Rabbim seni mukafatlandirmis bence sukretmelisin ve o masumu üzme hissediyor yaşadıklarını eğer stresli bir hamilelik gecirirsen çok ağlayan agresif bir bebek olabilirKorunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
İkinci bebiş doğuna kadar diğeri 1 buçuk yaşına gelir Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin olmayanlarda nasip etsin inşallahKızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Canım erkenden salgılanan zevk suyunda bile sperm var yani sağlıksız bir yöntem kullanmisin ama bak ilkene bı ton para harcadım zorlu tedavi süreci tuttu mı tutmadı mı benim ablamda tüp bebek tedavisi görüyor keşke senin gibi olsa hemen ikinciye doğal yolla kalsa inan çok mutlu olur evlat hasretini ne çabuk unuttun bak rabbim iki tane nasip ediyor üzülmeyin bırak sevin evet zor bir süreç ama emin ol buyur beraber büyürler hemde :) hem kardeş hem arkadaş olurlarBir daha geri çekilme mi? Spiral taktırıp kontrol hapı aylık iğne ve prezevatif kullanacagım
Galiba zaten çocuğum olmuyırdu diye korunmamışsınız .İlki tüp bebekmiş ne tedavilerden ne yollardan gecmişssinşzdlr maddi manevi o yüzden bu size kolaylıkla Allah'ın bi hediyesi öle görün . acı çektiğiniz günleri düşünün ve bebeğinizi sevin ..Korunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
Doğuracaksınız ozaman
Ne mutlu size ki rabbim size layık görmüş
Yatın kalkın dua edin olmayanlar içinde dua edin
halbuki aşırı garanti bir yöntem hay Allah nasıl oldu ki böyle
Rabbim sana ve senin gibi isteyen herkese verir insallah en kisa zamanda.canim uzulme.vakti gelince olur insallahaynen bende katılıyorum size. .
ben ve benim gibi bicok arkadaşım yıllardır bekliyor. . her ay aynı hüsran. . her zaman insanlar dan psikolojik baskı ah yasamayan bilemez. . Allah ne güzel nimet vermiş insanlara. . Düşünsenize 1 damladan bir can mucize.. 30 lu yaslardayim daha bi kere bile hamile kalamadim. . soranlara verecek cevap bulamıyorum. . insanların istemediği şey benim bu dünyada ki tek hayalim. .
o kadar zoruma gidiyor ki bu buda bizim sınavımiz işte. . Allah veriyor sabrini. .
aynen bende katılıyorum size. .
ben ve benim gibi bicok arkadaşım yıllardır bekliyor. . her ay aynı hüsran. . her zaman insanlar dan psikolojik baskı ah yasamayan bilemez. . Allah ne güzel nimet vermiş insanlara. . Düşünsenize 1 damladan bir can mucize.. 30 lu yaslardayim daha bi kere bile hamile kalamadim. . soranlara verecek cevap bulamıyorum. . insanların istemediği şey benim bu dünyada ki tek hayalim. .
o kadar zoruma gidiyor ki bu buda bizim sınavımiz işte. . Allah veriyor sabrini. .
üzgünüm yazma ne olur ya gözlerim doldu 7 yıldır defalarca tüp bebek vs yapmamama rağmen olmadı halaKıyamam zaten Allahtan korkarım.. ama üzgünüm
Geri cekilme yonetimiyle 'korunuyorlarmis.' Daha ne yapsin? En garanti yontem iste :-DBebek istemiyorsaniz önlemini alin yahu!
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. İnsanları azarlayacağınıza önce korunma nedir onu öğrenin.Geri çekilme canım.
heyecan yok istek yok demişsiniz üzüldüm o bebek içinAldıramam kıyamam günaha giremem. Ama hiç hazır değildim damdan düşmüş gibi oldum heycan yok istek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?