- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
Bir an önce konuş.. Aradığında keşke hastaneye gittim demek yerine koknuşsaydın ii sabrediyorsun.. Ama konuşana kadar pusuya yat bakalım kimmiş o kurs güzeli öğren..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karsılastıgın manzarada karnına garıp kramplar gırmıs..gozlerın dolmus kalbın delı gıbı carparken atesın o an41 olmustur emınım!önce sakinleş o ankı sınırle neyın dogru olduguna karar veremezssın kendın ıcın.3 senenı gozden gecır.su durumda onu araman bıle mantıksız cunku acıklaması yapılabılecek hıcbırsey yok ortada.yanlıs anlasılabılecek yapmak zorunda oldugu bır durumda yok acıkca senı kandırmıs ve kaybetme korkusu olsaydı bunu yapamazdı kesınlıkle bu davranısıyla senı kaybetmeyı goze almıs..cok sevdıgın ıcın yapabılecegını dusunmuyorum ama yapabılecegın en guzel sey ona hıcbırsey soylemeden ayrı bır yol cızmen kendıne arkana donmeden gıt!yolun basında bu yanlıslarla karsılasıyorsan cok daha fazla uzuleceksın canım..bağırma cagırma ve kesınlıkle aglamadan guclu bır sekılde cık karsısına ve arkanı don ve gıt emın ol kendın ııcn en dogrusunu yaparsın guclu olsadece bıraz guclu gecıcek en nıhayetınde![]()
telefonda değil yüzyüze konuşmak istiyorum. paramparça olmuş halimi karşısında görsün istiyorum.telefonun karşısındaki hislerimin hiç bir önemi olmaz çünkü.onu yaralamak istiyorum vicdanını acıtmak istiyorum. ama vicdan yok ki onda ...![]()
kızlar ben bu arada çok kötüyüm sürekli öğürme geliyo,midem feci bulanıyo ,birşey yiyemiyorum........
bence kendi değerini kendin ver aranızda ne geçmişse atmaya çalış kenara kolay değil elbet ama bence sen onun yaptıklarını ve o seni haketmioailecek dün sabah köyden çıkmışlar,ailecek başka bi yere gidiyolarmış bana kuzuuumm die bi mesaj attı. o mesajla uyandım. cevap vermedim mesajına. ardından 5 dk sonra aradı. nasılsın diye.iyi değilim
hastaneye gittim dün gece serum felan taktık dedim. müsait bi zamanında beni ara dedim konuşmamız lazım .direksiyon başındaymış.. tamam dedi..bi saat sonra aradı.söz vermiştim kendime konuşurken ağlamayacaktım.sordum ,2.face adresin varmış,tesadüfen denk geldim yabancı tanımadığım kızlar ekli ve paylaştığın şarkıların birini kurs güzeli die birine ithaf etmişsn ,bu ne demek oluyor dedim..
ewt var 2. face adresm 2009dan beri ama seni aldatıcak veya ilişkimize zarar getiricek kötü birşey yapmadım asla dedi. kurs güzeli konusuna gelince öyle bi kimse yok biliyosun benim ingilizce kursum daha başlamadı,öylesine laf olsun muhabbet olsun diye yazılmış bi cümleydi.kurs başlayınca beraber gideriz kursa.sana yemin ederim böyle bişey yok. bu kadar üzülme. keşke senden saklamasaydım bu 2. adresi ama biz çok sık kavga ediyorduk ara ara bunalıyordum paylaştığım şarkılara bile sorun çıkarıyordun diğer adresten ,o yüzden açtım bu adresi felan diye zırvaladı birsürü. o kadar çok gerildim ki dayanamadım yine ağladım o kadar söz vermiştim oysaki kendime ağlamıcam diye
birsürü ikna etmeye çalışmalar felan..ben kötü oldum lavaoya gittim,ev arkadaşım aldı telefonu,kız 2 gündür yataklara düştü neden böyle yapıyoorsun ne gerek vardı utanman yok mu felan die laf söyledi telefonda. ona da anlatmış bişiler,ben onu çok seviyorum,onu kaybetmekten korkuyorum die.neyse sonra nnesi babası gelmiş yanına kapatmam lazım dedi ve kapattı. gece birsürü mesaj atıyor.normalde uykusuzluğa dayanamaz hemen uyur,sen üzüldün seni üzmek beni kahretti özür dilerim senden saklamamalıydım o faceyi ama inanki yanlış birşey yok,yanlış birşey yapmadım felan yazmış.konuşmadan sonra o adresi kapamış. listesinde olan bir kıza sordum.güvenim çook ciddi derecede zedelendi,bana senle ciddi düşünüyorum diyor ama neler neler yaptı,dürüst ol söyle birşey varsa diyorum.yok diye yemnler ediyor.ben ne aptalım ya :85: ne kadar saf bi kızım ,onun kendini anlatmasına fırsat verdim....içimde bi boşluk var derin bi boşluk....