- 3 Mayıs 2017
- 34
- 26
- 3
- 40
Güzel kardeşim hamileliğe hazır değildim. Ben buraya bu duruma nasıl alışacagım nasıl kabullenecegım diye soruyorum amacım kavga etmek değil
ben birini bulsam diğer ay ikincisini yaparım o kadar yanibicok kisi nasil alisacaganizi da yazmis aslinda, negatif cevaplara bu kadar konsantre olmaniz sizin anlayamam engeliniz sanirim.
ilkinde yaptiginiz maddi manevi ugraslari dusunup Allahin size lutfuna zil takip oynasaniz yeridir bence.
bu kisma odaklanirsaniz, sukur edip mutlu olursunuz...
Yalnız o bir korunma yöntemi değil ne yazık kiGeri çekilme canım.
Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Ben yıllarca korunmadım çocugum olmadı eşimin spremlerinde sorun var. Bir çok kez aşılama oldum en son tüple oldu cocugmm ne çektiğimi yaşayan bilir. Prezervatif canımı yaktı kullanamadım bir sonraki adetim eğer gelseydi spiral taktırıcaktım bu kadar şey yaşayıp hamile kalacagımı bilseydim geri çekilmeyi bende düşünmezdim.Kadın teselli istiyor yaw. Hemen bombalamışsınız. Ülke de ülke olmaktan çıkmış yarı açık tımarhane.. Kim kime çaktıysa ahahah.
Neyse bacım sen de geri cekilmeyle korunma mi olur? Sağlık ocaklari beleş her türlü korunma yöntemi hizmeti veriyor zaten.
Konumu direk saldırma amaçlı okumasaydın aldırmayacagımı anlardın! Evet sorunluyum bu yüzden ikinci çocuk olayını düşünmedimNe kadar problemli bir insansiniz. Actiginiz konulara baktimda esinizle, kayin validenizle, cocugunuzla, kendi ailenizle, kendinizle simdi ise dogmamis cocugunuzla... bence sizin tedavi gormeniz gerek. Insanlar cocuk yapmak icin ne tedaviler ne hormon ilaclari kullaniyor biliyor musunuz? Az kendinizle hayatla barisik olun derim. Kendinize egitici ugraslar bulun ve kendinizi gelistirin. Aldirmak nedir yaa nasil bi psikoloji boyle diyebilir?? Allah yardimciniz olsun ve akil fikir versin size
Konumu direk saldırma amaçlı okumasaydın aldırmayacagımı anlardın! Evet sorunluyum bu yüzden ikinci çocuk olayını düşünmedim
Bakın babamın yıllarca annemi aldatıp alkolik olması, kayınvalidemin kucucuk bebekle durumu varken benden temizlik beklemesi benim suçum değil. Bir bebege sahip olmak için ne dualar ettiğimi ne adaklar adadıgımı bilemezsiniz. Bu şekilde anne olmuşken karnımdaki cana kıymak gibi bir lüksüm olamaz. Fazlasıyla yıprandım üzerine birde bebek eklendi ben bu durumu nasıl kabullenecegım dıyorum tabiki onu dogurdugum zaman bagrıma basıp Allah izin verirse iyi bir anne olmak için elimden geleni yapacağım. Sadece şuan şoktayım ve annelerden durumu kabullenmem için tavsiye istiyorum hepsi buSaldirmiyorum kusura bakmayin sert yazmis olabilirm ancak oyle bi baslik aciyorsunuz ki karsidaki insan farkli dusunemiyor. Sukretmeyi ogrenmelisiniz bence en buyuk sikintiniz bu. Birinci cocugunuzun tup bebekle oldugunu yazmissiniz. Cocuk yapmak zor bisey ama cok guzel bi mucize
Ben defalarca o testte tek çizgi görüpte ilk yapışta ikinci çizginin ne kadar değerli oldugunu biliyorum o testlerin dili olsada konuşsa. Benım korkum ikisine yetememek pskolojik olarak zor şeyler yaşadım bir evladım var şükürler olsun bir aşı olsa ben ondan çok ağlıyorum karnımdakide evlat oda aşı vs birşey olsa ötekinden daha mı az yanacak canım hayır.mevlam verdiyse vardır bir bildiği aldırma gibi bir durum yok. Korkularım var sadece şaşkınım sudan çıkmış balık gibi oldum acaba yapabilecek miyim acaba ikisine yetebilecek miyim acaba ilk bebegım tam oyun çağındayken ben diğeriyle ilgilenicem onu ihmal edicek miyim. Ama konu cook baska yerlere gitti ben kendımı iyi ifade edemedim sanırsam. Neden konu açıyım ki gidip aldırırdım eşim hariç kimsenin ruhu duymazdıAnnem bana hamileyken de öyle olmuş. Aniden öğrenmiş plan yokken doğduğum da ise unutmuş tüm dediklerini bakın az önce çocuğunu kaybeden birinin konusunu okudum. Dua edin şükredin bazılarından alırken diğerlerine veriyo. Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin zaman gelir isterseniz Allahın zoruna gider ve belki de daha olmaz unutmayın.
İlk etapta böyle düşünmeniz normal. Biraz zaman geçsin onu da tıpkı bebeğiniz gibi seveceksiniz emin olun :)Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Tabiki sevicem evlat sevilmez mi cennet kokmaz mı.. biraz şoktayım iki çocuklu hayat nasıl olur bir diğeri ihmal olur mu korkularım varİlk etapta böyle düşünmeniz normal. Biraz zaman geçsin onu da tıpkı bebeğiniz gibi seveceksiniz emin olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?