- 20 Şubat 2010
- 33.106
- 6.381
- 773
Ayy bnm de kizim 5 aylik. Hamile olsam heralde şok olurdum napcami bilemezdim ama kesin dogururdum sonucta o bi can.. evlat.. hele ki bi evlat duygusunu tatmisken 2.sini aldirmak buyuk vicdan azabi yaratir aman diyim yapmayin bnm annem zamannda 3 . cocunu aldirmis ama simdi o kadar ama o kadar pisman ki sakin yapmayin..Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Geri çekilme zaten korunma yöntemi değil ... Her ne olursa olsun imkansız dahi dese korunmak gerekiyor. Valla ben ikinci çocuktan sonra bağlatmayı düşünüyorum kronik hastalığım var çünküBir daha geri çekilme mi? Spiral taktırıp kontrol hapı aylık iğne ve prezevatif kullanacagım
Sakin aldirma ahiretini dusun benim kizim uc yasinda bende gebeyim biliyorum cok zor olacak ama o kadar mutluyum ki anlatilmaz asla asla aldirma dogur uzme kendini sakin benim bi akraba aldirmis uc ay boyunca isleri ras gitmemis o kadr suan mutsuz ki cok uzuluyo keske diyo sende sakina keske demeKızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Eğer böyleyse o Allah'ın bir mucizesi hem 1,5 yas araları olacak bence çok güzelKorunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
Canım erken olmuş ama yapacak bişey Yok, Allah bi kolaylığını verir inşallah. Çalışıyorsan işe başla, hamilelik sırasında çalış ve para biriktir, yardımcı tutarsın. Benim iki oğlan arası tam 2 yaş var ama bakıcı ile beraber baktık ikisine .Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Ne kadar güzel bir durum, lütfen çok büyük maddi sıkıntılarınız yoksa aldırmayı bir daha düşünün bence çok tatlı olabilirler beraber büyürkenKızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
9 Ay gibi uzun bir zaman var onu hissettikçe atlatacaksın.Aldırma gibi bi durumum olamaz. Öyle bir canilik edemem evladıma kıyıp ömür boyu vicdan azabı çekemem. Anlatmak istediğim hazır değildim pskolojık olarak çökmüş durumdayım bunu nasıl atlatacagım
Aynen oyle bir de vucudu ,psikolojisi, esiyle ozel hayati yeni yeni duzene girmistir tahminim..Ya şu hazır değilim istemiyorum diyen kadınları ne diye linç edersiniz anlamıyorum. Üstelik yeni doğum yapmış belli ki psikolojisi yıpranmış müsait değil. Neyin hıncını çıkarıyorsunuz ya?
Belki kalp atislarini duyunca ne bileyim cinsiyetini ogrenince atlatirsin belki.. esin ne diyo bu hamilelik durumunaAldırma gibi bi durumum olamaz. Öyle bir canilik edemem evladıma kıyıp ömür boyu vicdan azabı çekemem. Anlatmak istediğim hazır değildim pskolojık olarak çökmüş durumdayım bunu nasıl atlatacagım
+1000Ya şu hazır değilim istemiyorum diyen kadınları ne diye linç edersiniz anlamıyorum. Üstelik yeni doğum yapmış belli ki psikolojisi yıpranmış müsait değil. Neyin hıncını çıkarıyorsunuz ya?
Konu sahibi farz et ikizlerin oldu, öyle düşünmeye çalış belki daha kolay alisirsin. Hem daha karnında şu anda, o dogana kadar diğeri de iyice kolaylaşır muhtemelen. Eşin yardımcı oluyor mu?
Sen kalk tüple anne ol sonra hemencik hamile kal. İlk gebeliğim tüp oldugu için çok yıpratıcıydı o yızden sanırım bu tepkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?