- 4 Mayıs 2023
- 230
- 110
- 23
- Konu Sahibi tupbabyyyyyy
-
Benim doktorum koenzim Q10 verdi 200mg. Günde 3 öğün alıyorum. Yumurtaları daha kaliteli çıkartacak 3ay kullanıp gel dedi ve gen testi istedi dün kan verdik eşimle. Onun çıkması da 1bucuk ayı bulurmuş zaten . Sizin doktorunuz ne önerdi sizeMerhaba benim de cumartesi yumurta toplama oldu. 5 yumurtadan 4ü olgun çıktı. 2si döllendi fakat gelişimi durdu. Sizinle aynı durumdayız sanırım. Ben de ikinci deneme için nasıl bir yol izlemeliyiz merak ediyorum
Bizim de gen testi yapılacağını söyledi.sizin de mi aynı şey olduBenim doktorum koenzim Q10 verdi 200mg. Günde 3 öğün alıyorum. Yumurtaları daha kaliteli çıkartacak 3ay kullanıp gel dedi ve gen testi istedi dün kan verdik eşimle. Onun çıkması da 1bucuk ayı bulurmuş zaten . Sizin doktorunuz ne önerdi size
EvetBizim de gen testi yapılacağını söyledi.sizin de mi aynı şey oldu
Hangi vitaminleri kullandınız bu süreçteVitaminler kullanmadinız mi
Sizinde mi embryonuz gelişim göstermediBenimde 5 tane yumurta toplandı 1 i donduruldu 3.güne ulaştı doldurulan embriyo. Şimdi doktorum tekrar yumurta toplama işlemini yapicaz dedi ne yazık ki süreç baştan başlıyor benim
Evet ne yazık kiSizinde mi embryonuz gelişim göstermedi
Şuan durum ne peki. Koenzim Q10 kullandınız mı nolur iyi haberler verin bana umut olunEvet ne yazık ki
Bende Osman hocaya gidiyorum evet çok sert. Bir adam soru bile soramıyorum tek sıkıntısı iletişimYaaa o şekilde bir üslup tabiki çok kötü olmuş. Çok şaşırdım. Evet süreç içinde sert bir üslubu var ama son gittiğimizde embryolarımiz kalitesiz geliştiği için transfer dahi olamadım çok üzgündük bize herkesin bir sınavı var seninki de buymuş üzme kendini çözümsüz değil. Bir sonrakinde olur onda da olmazsa sonrakinde olur ama olur dedi. Genetik test istedi ve koenzim Q10 verdi. Şimdi beklemedeyiz ama bu platformda embryo kalitesizliği sebebiyle transfer olamayanların yorumlarını görünce biraz modum düştü defalarca deneyen ve hala sonuç alamayan çok kişi var. Bizimde sınavımız buymuş gerçekten. Çok zor bir süreç Allah bu sürece başlayanların maddi manevi yardımcısı olsun. Evlat sevgisinden mahrum kalmasın tüm isteyenler inşallah
Hayır bir daha ücret ödemedik. Koenzim Q10 verdi günde 3kez alıyorum 200mg başka birşey vermedi birde genetik test istedi yaptırdık sonuçlanmasını bekliyoruz . Kaç embryo oluştu şuan sizinBende Osman hocaya gidiyorum evet çok sert. Bir adam soru bile soramıyorum tek sıkıntısı iletişimsizden tekrar bir ücret aldığı 2. İçin nasıl bir yol izledi benimde yumurtam 14 ü birgün sonra 5 e düştüğünü söyledi bu akşam tekrar ayacağım
Koenzim faydası oldu mu tedaviye başladınız mı acaba ?Henüz 2.tedaviye başlamadık. Süreç içerisinde koenzim verdi yazdığım şekilde kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?