Bende de kaygı bozukluğu var ama şöyle yapın en kötü ne olabilir ???? Nedir sizi bu kadar korkutan ??? Hayatı kontrol edem,iyoruz malesef ama siz ve benim gibi insanlar kontrol edebileceğimizi düşünüp fazla baskı ve sorumluluk hissediyoruz. Yarını düşünmemeye çabalayın lütfen. Şuan elinizde olana kıymet verin.. Çünkü yarın ne olacak bilemeyiz. Ozaman şuan da geçim sıkıntınız yoksa düşünmenize gerek de yok değil mi ??? Yarına ölebiliriz de .. Ülke savaşa da girebilir.. Yani bu iki ihtimali düşünüp sıkılmıyorsanız diğerini de düşünmeyin lütfen. Evet çok zor ama zamanla halledeceksiniz.. Kaygı bozukluğu geçmez.. Her koşulda kendinize yeni bir kaygı bulabilirsiniz ama bununla yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Mutluluklar dilerim şimdiden :)Sadece icimi dokmek ve varsa olumlu ornekler duynak icin yaziyorum. 3 gun aonra dugunum var ve ben endise krizlerini atlatamiyorum. Tek sebebi gecinebilirmiyiz sorunu. Ben calisiyorim ve maasimda iyi. Nisanlim ticaret ile ugrasiyor. Ilk tanistigimiz zaman kazanci cok iyidi. Daha sonra isler bozuldu 1 1.5 sene durumlar zorlasti. Simdi ise cok sukur yavas yavas tekrar duzelmeye basladi. Bende acaba evlendikten sonra isler kotu gidermi endisesi var. Kaygi bozuklugu hastaligim var psikologa da gittim. Sureklu herseyin olumsuz olacagini dusunuyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Borcsuz evlenicez. Nisanlimi cok seviyorum cok iyi biri. Aileler arasinda skinti yok. Ama ben surekli ya isler kotu giderse endisesi yasiyorum. Kotu giderse benim maasim evi gecidirmek icin yeterli. Nisanlimla bu endiselerimi ne zaman konussam bana gencim elim ayagim tutuyor hersey kotu giderse girer bir yerde calisirim yine evimize bakarim diyor ve dedigine kesinlikle inaniyorum. Ama yine de kafamdan bu korkulari atamiyorum acaba yanlis bir karar mi aldim diyorum. Evlilikte maddiyat evet onemli ama hersey degil. Ben hala biz olmayi beceremedim hala ben olarak dusunuyorum herseyi. Ya tum sorumluluk bana kalirsa ya ben evi gecindirmek zorunda kalirsam diyorum. Boyle zamanlar olabilir benim es olarak zaten ev gecimine ortak olmam lazim bunun da bilincindeyim. Evlendikten sora maddi skinti yasayip sonra bu sorunlari atlatanlariniz var mi bana olumlu ornekleriniz varsa anlatabilir misiniz?
