2.face adresine denk geldim tesadüfen,Allah ne kadar da büyük....

Canım bunu git yüzüne vur onun kendini mahvetme daha fazla. Git ağzına geleni say sonra o an hiç bişey demeden cek git. Bir müddet sus hiç konuşma onunla yüzünü görme , telefonda görüşme bakalım ne yapacak.. Sonrada ayrılırsın zaten böyle biriyle daha fazla yürümez..

Son düzenleme:
neden onun karşısına paramparça bi halde çıkasın ki gayet dik durmalısın ve onun vicdanı olsa zaten bunu yapmazdı..
onunla görüşüp vakit kaybetmeye değmez. onun karşısında güçsüz kalırsın...
sen ona neden diye sorsan zaaten kıvıracak tamam kabul ediyorum mu diyecek sanki türlü türlü bahaneler üretecek..
sende ister istemez acaba diyeceksin.. miden bulandı birde aklın bulanacak..
boşver bence değmeyeceğini bile bile yapma

Ben Senin yerinde olsam hic birsey belli etmem... Bulustugunuzda götür bir bilgisayar karsisina o Profili göster ve sifresini girmesini söyle sonra oku ve okut...

Ordan ciktiktan sonrada icinden birsey geliyorsa konu hakkinda konusmak istersen konus ama ben olsam hic birsey demem okuduktan sonra döner arkami giderim telefonumuda kapatirim aramak istese bile ariyamaz ve seni kayip etdigini iste o an anlar.... Insallah bin pisman olur vijdan azabindan tövbe tövbe simdi beddua edecem de günah ama öyleleri icin degmiyor ne mutlu sanaki allah dogrulari göstermis....

Nasip degilmis... Allaha sükür görmüssün..

O gizli adrese,hayatta başarılar dileyen bir mesaj yaz.
Altına "eski kızarkadaşın huysuzvetatlıkız" diye not düş.
Ararsa konuşma,savunma hakkı verme.

sen karşısına öyle yıkık dökük çıksan ne olcak, aşkım çok özür dilerim falan dicek. sen de zaten dağılmışsın, kollarında ağlarsın artık...

eğer çıkarsan, sağlam şekilde çık karşısına. seni o kadar arkandan uyutmuş ya, hale bak. şifreyi bile 3 yılda yalvar yakar aldıysan... ağlama, gözyaşına yazık.

Akittigin o gözyaslarina Kurban olsun.erkek milleti degilmi iste ...
Segnet biri icin hic akitma gözyaslarini sonra Cok pisman olursun ah dersin gözlerime yazik etmisim.
Iyi güzel bi lafini kondur vur ... Tekmeyi yol ver gitsin...

çok çokkk seviyorum onu çokkkk...Allahımm nasıl acı çekiyorummm. onsuz bi hayat düşünemiyorum,ölüm gibi bu ölümün en siyah hali gibi. boğuluyorum onsuz kalacağımı düşündükçe.bana hatunum diyordu,ne zaman evlenmeyi planlıyorsun seni bekliyorum ben diyordu..ailesi evlen diyormuş. sen istesen bizimkiler yarın istemeye gelir diyordu. uzuuuuuun bir uyku uyumak istiyorum,bir daha uyanmamak......

Bence o evlenmeye uygun aday değil halen çapkınlık turlarını tamamlamamış aşk,vefa,emek ,dürüstlük zamane erkeklerde olmayan nitelik

Kimbilir ne yalanlar uydurcak
Böyle durumlarda yedikleri haltın adam gibi arkasında duracak karakterleri olmadığı icin binbir türlü yalan uydururlar
Yok benim hbrm yok arkadasım yazmıs
Arkadasn face si yoktu benm hesaptan paylasmıs
Pff..
Midenin bulanması cok normal canım benim üzülme sen.. değmez..

Erkek değil mi işte nedense hiç şaşırmadım...bide utanmadan rol yapıyoo al aşkım şifreyi istersen sil kızları falan adiii...
gözyaşlarına değmeyecek bi adam için ağlama canım Allaha şükret ki göstermiş onun asıl yüzünü...içinden geleni say dök yüzüne sonra da tekmeyi bas :34:

