2. Gebelik

Aldırma o da büyür arada anlamazsın bile.Iyiki olmuş dersin.Benimde 2.hamileliğim.1.ye göre çok daha zor geçiyo çünkü evde bir çocuk var.Ama kardeşte dünyanın en güzel şeyi.Beraber büyürler ne güzel.Hiç üzme kendini.

İkinci bebiş doğuna kadar diğeri 1 buçuk yaşına gelir Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin olmayanlarda nasip etsin inşallah

Bir daha geri çekilme mi? Spiral taktırıp kontrol hapı aylık iğne ve prezevatif kullanacagım
Canım erkenden salgılanan zevk suyunda bile sperm var yani sağlıksız bir yöntem kullanmisin ama bak ilkene bı ton para harcadım zorlu tedavi süreci tuttu mı tutmadı mı benim ablamda tüp bebek tedavisi görüyor keşke senin gibi olsa hemen ikinciye doğal yolla kalsa inan çok mutlu olur evlat hasretini ne çabuk unuttun bak rabbim iki tane nasip ediyor üzülmeyin bırak sevin evet zor bir süreç ama emin ol buyur beraber büyürler hemde :) hem kardeş hem arkadaş olurlar

Geçen sene bu zamanlar bende aynı duyguları yaşıyordum sizi çok iyi anlıyorum insan ne düşüneceğini hissedeceğini bilemiyor şaşkın ördek gibi gezdim kabullenmem çok uzun sürdü. Ama bugün büyük kızım 20 aylık küçüğü 7 ve iyi ki de olmuş diyorum her zorlukla bir kolaylık veren Rabbim çok şükür ikinci bebeğimde beni hiç zorlamadı hep gülen pozitif bir bebek oldu nasıl geçti zaman hatırlamıyorum bile büyüyüp gidiyorlar içinizi ferah tutun yaşayacaklarınızı yaşayan biri olarak korktuğunuz gibi olmayacak kardeş gibisi var mı şükredin Rabbim hayırlısıyla olmayanlara da versin

Benimde 8 aylik bebegim var ve yine hamileyim.Demek ki vakti zamani simdiymis.ne guzel birlikte buyuyecekler

Korunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
Galiba zaten çocuğum olmuyırdu diye korunmamışsınız .İlki tüp bebekmiş ne tedavilerden ne yollardan gecmişssinşzdlr maddi manevi o yüzden bu size kolaylıkla Allah'ın bi hediyesi öle görün . acı çektiğiniz günleri düşünün ve bebeğinizi sevin ..

Doğuracaksınız ozaman
Ne mutlu size ki rabbim size layık görmüş
Yatın kalkın dua edin olmayanlar içinde dua edin

aynen bende katılıyorum size. .
ben ve benim gibi bicok arkadaşım yıllardır bekliyor. . her ay aynı hüsran. . her zaman insanlar dan psikolojik baskı ah yasamayan bilemez. . Allah ne güzel nimet vermiş insanlara. . Düşünsenize 1 damladan bir can mucize.. 30 lu yaslardayim daha bi kere bile hamile kalamadim. . soranlara verecek cevap bulamıyorum. . insanların istemediği şey benim bu dünyada ki tek hayalim. .
o kadar zoruma gidiyor ki bu buda bizim sınavımiz işte. . Allah veriyor sabrini. .

Rabbim sana ve senin gibi isteyen herkese verir insallah en kisa zamanda.canim uzulme.vakti gelince olur insallah

Canım benin RABBİM gönlünüze göre versin inşallah..
Unutmayın ve bunu herzaman derim demek ki Rabbim kulunun duasından hoşnut ve bu yüzden geciktiriyor olabilir.
BOL DUA ,emin olun zamanı vardır yaşınız daha genç eltim şuan 34 yaşında ve kistlerine rağmen hamile kaldı.
Demkki neymiş herşey nasipmiş inşallah ANNELİĞİ hakedecek tüm insanlara ALLAHIM nasip etsin ......

Kıyamam zaten Allahtan korkarım.. ama üzgünüm
üzgünüm yazma ne olur ya gözlerim doldu 7 yıldır defalarca tüp bebek vs yapmamama rağmen olmadı hala
ve sende tüp bebek yapmanın zorluğunu biliyorsun üzgünüm deme şaşkınım de kafam karışık de şok geçiriyorum korkuyorum de ama üzgünüm deme ne olur

Zor olur buyutmek biraz ama 1 yasindan sonra kolaylasir hayatin biraz. Aldirmayi cok is olucak diye dusunuyorsan zaten bir cocuga bakmak zor isdir ikinciside arada cikar. Hep olumsuz tarafina bakma. Ne guzel ikisi bir arada buyuycek beraber oyniycaklar. Ben olsam sukrederdim. Ha bundan sonra da korun yoksa bir bebek daha olur o zaman isin cooook zor olur Allah hayirli evlat olmalarini basip etsin. Amin

Haklısınız zor bir durum ama olmuş bir kere. Şu saatten sonra işe olumlu tarafından bakmayı deneyin, mutsuz haliniz bebeğinize de yansıyacak çünkü. 2 çocuk düşünüyorduysanız ne güzel bir elden büyür, akran olur arkadaş olurlar deyin.

Aldıramam kıyamam günaha giremem. Ama hiç hazır değildim damdan düşmüş gibi oldum heycan yok istek yok
heyecan yok istek yok demişsiniz üzüldüm o bebek için
daha doğmadan ona haksızlık ediyorsunuz evet zor olabilir
ikisi de küçük olacak ama başarabilirsiniz yıllarca isteynler
var ve onlar sizin ikinci bebeğinizi istemediğinizi okuduklarında
onların ne düşündüğünü anlayabiliyor musunuz o yüzden şükredin

evlat bu dünyada imtihan inş o çocuk için heyecanlanırsınız yaparım diye düşünün
eminim yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…