Artık sizin rızkınız neyse o olur bence biraz Allaha teslim olun o konuda ne kadar durumu iyi insanlar doktorlar hakimler işten atıldı mesela hiç ummadıkları anda yada ticaret yapan insanlar iflas ediyor . Yada bir bakıyorsun küçücük iş yeri bir anda meşhur olmuş herkes oradan alışveriş yapıyor yani o kadar düşünmeyin ev hanımı da olabilirdiniz o zaman eşiniz size bakamayacak miSadece icimi dokmek ve varsa olumlu ornekler duynak icin yaziyorum. 3 gun aonra dugunum var ve ben endise krizlerini atlatamiyorum. Tek sebebi gecinebilirmiyiz sorunu. Ben calisiyorim ve maasimda iyi. Nisanlim ticaret ile ugrasiyor. Ilk tanistigimiz zaman kazanci cok iyidi. Daha sonra isler bozuldu 1 1.5 sene durumlar zorlasti. Simdi ise cok sukur yavas yavas tekrar duzelmeye basladi. Bende acaba evlendikten sonra isler kotu gidermi endisesi var. Kaygi bozuklugu hastaligim var psikologa da gittim. Sureklu herseyin olumsuz olacagini dusunuyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Borcsuz evlenicez. Nisanlimi cok seviyorum cok iyi biri. Aileler arasinda skinti yok. Ama ben surekli ya isler kotu giderse endisesi yasiyorum. Kotu giderse benim maasim evi gecidirmek icin yeterli. Nisanlimla bu endiselerimi ne zaman konussam bana gencim elim ayagim tutuyor hersey kotu giderse girer bir yerde calisirim yine evimize bakarim diyor ve dedigine kesinlikle inaniyorum. Ama yine de kafamdan bu korkulari atamiyorum acaba yanlis bir karar mi aldim diyorum. Evlilikte maddiyat evet onemli ama hersey degil. Ben hala biz olmayi beceremedim hala ben olarak dusunuyorum herseyi. Ya tum sorumluluk bana kalirsa ya ben evi gecindirmek zorunda kalirsam diyorum. Boyle zamanlar olabilir benim es olarak zaten ev gecimine ortak olmam lazim bunun da bilincindeyim. Evlendikten sora maddi skinti yasayip sonra bu sorunlari atlatanlariniz var mi bana olumlu ornekleriniz varsa anlatabilir misiniz?
Ben ozel bir bankada calisiyorum.Bütün yorumları okudum da sanırım biraz arkadaşlar sayesinde kafanız rahatlamış ,
İyi düşünün iyi olsun
Bende sizin anlattığınız gibiyim ve bu bir hastalıkmış şimdi konunuzu okuyunca öğrendim
Çoğu şeyde bi olumsuzluk hissi
Daha sonuca varmadan hemen üzülmek olmayacak diye
Sürekli sitemkar olmak
Onu nasıl yapıcam bunu böyle yapsam nasıl olur diye deli gibi düşünüp durmak vs.
Siz ne iş yapıyorsunuz bu arada ?
Sadece icimi dokmek ve varsa olumlu ornekler duynak icin yaziyorum. 3 gun aonra dugunum var ve ben endise krizlerini atlatamiyorum. Tek sebebi gecinebilirmiyiz sorunu. Ben calisiyorim ve maasimda iyi. Nisanlim ticaret ile ugrasiyor. Ilk tanistigimiz zaman kazanci cok iyidi. Daha sonra isler bozuldu 1 1.5 sene durumlar zorlasti. Simdi ise cok sukur yavas yavas tekrar duzelmeye basladi. Bende acaba evlendikten sonra isler kotu gidermi endisesi var. Kaygi bozuklugu hastaligim var psikologa da gittim. Sureklu herseyin olumsuz olacagini dusunuyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Borcsuz evlenicez. Nisanlimi cok seviyorum cok iyi biri. Aileler arasinda skinti yok. Ama ben surekli ya isler kotu giderse endisesi yasiyorum. Kotu giderse benim maasim evi gecidirmek icin yeterli. Nisanlimla bu endiselerimi ne zaman konussam bana gencim elim ayagim tutuyor hersey kotu giderse girer bir yerde calisirim yine evimize bakarim diyor ve dedigine kesinlikle inaniyorum. Ama yine de kafamdan bu korkulari atamiyorum acaba yanlis bir karar mi aldim diyorum. Evlilikte maddiyat evet onemli ama hersey degil. Ben hala biz olmayi beceremedim hala ben olarak dusunuyorum herseyi. Ya tum sorumluluk bana kalirsa ya ben evi gecindirmek zorunda kalirsam diyorum. Boyle zamanlar olabilir benim es olarak zaten ev gecimine ortak olmam lazim bunun da bilincindeyim. Evlendikten sora maddi skinti yasayip sonra bu sorunlari atlatanlariniz var mi bana olumlu ornekleriniz varsa anlatabilir misiniz?
Ne kadar güzel, en azından çalıştığın belli başka bir kurum varBen ozel bir bankada calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?