Biliyorum ki ne desem bos su an :59:
Ama yinede sakinlesmene bak canim, yok face'te mesaj atayim yok yuzyuze gorusecem yok sunu yapim diye dusunme, once kendini toparla... Once SEN! Sakin seni bu halde gormezsin, guclu olmalisin, o kimki onun icin uzulesin...
Sonra o ser....zin agzinin payini verirsin zaten, yuzu kizarir mi, ondan bile suphe ediyorum :19:

yani gerçekten canım denildiği gibi 1 ay üzülürsün aşk acısından kim ölmüşki.şimdi konuşmaya kalksan bir sürü tantana
1 hani face yoktu bu nerden çıktı
2 bana şifresini vermedin ikinci adresinin
3 ilk adresinde olanlar neden bunda yok bundan işlermi çeviriyon
4 asıl sorun ordaki kızlar kim kurs güzeli kim
5 bi şekilde ikna olsan bile kafanı kemircek olan o kurs güzeli tüm ilişkinizin düğüm noktası olcak en ufak bi kavgada konu oraya gelcek hakkaten canım insan unutamıyor en ufak bi paylabşımı bile aynı şeyi beğenmelerini bile hazmedemiyor insan sevince ki bu daha farklı bi beğenme olmuş.
6 sonra bunlar bi şekilde atlatılsa bile acaba benim bilmediğim daha neler var die ilerleyen zamanlarda sürekli altında bişiler arıycaksın konunun bu güvensizliğe dönüşcek zaten ilişki kopma noktasına gelmiş olcak.bilmiyorum belki çok karamsar konuştum ama senin kararın canım yine ama ilişkiyi zedeleyen bi olay sonuçta.kolay kolay unutulmuyo etkisi süre geliyo

ben de katılıyorum. aynen yaşadım hepsini. yalanlar söyledi, bahaneler buldu. inanmak istediğim için inanmış gibi yaptım belki de. ama sonra ne oldu? içimi kemirdi bu yaptıkları, canımı acıttı. kendimi özel sanıyordum eskiden, ama öyle olmadığımı düşünmek çok zor bir duyguydu inan. 1,5 ay dayanabildim bu şekilde. ama içimin acısı geçmiyordu. sonunda benden o bıktı. yani anlayacağın değmiyor. şimdi çıkar onu hayatından. daha sonra birbirinize saygınızı da yitireceksiniz. canın daha çok yanacak o zaman. ben yaşadım hepsini. unut gitsin. seni haketmiyor o emin ol buna..

Kimbilir ne yalanlar uydurcak
Böyle durumlarda yedikleri haltın adam gibi arkasında duracak karakterleri olmadığı icin binbir türlü yalan uydururlar
Yok benim hbrm yok arkadasım yazmıs
Arkadasn face si yoktu benm hesaptan paylasmıs
Pff..
Midenin bulanması cok normal canım benim üzülme sen.. değmez..

bana da böyle yalan söylemişti.. :) sonunda yalanı çıktı ortaya..değmez boşver..

aynı olayı ya tıpatıp aynısını yaşadım bırak gitsin derim önüne bak cok zor biliorum ama emin ol aynı hatayı yüzlerce kez yapıor ben affettim kapattı facesini bu sefer de msn acmıs ordan eklemiş erkek milleti uslanmaz

en iyisi sen de baska bir adla face ac ve onunla konus ama baska kiz gibi bir yerlere davet et ve oracikta suratina tokati yapistir sonra istediyi gibi konussun, ama ortalik yer secki iyice rezil olsun pislik. ben nisanli oldugumda onun face-ne bazen yaziyodum baska isimle :52: masallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hic yuz vermiyordu
sana tavsiyem bir az gec olucak ama cokta uzerine gitdiyinizi belli etmemek lazimdi bence, bak boyle alternativler uretirler iste ama asla ihmal etmek olmaz. biz kadinlar erkekleri asla anlayamayiz.

Arkadaşlar size buraya yazıyorum,bu ikisi barışır oğlan kızı süslü kelimelerle kandırır,bizde bakakalırız

vAlla barısırsa sasırmam bende barıstım yasadıgım halde ama sonucu hüsran diorum ve barısırsa erkegin gözündeki degeride düşecek kalitesini düşürmesin ve bence baska face acıp bulusmaya felan cagırmasın kendi kalitesini korusun,:Dve susarak cevap versin

aldatmayı bikere affetmek bidahakine verilecek izindir sadece. Bence bu düpedüz aldatmadır arkadaşım illa birilerinle bişeyler yaşamış olması gerekmiyor. Bence kendini toparla ve bir daha güvenmeyecğin adamla vaktini harcama. Çünkü bir daha asla güvenmeyeceksin bu adama inan seni kandırsada tatlı sözlerle ikna etsede artık güven bitti geçmişler ola. Bırak kendi yalanlarında boğulsun boyleleri

Back
X