2.face adresine denk geldim tesadüfen,Allah ne kadar da büyük....

arkadaşlar dün gece uyumak için uyku ilacı aldım Allah a şükür biraz uyuyabildim. sabah merkezi bi yere gelmiş olmalı ki mesaj attı kuzuuuuuummmm diye..onun mesaj sesi ile uyandım. bu arada o olayı gördükten sonra sıcağı sıcağına yolladığım mesajlar da gitmemiş. gönderilmedi uyarısı geldi. yani hiçbirşeyden haberi yok. mesajına cevap vermedim. 5 dk sonra aradı beni.yatıyorum dün gece sürekli kustum hastaneye gittik serum felan taktılar şimdi yatıyorum dedim. canım benim yat o zaman sen dinlen biraz dedi kapattık. şu pişkinliğe bak ya offfff uyuyamadım daha da. kalktım şimdi. keşke hiç uyanmasaydımm

valla işin çooook zorrr.. Allah yardımcın olsun.

fazla uzatmaya gerek yok olayı bence sinirle hırsla uzun uzun mesajlar yazma gitmiyolar zaten uzun olunca.kısa ve öz bi msj yaz herşeyi mahvettin ikinci face adresini buldum de geç.yıpratma kendini.benimde buna benzer bi olay başıma gelmişti üstüne suçlu damgası yedim ettiğim hakaretlerden.birde dedektiflik damgası yedim benim açığımımı arıyosun die.gerçekten canım ne aşklar bitiyo en azından zamana bırak kendini yıpratma yeter yanına kar kalan o olcak.üzme kendini

bi insan nasıl bu kadar ustaca rol yapabilir,nasıl iki yüzlü olabilir...ben herkesi kendim gibi sandığım için bu haldeyim şimdi..bende en sevdiğin özellik ne die sormuştum bi zamanlar dürüstliğün demişti utanmadan , keşke duygusuz biri olsaydım,bu kadar canım yanmazdı belki de........

şimdi öyle bi mesaj yazsam mı gerçekten...

değmez onun için boşver bak hemde bu erkeklerin kafası çalışmıyo ki kendi kendini buldurmuş mutlaka açık veriyolar kendi kendilerine iyi olmuş senin için zararın neresinden dönsen kardır o yüzden geç olmadan anladığına sevinmelisin.

sen bişey yazmadığın sürece sana normal davranmaya devam etcek bi sorun yok sancak.kuzum aşkım cicim die mesajlar yazmaya devam etcek.tabiki at söyle herseyden haberim var de sen acı çekerken bilsin ne haltlarının nelere malolduğunu.bilmiyorumda ben olsam yazardım bilmiyomuş gibi davranmak kendini kandırmaktır o zaten hem kendini hem seni kandırmış birde sen üstüne bilmiyomuş gibi davranarak herseye eskisi gibi devam etmeyi düşünmüyosun heralde.çünkü elbet bi gün öğrencek.veya randevu ayarla orda söyle yüzyüze iken dön arkanı güçlü ol ama ben seni çok sevmiştim içim acıyo falan deme güçlü dimdik ol.valla ben nişanlımın parmağından yüzüğü söktüm sen bunu haketmiyosun die avcunu sımsıkı kapamış vermek istemedi zorla aldım.tabi biizmkisi bundan biraz daha farklı bi olaydı ama yine face mevzusuydu

beni aradıktan sonra hemen o facesine girmiş sanırım. kurs güzeli sana gelsin videosunun altına benim bu konu hakkında konuştuğum bi kız kur güzeli derken?? diye yazmıştı geçen akşam. bana sormuştu öylr yazayım mı bakalım ne dicek die. bugün altına o kendini bilir yazmışşş Allahım ölücem bennnnnnnnnn... aradım tel.i yine kapalı 2 hattı da . çekmeyen yere gitmiş gee. ulaşamadım. konuşacaktım ulaşamadımmm.... offffff çok fenayımmmm

Bu facebook nedir böyle yaa.. Aslında facebook aldatmaya teşvik etmiyor. Aldatan erkeği ele veriyor..

hakılısın arkadaşım aynı zmanda dürüst olup olmadığınıda ele veriyor yok deyipte var olması daha sonra sana ne kadar doğru söyleyip söylemediğini ele veriyor...Allah sevdiği kulunun önüne çıkartıyo bişekilde o kadar tesadüfi bi şekilde çıkıyoki önüne hemde.bence sevinmeli konu sahibi arkadaşımız daha ortada bişey yokken önüne çıkmış bunlar evli olupta çıksa bundna daha büyük bi yıkım olurdu hayatında

