2.face adresine denk geldim tesadüfen,Allah ne kadar da büyük....

huysuzvetatlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
239
0
96
39
Antalya
kızlar selam erkek arkadaşımın facesi var çok ısrar etmeme rağman şifresini pek vermezdi problem çıkarıyosun diye. geçen günlerde aramız çok iyiydi. nasıl oldu ise verdi şifresini.al aşkm istediğin zaman açabilirsin şifrem bu,hatta rahatsız olduğun bayan arkadaşım varsa silebilirsin dedi..kulaklarıma inanamadım. öyle çok bayan arkadaşı yoktu. bi kaç tane . onlarda lise,üni. arkadaşlartı felandı.

dedim ki askm gerek yok silmeme ben sana güveniyorum. gülümsedi sarıldı bana canım benim dedi...
dün gece facede takılıyodum.(kendi facemde). açayım dedim bi ara onun facesini.duvarına baktım felan.neyse sonra ev arkadaşı olan çocuğun profiline girdim onun facesinden . duvarına baktım. bi resmi vardı altına arkadaşları yorumlar yazmışlar. onları okuyodum ki birden erkek arkadaşımın resmi olan bi profilin yorumunu gördüm. isim aynı idi soyismini kısaltmıştı sadece. yani başka bi facesi vardı.tıkladım hemen . ewt oydu. fotoğrafları,profili herşeyi ile oydu...benim 3 senelik erkek arkadaşımdı o...

duvarına baktım resmlerine baktım... saçma sapan kız isimleri..bazı resmlerini, bazı paylaştığı şarkıları beğenmişler.. ve bana darbe vuran en son şeyi söylüuorum:ravi-acı aşk die bi şarkı paylaşmış profilinde . üste de bu şarkı kurs güzelime ...yazmış..yıkıldım oracıkta. saat gecenin 3 ü. ağlaya ağlaya sabahı ettim. saat 7 oldu. sızmışım yatakta ağlarken. aramız çok iyiydi en son. hatta bana face şifresini vermesi ile ona iice güvenmiştim saklamıyor benden diye...

ben onu çok sevdim...........neden yaptı ..................

şu anda köyünde ailesiyle ayın 9una kadar orada kalacak. onların köylerinde tel şebekesi yok. tel.i çekmiyor. ulaşamıyorum. 9una kadar nasıl bekleyeceğim ben ...bi akıl verin nolur. çok kötü hissediyorum. beynim uğulduyor. kafayı yiyeceğim sanki...........

Canm yasadgn hayal krklgni thmn edebliyorum..cok yazik gecen zamana artik uzulme desemde bos 3snlk bi iliski ne dmk bilirim. herseyi ona bldgni soyle ve birak gtsn onune bak senn arkndan is cevrip bunlari yapms seni haketmiyor .insallah seni hakeden sadakatli birini bulursun yolun acik olsun cnm

neden diye sorma, haketmemiştim ki deme. Birincisi bir insan terkedilmeyi hakedebilir ama aldatılmayı asla! İkincisi ise hakedip haketmeme meselesi değil, demekki ahlaı vicdanı bozukmuş. Sevgi sevda nedir farkında değil, oyuncak etmiş o kadar.

Ben bu erkekleri anlamadım gitti gizli faceler falan ne isityolar bizim duygularımızdan bizden saklı yaptıkları mutlumu ediyor onları canım hiç üzülme o yaptığından utansın

inanamıorum ya ..bide canım benim al falan demiş ne bu rahatlık ya
resmen insanı aptal yerine koyup arkasından iş çeviriyolar.hiçbirine güvenim kalmadı artık..3 senelik bide vay be... gizlisaklı 2.face
ayy cnm kusura bakma çok sinirlendim okuyunca..sakın ama sakın yıpratma kendini bu kısacık ömrümüzde onlar için üzüzülüyoruz bide BENCİL şeyler!!! kafanda sadece seni hak etmediği fikri olsun değmezmiş de ya sana şifresini vermeseydi hiç öğrenemicektin her işte bi hayır vardır üzülme demesi kolay ama üzülme:26:

Bunu onun yüzüne vurmadın mı hala ?
ben olsam anında gece kaç olursa olsun ucunda ayrılmak mı var eyvallah pat pat söylerdim yüzüne bi güzelde söverdim kapardım telefonumu köpek sürünsün peşimden.

sen hakettin mi haketmedin mi bilemiyorum ama onun neyi hak ettiği ortada neden üzüyorsun ki kendini..
Laf ile peynir gemisi yürümüyor sana ne kadar seni seviyorum dese de yaptıklarını gözlerinle gördün sakın polyannacılık oynama yol ver gitsin..
3 senen ziyan olmuş zaten..
bunları bile bile daha ileriye adım atmayı planlıyorsan eğer daha bunun gibi çok şeyle karşılaşırsın seni üzmesine izin verme..
Kendinden ödün verme, duruşunu tavrını koy ortaya senin de bir gururun var..

