlendiniz, seytana uymayin.
yanlız bu ilaçların birilerine iyi geldiğini duymadım hiç. Daha çok böyle sizi dinleyecek bir psikoloğa gitseniz. Maddi olarak biraz zorlar belki amaEvet annesinin aynisi. Cokta seviyorum ama bu kiskanclik bende hep var . Kardesimi dahi annem biraz fazla sevse kiskanirdim hala kiskaniyorum. 3 gun ince psikiyatriye gittim ilaca basladim. Konusmadik anlattim direk ilaci verdi. Ama huzursuzum
İnsan kendi evladını tabi ki sever. Ama burda söz konusu başka bir çocuk var ve herkes her çocuğu sevme kapasitesinde değildir. Ben de mesela, bir başkasının çocuğunu çok sevemem. Sevsem bile bir yere kadar.E nerde kaldı bunun sevabı? yapmayın lütfen el kadar çocuktan eş mi kıskanılır.. adamın canının parçası tabi ki çok sevicek bir evladım olsa tabi ki de kocamı da severim ama evladıma bakarken içim erir.. bu çok normal bir şey.. lütfen yapmayın sizin cocuğununz varmı bilmiyorum ama evlat çok bambaşka bişey...
Evet birde calisiyorum hic vaktim olmuyor birde dedigin gibi altindan kalkamayizyanlız bu ilaçların birilerine iyi geldiğini duymadım hiç. Daha çok böyle sizi dinleyecek bir psikoloğa gitseniz. Maddi olarak biraz zorlar belki ama
kendimi anlayamadigik sey ben cok seviyorum oyle bi anne deyisi varki sorunda yasamiyoruz hele ailem oz torunlari gini seviyolar hersey mukemmel ben icime geciremiyorum kiskanmama duygusunu tum problemim buİnsan kendi evladını tabi ki sever. Ama burda söz konusu başka bir çocuk var ve herkes her çocuğu sevme kapasitesinde değildir. Ben de mesela, bir başkasının çocuğunu çok sevemem. Sevsem bile bir yere kadar.
Konu sahibi çocukla zaman geçirdikçe onu daha fazla benimseyecektir belki de
Bilemiyorum ama bence ilaçlık bir durumun yok. Başka bir çocuğu kabullenmek kolay değildir zaten. Çocuk ta deseler zordur. Ama çözmeniz lazım. Peki hep babayla mı çocuk annesi nerde bununEvet birde calisiyorum hic vaktim olmuyor birde dedigin gibi altindan kalkamayiz
Kiskanc aslinda kiskanmasi guzel abartmadiktan sonra.Kıskanç biri demek ki
Annesi zaten ilgilenmiyormus evliykende atiyomus annesine esimin geziyomus velayeti babasina verdi zaten esimde ona vermezdi. Annesine 2 haftadabir gidiyor. Haftasonu cuma aliyo pazar birakiuorBilemiyorum ama bence ilaçlık bir durumun yok. Başka bir çocuğu kabullenmek kolay değildir zaten. Çocuk ta deseler zordur. Ama çözmeniz lazım. Peki hep babayla mı çocuk annesi nerde bunun
Mantikli dusundugumde bu durumu anliyorum farkina variyorm ama onu asiri sevdigi dusundugu o an kiskanclik damarim kabariyoİnsanların evladının,eşinin,annesinin,kardeşinin yerleri ayrı.Hiçbiri aynı konumda değil ki bunların.Sevgilerinin türü farklı bir kere.Eşin tutup da baba kız arasındaki sevgiyi kıskanması hiç normal değil.
Kac gece agladim kendimden nefret ettim suan bile gozlerim doluyor yemin ederim.cocugum oldugunda anlarim diye istiyorum aslinda benumde ilgim onda olurÇoçuğunuz olsa da sorununuz bitmeyecek gibi. Çocuğun velayeti babada anladığım kadarıyla. Kızımla eşimin ilişkisini düşününce 2. eş olsam kıskanır mıydım bilemedim. Baba kız aşkı yaşıyorlar. Arkadaş gibi hep beraberler. Sizin çocuğunuz olsa, onunla da ilgilenince size düşen vakit azalacak iyice.
Yetişkin olan sizsiniz, çocuk olduğunu bilerek hatta isteyerek evlenmişsiniz. Sorumluluğunu da alacaksınız bu durumda. Gerekirse psikolog desteği alın. Ama bunu hamile kalmadan yapın. O kuzuya da yazık, sorun çıkarmıyor üstelik.
O zaman hayat toz pembe olmayacak. Sizin hormonlar alt üst olacak. Belki kendi çocuğunuza az ilgi gösterdiğini düşüneceksiniz. O yüzden diyorum desteği bebekten önce alın diye.Kac gece agladim kendimden nefret ettim suan bile gozlerim doluyor yemin ederim.cocugum oldugunda anlarim diye istiyorum aslinda benumde ilgim onda olur
2. evliliği yapmışsınız,birincide bir şey görmemişsiniz belli. Bu yüzden sevgiye, evliliğe karşı bir sürü eksik var içinizde. Ama şöyle düşünün küçücük bir çocuk sizi seviyor,bu da değerli değil mi?Böyle davranmaya devam ederseniz onuda yitireceksiniz belli. Hem bir kadına duyulan sevgi ile çocuğa duyulan sevgi bir olamaz ki.
Doktorum zaten bebegi erteleyin dedi. Benimde tedavi olmam gerekiyor stresten yumurta sorunum ciktiO zaman hayat toz pembe olmayacak. Sizin hormonlar alt üst olacak. Belki kendi çocuğunuza az ilgi gösterdiğini düşüneceksiniz. O yüzden diyorum desteği bebekten önce alın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?