Son düzenleme:

aynı şeyleri yaşamışız senle 3 ay önce sevgilim dediğim adam bir anda facesinden sildi beni 2. face actı ordan ekledi neymiş diğerini kullanmıyormuş..
ama ben durmadm ne yaptm ettm facesine girmenin bi olunu buldum.. akrabası olan bi kızın adıyla hesap actm ekledm ve gördüğüm şeyler yıktı beni...
bana akrabalarım var diye aşkım bile dedirtmezken facesinde o kıza neler neler yazmıştı. her videoya sana gelsin ömrüm baharım hatırlamak istemeyeceğim onca şey yazılıydı..

sonra buna söyledim bu kız kim diye inkar etti her zamanki gibi arkadaşım dedi.. öyle canm yandı ki benle buluşmaya gelmeyen adam ona benm yerim senin yanın bundan sonra diyordu.. çok canım yaktı çok ah ettim.. 3 yıllık ilişkimdi benmde ama bitti kendi bitirdi...

şimdi herşeyden sildim onu mutluyum,huzurluyum...
iyiki ayrılmışım diyorum beni hak etmeyen birine 3 yılımı vermişim kendime yazık etmişim..
öyle pişmanım ki.. sende asla üzülme canm sağlığın herşeyden önemli.. zamanla yavaş yavaş geçiyor herşey inan bana soguyor kalbin..
üzülme canm geçecek bu günlerin de.. öyle biri seni hak etmiyor.. kendini asla üzme karşına seni ondan daha çok seven biri çıkacaktır umarm..

kursamı gidiyo sevgiliniz.o kurstaki bi arkadaşına sorun neler yapıyo nelerle ilgileniyo kursta bi öğrenin.size hangisi daha çok acı veriyorsa onu çıkarın hayatınızdan yıpratmayın artık kendinizi

Canım sen bence fazlasıyla uzattın. Bu olayı ilk öğrendiğinde gidip dim dik patlamayı yapıcaktın ve cekip gitmek gerekiyodu.. Mesajla falan uğraşma ara. Ara ve ilk sözünde diğer facebook'unu ne zamana kadar saklamayı düşünüyodun de. Anlamazsada hiç kendini yormada kısaca kurs güzelin kim falan de yani de bşiler sakin sakin ama . Bişey dicekmisin de eğer diceksen son kez dinliyorum de onu dinle. Sonrada ne derse umursama ve sana tek diceğim şey '' Seni Allah'a havale ediyorum. Bir daha karşıma cıkma. '' de ve kapat.

Tatlım insan gerçekten bir müddet sonra bünyesi alışıyor. Unutmuyosun belki ama alışıyosun. Başka şeylerle oyalan sürekli onu düşünmemeye calıs.

kız arayamıyor ki çocuğun telefonu çekmiyormuş köyde olduğu için.

canım allah bildiği gibi yapsın böylelerini, cidden insan söyleyecek bir şey bulamıyor bence de o ikinci feyse mesaj at ve bir daha da açma telefonlarını... blli ki o ikinci feysine güvendiğinden sana vermiş ilkinin şifrelerini nefret ediyorum böylelerinden... bence zararın neresinden dönersen kardır canım. br süre sonra nefrete dönüşecek her şey, o zaman da sen güçleneceksin merak etme

Yüz yüze konuşmayı bekleyene kadar helak olcaksın be güzelim
kusmaktan için dışına çıkacak, içindekileri ona bi kussan hiçbişeyin kalmıycak intikam alır gibi yüzüne wur ayrılmaktan korkmadığını görsün bişeyleri bitirebileceğini farketsin sakın kendini güçsüz gösterme ona ağlama da karşısında tut kendini neler gördüğünü anlat herşeyi bildiğini söyle ona cevap hakkı bile tanıma kapa yüzüne telefonu kudursun köpek !

neden birbirinizin şifresini filan alma gereği duyuyorsunuz
anlamıyorum ben adamın mailine filan bakınca ne oluyor
güvenmiyorsunuz madem niye birliktesiniz
ben kocamın mailine face ine bakmam
yapacağı bir şey varsa zaten yapar onun kalitesini karaktersizliğini gösterir
yapmayacak adam da yapmaz bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…