2 gun sonra evleniyorum ama kaygilarim beni bitiryor

Hangi sektörde iş yapıyor nişanlınız? Geleceği olan bir sektör mü ? Bizim bi tanıdık çiğköfteci açtı, battı, kazanamadı, işler daha da kötüye gitti, şimdi dünya aleme borcu var.
 
Hangi sektörde iş yapıyor nişanlınız? Geleceği olan bir sektör mü ? Bizim bi tanıdık çiğköfteci açtı, battı, kazanamadı, işler daha da kötüye gitti, şimdi dünya aleme borcu var.
Turistlere yonelik hediyelik esya. Turist vrsa sorun yok ama turist olmadiginda sorun oluyor. Islerin bozulmasi donemi bombalamalar sonrasi turistlerin gelmemesi kaynakloydi.
 
Sizinki kaygı bozukluğu mu yoksa paragöz olmak mı ?

Bütün endişe maddiyata yönelik. Pes.. Evlenip yuva kuracaksınız ama işsiz kalırsa evin yükü bende kalacak diye ödünüz kopmuş. Üstelik işiniz gücünüz olduğu halde. Siz işten atılsanız adama kalacak ama o zaman ne olacaktı? Sizi biraz bencil gördüm. Keşke tüm derdim maddiyat olsaydı ya şu hayatta. Yemin ederim imrendim!
 
Paragozluk kesinlikle degil. Yazdiklarimdan bunu cikarmissiniz ama benimki bir kaygi bozuklugu. Herkes farkli seyi dert eder. Benim suanki kaygim bu. Bu gecince baska bir kaygim cikacak. Maddiyat tabiki onemli bir sorun bu arada. Tabiki hayatta en onemli sey saglik ama evliliklerdeki onemli sorunlardan biri maddiyat ne yazikki. Bu arada herzaman ayni seyi soylerim insanin kendi derdi herzaman en buyuk dert gibi gorunur kendine.
 
Zaten iki kişi olacaksınız.2-3 ayda aşağı yukarı belli olur gelir gider dengesi.Yavaş yavaşta düzeni kurarsınız.Evlendikten sonra düşünceleriniz biraz daha azalır.
 
Evlendikten birkac ay sonra esimin calistigi sirket batma noktasina geldi. Aylarca maasini alamadigi.oldu. ben devlet memuruyum tek maasla bir suru harc borc odedim evi gecindirdim bir sure. Sonra cok sukur sartlari cok iyi olan baska bir is buldu kendimizi toparladik. O surecte yıpranmadık degil. Gezmeyi eglenmeyi de cok seven bir ciftiz ve evlenene kdr bütçeme dikkat etmem hic gerekmemisti. Ama basa gelince yapiliyor. Ticaretle ugrasmasa özel sektorde olsa dahi hicbir seyin garantisi yok. Hele ki ülkenin bu ekonomik durumunda. Iyi ki sen calisiyorsun
 
İyi düşünün iyi olsun..
Negatif düşüncelerinizi kaygı bozukluğu probleminize bağlıyorum çok zor o psikolojiyle yeni bir hayata adım atmak..
Yeniden bir uzmanla görüşün ve şöyle düşünmeye çalışın " hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ihtimaller üzerinden kendimide çevremdekileride üzmemeliyim"
Şimdiden mutluluklar dilerim
 

Kalbinizi kırdıysam özür dilerim. Sürekli ruh hastası insanlara denk geldiğimden sizin durumunuzu anlayamadım. İnşallah bu sukıntılardan kurtulursunuz tamamen.
 
Sanirim bende yipranmamizdan korkuyorum sizin icin islerin duzelmesine cok sevindim. Umarim hep huzulur bir hayatiniz olur
 
Evet geecekten zor yeni bir seye baslamak boyle bir karar almak. Hayatim boyunca tum korkularimdam kactim ilk defa kendimce bir risk aliyorum. Umarim sonu guzel olur ve aslinda korkularimin yersiz oldugunu anlamis olurum. Benim icin buyuk bir tecrube olacak
 
Nişanlınızın işi nedir ?
Borçsuz evleniyosunuz bu çok büyük bi artı takılan takılarınızda kötü gün parası olur kötü güne hiç kalmadan mal mülk peşinatıda olabilir

Piyasa çok kötü durumda parası olmayan bişey alamıyo olanda temkinli harcıyo harburup savuran çokaz bi kesim var piyasa bi otursun işleri düzelir
 
Nisanlim turustlere yonelik hediyelk esya satiyor. Turist olmadi zamanlar skintimiz olacak. Bir donem biliyorsunuz turistler gelmedi bombalama olaylarindan korktuklari icin. Suan yeni yeni toparlamaya basladi. Yine ayni sekilde bir seyler yasamayiz umarim ulke olarak
 

Dukkan içinde dönüşüm yapabilir kıyafet telefon aksesuarı vb turist gelmedi evet şuanda akın akın arap var lakin fakirleri cimrileri mi bilemiyorum eskiden gözünün ucu değdiğini alan araplar şimdi pazarlık yaparak alıyolar

Hayırlısı olsun
 
Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok
Evlenirken iyi günde kötü günde birlikte olmak için evleniyorsunuz. Evleneceğiniz kişi kendinden emin ama siz ondan emin değilsiniz.
İnşallah mutlu olursunuzz
 
Benim eşimde ticaretle uğraşıyor. Ve biz 20 küsür milyar borçla evlendik. Bi ara işleri o kadar kötü gittiki, evde sadece makarna yedik ama karnımız doydu çok şükür. Sonra işler açıldı ben hamile kaldım. Şuan 8 yıllıkevliyiz 2 evimiz ve 2 arabamız var çok şükür. Demem o ki,ticaretle uğraşanın günü gününü tutmuyor ama onu idare etmekte bizim elimizde. Yeri gelecek sen geçindireceksin evi. Bak ne güzel düşünüyo nişanlın, en kötü işe girerim diyo. Çalışmayı sevdikten sonra herşeyin üstesinden gelir merak etme.
 
Dukkanda degisiklik yapti aslinda eskiden araplarin alacagi seyler satmiyordu avrupali ya da amerikali turistler aliyordu. Ama onlar gelmemeye baslayinca mecbur araplarin alacagi seyler de koydu. Isler bu sayede biraz toparlanmaya basladi aslinda
 
Umut verici bir tecrube tesekkur ederim paylastiginiz icin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…