2. Evlilik ve çocuk sorunu

Saygi duyuyorum yorumuna.ben duzeltmek icin buraya yazdim akil almak icin kotu veya duyarsiz olsam kendimi iyilestirmeyi dusunmeyip bagnazliga devam edip yariyolda birakirdm

Iyi geldi gercekten konusmalariniz.onlarla tanistgimda ikiside bitkin haldeydi muhtactilar kendimden daha cok dusundum.insallah sonunsizinki gibi olur guzel gider herseyi unuturum cok istiyorum

Saygi duyuyorum yorumuna.ben duzeltmek icin buraya yazdim akil almak icin kotu veya duyarsiz olsam kendimi iyilestirmeyi dusunmeyip bagnazliga devam edip yariyolda birakirdm
Düzeltmeniz gereken tek şey bakış açınız.
Yarın bir gün kendi çocuğunuz olur da başkasıyla kalır diye düşünün empati kurun.
Ve yarın birgün o adam sizin canınızdan evladınızı da böyle sevecek. Daha güzel ne olabilir.

Niye fotoğraf koydunuz şimdi? Bi tanıyan falan çıkar. Kaldırın bence, gerek yok.

Iyi geldi gercekten konusmalariniz.onlarla tanistgimda ikiside bitkin haldeydi muhtactilar kendimden daha cok dusundum.insallah sonunsizinki gibi olur guzel gider herseyi unuturum cok istiyorum
iyi bir insansiniz merhametlisiniz ama kendimden çok onları düşündüm diyerek kendi beklentilerinizi geri plana atmışsınız şimdi bunun yanlış olduğunu anlamışsınız ve birşeyler istediğiniz gibi gitmediginde telaşa kapılıp ilaçlardan medet ummuşsunuz. ilaçlara hiç gerek yok bence kendinizi bağımlı hale getirmeyin.
sadece dadı olma amaclı sizinle evlendiğini düşünmüyorum mutlaka sizi seviyordur ama sevgisini gösterme şekli belki farklıdır. ilişkilerin oturması zaman alıyor biraz sabırlı olmak lazım. karsilikli sevgi varsa her konu çözüme kavuşur sakin olun ve akışına bırakın biraz, dışarıdan kendinizi de gözlemleyin.

İşte sirf bu yuzden evlilkte denklige inananlardanim sizinde bir cocugunuz olsa şu an empati kurar yaklasirdiniz.. Kardesimi bile kiskanirdim demişsiniz evlenirken dusunmediniz mi hic acaba kiskanirsam diye.. Anlamadigim cocuk niye annesiyle.kalmiyor.. Annesiyle kalsa haftada iki gun gelse size daha iyi olurdu. Umarim cabuk alisirsiniz bu duruma Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…