2. Gebelik

Ayy bnm de kizim 5 aylik. Hamile olsam heralde şok olurdum napcami bilemezdim ama kesin dogururdum sonucta o bi can.. evlat.. hele ki bi evlat duygusunu tatmisken 2.sini aldirmak buyuk vicdan azabi yaratir aman diyim yapmayin bnm annem zamannda 3 . cocunu aldirmis ama simdi o kadar ama o kadar pisman ki sakin yapmayin..

Benim de bebeğim 5 aylık. Kızıma aşığım. Düşünüyorum da şimdi hamile kalsam aşkım ikiye katlanacak diye heyecanlanırım herhalde
Sanırım İlki için çok uğraşmışsınız onun mükafatı olarak ikinci hiç uğraşmadan olmuş sadece sütün tadı değişeceği için bebeğiniz sütten kesilirse üzücü olur ama ek gıdaya başladığınız için daha rahat takviye edersiniz.

Bir daha geri çekilme mi? Spiral taktırıp kontrol hapı aylık iğne ve prezevatif kullanacagım
Geri çekilme zaten korunma yöntemi değil ... Her ne olursa olsun imkansız dahi dese korunmak gerekiyor. Valla ben ikinci çocuktan sonra bağlatmayı düşünüyorum kronik hastalığım var çünkü

Ya şu hazır değilim istemiyorum diyen kadınları ne diye linç edersiniz anlamıyorum. Üstelik yeni doğum yapmış belli ki psikolojisi yıpranmış müsait değil. Neyin hıncını çıkarıyorsunuz ya?
Konu sahibi farz et ikizlerin oldu, öyle düşünmeye çalış belki daha kolay alisirsin. Hem daha karnında şu anda, o dogana kadar diğeri de iyice kolaylaşır muhtemelen. Eşin yardımcı oluyor mu?

Sakin aldirma ahiretini dusun benim kizim uc yasinda bende gebeyim biliyorum cok zor olacak ama o kadar mutluyum ki anlatilmaz asla asla aldirma dogur uzme kendini sakin benim bi akraba aldirmis uc ay boyunca isleri ras gitmemis o kadr suan mutsuz ki cok uzuluyo keske diyo sende sakina keske deme

Canım erken olmuş ama yapacak bişey Yok, Allah bi kolaylığını verir inşallah. Çalışıyorsan işe başla, hamilelik sırasında çalış ve para biriktir, yardımcı tutarsın. Benim iki oğlan arası tam 2 yaş var ama bakıcı ile beraber baktık ikisine .
Yada ailenden birileri yardım etsin sana, gün doğmadan neler doğar, hemen umutsuzluğa kapılma

tabi ki aldırmayın.
çok istemeyen bir insan korunur. ha hem de birkaç yöntemle.
bazı hataların bedelinin en günahsıza kesilmesi eni çok üzüyor. şu an en çok istemeniz ve dua etmeniz gereken, sağlıklı hastalık vermeden Rabbim kucağınıza almanız.

İlk bebeğine alışmaya çalışırken, kendini hamilelik sonrası Yeni yeni toparlarken belki şok oldun. Ama ne kadar şanslı olduğunu düşün lütfen. O kadar çok kadın hamile kalmak için uğraşıyor ki. Ben de onlardan biriyim, iki yıldan uzun süredir bekliyorum. Bu aşamada 14 haftalık bebeğimi kaybettim, bu ay tüp bebek yaptırdık ama tutmadı gibi görünüyor. Ve İnan bunları yazarken bile ağlıyorum. Yanlış anlama seni yargılamıyor ya da kızmıyorum. Sadece ne kadar şanslı olduğunu fark et diye yazıyorum. İlk zamanlar zor olacak belki ama sonra iki mucizenin annesi olacaksın. Olumsuz yanlarını değil de güzelliklerini düşünmeye çalışsan daha çabuk alışırsın belki. İlk bebeğinize de ikinciye de sağlıklı bir ömür dilerim.

Ne kadar güzel bir durum, lütfen çok büyük maddi sıkıntılarınız yoksa aldırmayı bir daha düşünün bence çok tatlı olabilirler beraber büyürken

hazır bu tempoya alışmışken belki iyi bile olabilir, ikisi birden büyür ilerde sen rahat edersin bu arada benimde senden çok farkım yok

9 Ay gibi uzun bir zaman var onu hissettikçe atlatacaksın.
zamana ihtiyacın var kafana takma ..

Aynen oyle bir de vucudu ,psikolojisi, esiyle ozel hayati yeni yeni duzene girmistir tahminim..

Belki kalp atislarini duyunca ne bileyim cinsiyetini ogrenince atlatirsin belki.. esin ne diyo bu hamilelik durumuna

+1000

Hayırlı olsun,çocukların arası az olması güzel birşey. Tüp bebekten sonra doğal yollarla hamile kalan çok kadın var onun için korunma yöntemleri hemen hamile kalanlarla kesinlikle aynı olmalı,tabi eğer sürprizler istenmiyorsa. Gerçi geri çekilme yöntemi sürprizlere davetiye çıkaran sözde korunma yöntemi,%30-40 gibi yüksek oranla hamile kalma riski olduğundan dolayı bir nevi bile bile lades,ilerisi için daha dikkatli olmanız açısından söyledim. Allah bebeğinizi size bağışlasın,ne güzel ikisi beraber büyüyecek,olumlu yönden bakmaya çalışın.

Sen kalk tüple anne ol sonra hemencik hamile kal. İlk gebeliğim tüp oldugu için çok yıpratıcıydı o yızden sanırım bu tepkim

Allah bağışlasın, kolaylıklar versin :)
Aynı durumdayız, yani ben hamile değilim ve hatta henüz regl bile olmadım. 6 aylık bir kızım var benim de tüp bebek . Regl olmadığım ve emzirdiğim için hep kafama takılıyor bu mesele , sen emziriyor muydun, regl olmuş muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…