ya şu face olayına gıcık oluyorum ya saklı gizli iş çevirmler falan hiç çıkmıycağını sanıyolar boşver tatlım yol ver gitsin yolun başındasın daha.güven çok önemli sana iyi görünmeye çalışıp iş çevirmeye kalkmış.boşver canım üzülme topla kendini.face yüzünden bir sürü olaylar yaşadım bende o yüzden seni anlayabiliyorum

Böyle şeyler ilişkiyi çok zedeliyor ve ne desem diye düşünme bile bence 1 kere yapan yine yapar sonra zaten hep kafanı kurcalar daha çok üzülürsün şimdi çıkarrsan hayatından 1 ay üzülürsün ama diğer türlü hep şüpheyle yaklaşırsın.Kimse senden değerli olamaz...

Def et gitsin hayır gelmez böyle adamdan.İki yüzlü,riyakar herif! O gözyaşlarına gözlerine yazık canım benim,değmez bu adama hem de hiç değmez.

çok üzüldüm eminin o an basından kaynar sular akmıstır ( belki hepimiz yeri geldi ayakta uyutulduk hbrimiz olmadı ama insan gözüyle görünce daha kotu tabi.neyseki görmüşsün daha fazlasıda olabilirdi.gücünü topla ve ona gereken dersi ver

yani gerçekten canım denildiği gibi 1 ay üzülürsün aşk acısından kim ölmüşki.şimdi konuşmaya kalksan bir sürü tantana
1 hani face yoktu bu nerden çıktı
2 bana şifresini vermedin ikinci adresinin
3 ilk adresinde olanlar neden bunda yok bundan işlermi çeviriyon
4 asıl sorun ordaki kızlar kim kurs güzeli kim
5 bi şekilde ikna olsan bile kafanı kemircek olan o kurs güzeli tüm ilişkinizin düğüm noktası olcak en ufak bi kavgada konu oraya gelcek hakkaten canım insan unutamıyor en ufak bi paylabşımı bile aynı şeyi beğenmelerini bile hazmedemiyor insan sevince ki bu daha farklı bi beğenme olmuş.
6 sonra bunlar bi şekilde atlatılsa bile acaba benim bilmediğim daha neler var die ilerleyen zamanlarda sürekli altında bişiler arıycaksın konunun bu güvensizliğe dönüşcek zaten ilişki kopma noktasına gelmiş olcak.bilmiyorum belki çok karamsar konuştum ama senin kararın canım yine ama ilişkiyi zedeleyen bi olay sonuçta.kolay kolay unutulmuyo etkisi süre geliyo

Son düzenleme:
karsılastıgın manzarada karnına garıp kramplar gırmıs..gozlerın dolmus kalbın delı gıbı carparken atesın o an41 olmustur emınım!önce sakinleş o ankı sınırle neyın dogru olduguna karar veremezssın kendın ıcın.3 senenı gozden gecır.su durumda onu araman bıle mantıksız cunku acıklaması yapılabılecek hıcbırsey yok ortada.yanlıs anlasılabılecek yapmak zorunda oldugu bır durumda yok acıkca senı kandırmıs ve kaybetme korkusu olsaydı bunu yapamazdı kesınlıkle bu davranısıyla senı kaybetmeyı goze almıs..cok sevdıgın ıcın yapabılecegını dusunmuyorum ama yapabılecegın en guzel sey ona hıcbırsey soylemeden ayrı bır yol cızmen kendıne arkana donmeden gıt!yolun basında bu yanlıslarla karsılasıyorsan cok daha fazla uzuleceksın canım..bağırma cagırma ve kesınlıkle aglamadan guclu bır sekılde cık karsısına ve arkanı don ve gıt emın ol kendın ııcn en dogrusunu yaparsın guclu olsadece bıraz guclu gecıcek en nıhayetınde

telefonda değil yüzyüze konuşmak istiyorum. paramparça olmuş halimi karşısında görsün istiyorum.telefonun karşısındaki hislerimin hiç bir önemi olmaz çünkü.onu yaralamak istiyorum vicdanını acıtmak istiyorum. ama vicdan yok ki onda ...

kızlar ben bu arada çok kötüyüm sürekli öğürme geliyo,midem feci bulanıyo ,birşey yiyemiyorum........

toplamalısın kendini konuyu düşünme artık bu konuyu tartışma yazma kafanı dinle iyice için kalkmış öğürme falan sinirlerin ayaklanmış.bence kapat bilgisayarını yıka yüzünü dinlen uzan yatağına düşünemden uyumaya çalış zor ama yapmalısın kendin için bunu sakinleşmelisin.yüzyüze görüşünce nolcakki bu defa benden vazgeçemiyor demekki yumuşamış yüzyüze görüşmek isityor dicek.oda acı çeksin sensizliği çeksin bence anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu.ona yüzünü göstererek ödüllendirme bence.ben olsam görüşmezdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…