Evet terapiye devam etmem cok onemli yoksa hayatim bu sekilde devam.edemezEv geçimine kaygılanıp ya üzerime kalırsa demen beni çok şaşırttı kimin ne olacağı belli olmaz Allah korusun adam felçte kalabilir sonuçta. Hastalıkta sağlıkta diye imza atılıyor. Bence ihmal etme terapilerini
nişanlısı esnafımış. Gün gelir batabilir o zaman adamı bırakacak mısınız? Eş olmanın ne anlamı kalıyor. Adam çalışmam dememişti ki sadece işleri iyi gitmemiş. Zor zaman olur evi siz geçindirmek zorunda kalabilirsiniz ya da siz işsiz kalabilirsiniz eşiniz evi geçindirmek zorunda kalabilir. İkiside aynı şey, aynı şekilde normal. Zaten evlendikten sonra senin maaşın benim maaşım olmamalı eve giren para ortak olmalı.Sadece icimi dokmek ve varsa olumlu ornekler duynak icin yaziyorum. 3 gun aonra dugunum var ve ben endise krizlerini atlatamiyorum. Tek sebebi gecinebilirmiyiz sorunu. Ben calisiyorim ve maasimda iyi. Nisanlim ticaret ile ugrasiyor. Ilk tanistigimiz zaman kazanci cok iyidi. Daha sonra isler bozuldu 1 1.5 sene durumlar zorlasti. Simdi ise cok sukur yavas yavas tekrar duzelmeye basladi. Bende acaba evlendikten sonra isler kotu gidermi endisesi var. Kaygi bozuklugu hastaligim var psikologa da gittim. Sureklu herseyin olumsuz olacagini dusunuyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Borcsuz evlenicez. Nisanlimi cok seviyorum cok iyi biri. Aileler arasinda skinti yok. Ama ben surekli ya isler kotu giderse endisesi yasiyorum. Kotu giderse benim maasim evi gecidirmek icin yeterli. Nisanlimla bu endiselerimi ne zaman konussam bana gencim elim ayagim tutuyor hersey kotu giderse girer bir yerde calisirim yine evimize bakarim diyor ve dedigine kesinlikle inaniyorum. Ama yine de kafamdan bu korkulari atamiyorum acaba yanlis bir karar mi aldim diyorum. Evlilikte maddiyat evet onemli ama hersey degil. Ben hala biz olmayi beceremedim hala ben olarak dusunuyorum herseyi. Ya tum sorumluluk bana kalirsa ya ben evi gecindirmek zorunda kalirsam diyorum. Boyle zamanlar olabilir benim es olarak zaten ev gecimine ortak olmam lazim bunun da bilincindeyim. Evlendikten sora maddi skinti yasayip sonra bu sorunlari atlatanlariniz var mi bana olumlu ornekleriniz varsa anlatabilir misiniz?
Sanirim evlendikten sonra bende daha bilincli olucam. Biraz tecrube etmeliyim. Bu arada ben bu kaygiyi yasamadan once bana biri boyle bisey sorsa isin bi onemi yok beraber calisirsiniz kazanirsiniz ortak butceniz olur vs derdim sizler gibi ama suan bu mantikla dusunemiyorumnişanlısı esnafımış. Gün gelir batabilir o zaman adamı bırakacak mısınız? Eş olmanın ne anlamı kalıyor. Adam çalışmam dememişti ki sadece işleri iyi gitmemiş. Zor zaman olur evi siz geçindirmek zorunda kalabilirsiniz ya da siz işsiz kalabilirsiniz eşiniz evi geçindirmek zorunda kalabilir. İkiside aynı şey, aynı şekilde normal. Zaten evlendikten sonra senin maaşın benim maaşım olmamalı eve giren para ortak olmalı.
Canım kaygı bozukluğun var evet zor bir durum ama borçsuz evlenmek bu devirde mucize ben 4 sene ödedim her şeyi kendim yaptım . Eşin Çalışkan olsun yeter bir de birikim noktasında dikkat et gerisi kolay olur . Akarken doldurSadece icimi dokmek ve varsa olumlu ornekler duynak icin yaziyorum. 3 gun aonra dugunum var ve ben endise krizlerini atlatamiyorum. Tek sebebi gecinebilirmiyiz sorunu. Ben calisiyorim ve maasimda iyi. Nisanlim ticaret ile ugrasiyor. Ilk tanistigimiz zaman kazanci cok iyidi. Daha sonra isler bozuldu 1 1.5 sene durumlar zorlasti. Simdi ise cok sukur yavas yavas tekrar duzelmeye basladi. Bende acaba evlendikten sonra isler kotu gidermi endisesi var. Kaygi bozuklugu hastaligim var psikologa da gittim. Sureklu herseyin olumsuz olacagini dusunuyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Borcsuz evlenicez. Nisanlimi cok seviyorum cok iyi biri. Aileler arasinda skinti yok. Ama ben surekli ya isler kotu giderse endisesi yasiyorum. Kotu giderse benim maasim evi gecidirmek icin yeterli. Nisanlimla bu endiselerimi ne zaman konussam bana gencim elim ayagim tutuyor hersey kotu giderse girer bir yerde calisirim yine evimize bakarim diyor ve dedigine kesinlikle inaniyorum. Ama yine de kafamdan bu korkulari atamiyorum acaba yanlis bir karar mi aldim diyorum. Evlilikte maddiyat evet onemli ama hersey degil. Ben hala biz olmayi beceremedim hala ben olarak dusunuyorum herseyi. Ya tum sorumluluk bana kalirsa ya ben evi gecindirmek zorunda kalirsam diyorum. Boyle zamanlar olabilir benim es olarak zaten ev gecimine ortak olmam lazim bunun da bilincindeyim. Evlendikten sora maddi skinti yasayip sonra bu sorunlari atlatanlariniz var mi bana olumlu ornekleriniz varsa anlatabilir misiniz?
Amacim bu kenara az da olsa biseyler atabilmek ilerisi icin. Ev idaresini ogrenirsem halledebilirim diye dusunuyorum. Annemde mutfak parasindan biriktirdigi paralar ile ablam ve beni kurslara yollamisti. Benimde birseyler biriktirmem lazim.Canım kaygı bozukluğun var evet zor bir durum ama borçsuz evlenmek bu devirde mucize ben 4 sene ödedim her şeyi kendim yaptım . Eşin Çalışkan olsun yeter bir de birikim noktasında dikkat et gerisi kolay olur . Akarken doldur
Sadece icimi dokmek ve varsa olumlu ornekler duynak icin yaziyorum. 3 gun aonra dugunum var ve ben endise krizlerini atlatamiyorum. Tek sebebi gecinebilirmiyiz sorunu. Ben calisiyorim ve maasimda iyi. Nisanlim ticaret ile ugrasiyor. Ilk tanistigimiz zaman kazanci cok iyidi. Daha sonra isler bozuldu 1 1.5 sene durumlar zorlasti. Simdi ise cok sukur yavas yavas tekrar duzelmeye basladi. Bende acaba evlendikten sonra isler kotu gidermi endisesi var. Kaygi bozuklugu hastaligim var psikologa da gittim. Sureklu herseyin olumsuz olacagini dusunuyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Borcsuz evlenicez. Nisanlimi cok seviyorum cok iyi biri. Aileler arasinda skinti yok. Ama ben surekli ya isler kotu giderse endisesi yasiyorum. Kotu giderse benim maasim evi gecidirmek icin yeterli. Nisanlimla bu endiselerimi ne zaman konussam bana gencim elim ayagim tutuyor hersey kotu giderse girer bir yerde calisirim yine evimize bakarim diyor ve dedigine kesinlikle inaniyorum. Ama yine de kafamdan bu korkulari atamiyorum acaba yanlis bir karar mi aldim diyorum. Evlilikte maddiyat evet onemli ama hersey degil. Ben hala biz olmayi beceremedim hala ben olarak dusunuyorum herseyi. Ya tum sorumluluk bana kalirsa ya ben evi gecindirmek zorunda kalirsam diyorum. Boyle zamanlar olabilir benim es olarak zaten ev gecimine ortak olmam lazim bunun da bilincindeyim. Evlendikten sora maddi skinti yasayip sonra bu sorunlari atlatanlariniz var mi bana olumlu ornekleriniz varsa anlatabilir misiniz?
Sadece icimi dokmek ve varsa olumlu ornekler duynak icin yaziyorum. 3 gun aonra dugunum var ve ben endise krizlerini atlatamiyorum. Tek sebebi gecinebilirmiyiz sorunu. Ben calisiyorim ve maasimda iyi. Nisanlim ticaret ile ugrasiyor. Ilk tanistigimiz zaman kazanci cok iyidi. Daha sonra isler bozuldu 1 1.5 sene durumlar zorlasti. Simdi ise cok sukur yavas yavas tekrar duzelmeye basladi. Bende acaba evlendikten sonra isler kotu gidermi endisesi var. Kaygi bozuklugu hastaligim var psikologa da gittim. Sureklu herseyin olumsuz olacagini dusunuyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Borcsuz evlenicez. Nisanlimi cok seviyorum cok iyi biri. Aileler arasinda skinti yok. Ama ben surekli ya isler kotu giderse endisesi yasiyorum. Kotu giderse benim maasim evi gecidirmek icin yeterli. Nisanlimla bu endiselerimi ne zaman konussam bana gencim elim ayagim tutuyor hersey kotu giderse girer bir yerde calisirim yine evimize bakarim diyor ve dedigine kesinlikle inaniyorum. Ama yine de kafamdan bu korkulari atamiyorum acaba yanlis bir karar mi aldim diyorum. Evlilikte maddiyat evet onemli ama hersey degil. Ben hala biz olmayi beceremedim hala ben olarak dusunuyorum herseyi. Ya tum sorumluluk bana kalirsa ya ben evi gecindirmek zorunda kalirsam diyorum. Boyle zamanlar olabilir benim es olarak zaten ev gecimine ortak olmam lazim bunun da bilincindeyim. Evlendikten sora maddi skinti yasayip sonra bu sorunlari atlatanlariniz var mi bana olumlu ornekleriniz varsa anlatabilir misiniz?
Size şöyle hak veriyorum.Sadece icimi dokmek ve varsa olumlu ornekler duynak icin yaziyorum. 3 gun aonra dugunum var ve ben endise krizlerini atlatamiyorum. Tek sebebi gecinebilirmiyiz sorunu. Ben calisiyorim ve maasimda iyi. Nisanlim ticaret ile ugrasiyor. Ilk tanistigimiz zaman kazanci cok iyidi. Daha sonra isler bozuldu 1 1.5 sene durumlar zorlasti. Simdi ise cok sukur yavas yavas tekrar duzelmeye basladi. Bende acaba evlendikten sonra isler kotu gidermi endisesi var. Kaygi bozuklugu hastaligim var psikologa da gittim. Sureklu herseyin olumsuz olacagini dusunuyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Borcsuz evlenicez. Nisanlimi cok seviyorum cok iyi biri. Aileler arasinda skinti yok. Ama ben surekli ya isler kotu giderse endisesi yasiyorum. Kotu giderse benim maasim evi gecidirmek icin yeterli. Nisanlimla bu endiselerimi ne zaman konussam bana gencim elim ayagim tutuyor hersey kotu giderse girer bir yerde calisirim yine evimize bakarim diyor ve dedigine kesinlikle inaniyorum. Ama yine de kafamdan bu korkulari atamiyorum acaba yanlis bir karar mi aldim diyorum. Evlilikte maddiyat evet onemli ama hersey degil. Ben hala biz olmayi beceremedim hala ben olarak dusunuyorum herseyi. Ya tum sorumluluk bana kalirsa ya ben evi gecindirmek zorunda kalirsam diyorum. Boyle zamanlar olabilir benim es olarak zaten ev gecimine ortak olmam lazim bunun da bilincindeyim. Evlendikten sora maddi skinti yasayip sonra bu sorunlari atlatanlariniz var mi bana olumlu ornekleriniz varsa anlatabilir misiniz?
Nisanlimda uni mezunu ama ozel yada kamuda hic calismamis hep kendi isini (daha onceki baba isi) yapmis. Kimsenin yaninda calismamis. Insallah hep kendi isi ile devam.eder. baskasinin yaninda calismak ona zor gelebilirSize şöyle hak veriyorum.
Erkek ticaret yapsın istediği kadar iyi para kazansın.
Adam okumuş olmalı ve illa bir mesleği olmalı, hani okumadı diyelim bir mesleği illa ki olmalı.
İşleri kötü gidince işe girmek istediklerinde iş beğenmezlik, maaş beğenmemezlik, emir altına giremiyorum gibi şeyler çok gördüm.
Tesekkurler evet benim isiminde gara tisi yok. Olumlu dusunmeye calisiyorum. Yarin dugun var bugun daha iyi gibiyimTatlim hiç birsey in garantisi yok bu hayatta yakınlarımdan örnek verecek o kadar kişi varki o yüzden düğün arefesi böyle şeylerle kendini yıpratma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?