bakımı yapılmadıgını bilmiyorduk ki bakıyor gibi gözüküyordu beyefendi kaynımBakımı yapılmamış arabayla yola mı çıktınız? Siz ödemeyin sakın
bakım yapılmadıgını bilmiyorduk bakıyormuş gibi rol yapıyormuşGeçmiş olsun ama arabanın bakımı yapılmadan zaten yola çıkılır mı hanımefendi?
zaten üzerimize kalma gibi durumu olamaz mecbur vericek parasınıÇok kötü olmuş gerçekten ama hiç bakım yapilmamis bı araba normal sizin elinizde patlaması. Baba ve abisiyle konusun durumu anlatın. Boşuna sizin üzerinize kalmasin
bende ödemem zaten kolay mı çalışıyorum onun bu vurdum duymazlığı canımızdan edicektiBen ödemezdim hepsini, bakım yaptırmamış etmemiş öyle şey mi olur. Büyük şanssızlık olmuş
Çok çok geçmiş olsun. Yolda kopsa kaza olmasa bile masraf 50 bini bulabilirdi.bakımı yapılmadıgını bilmiyorduk ki bakıyor gibi gözüküyordu beyefendi kaynım
Yine de bir baktırmalıyızdınız yola çıkmadan önce, düzenli bakım yapılsa da yola çıkmadan muhakkak baktırmak gerek. Geçmiş olsun bence eşiniz ailesiyle konuşsun niye hepsini siz ödeyeseniz ki madem hiç bakım yapımıyormuş onların da suçu.bakım yapılmadıgını bilmiyorduk bakıyormuş gibi rol yapıyormuş
Yani sıkmayın canınızı size bişey olmasin.zaten üzerimize kalma gibi durumu olamaz mecbur vericek parasını
doğrudur emanet malı hiç sevmem zaten korkarım eşime laf anlatamadımÇok çok geçmiş olsun. Yolda kopsa kaza olmasa bile masraf 50 bini bulabilirdi.
Aynı durum bı yakınimizin başına geldi. O arkadaşından almış, akrabalrdan bı kaç kişi ile beraber düğüne giderlerken yolda kalmış araba. Akrabalar bize ne sen aldın arabayı dediler. Adam ödemek zorunda kaldı. Ortalık karıştı.
1 bucuk saatlik bir yoldu uzun olsa baktırırdıkYine de bir baktırmalıyızdınız yola çıkmadan önce, düzenli bakım yapılsa da yola çıkmadan muhakkak baktırmak gerek. Geçmiş olsun bence eşiniz ailesiyle konuşsun niye hepsini siz ödeyeseniz ki madem hiç bakım yapımıyormuş onların da suçu.
Eee o zaman neyi soruyorsunuz tam olarak bize?zaten üzerimize kalma gibi durumu olamaz mecbur vericek parasını
Çok teşekkür ederim anlatabilir miyiz bilmiyorum ama artık en azından bizim başımıza birşey gelmedi bunun tesellesiyle avunuyorum.Çok geçmiş olsun
Emanet malın canı burnunda olur, kayınbiraderiniz senelerce kullanır bir şey olmaz size gelince patlar, o yüzden hiç sevmem başkasının arabası vs almayı, araç kiralasaydınız daha az başınız ağrırdı, sebebi siz olmasanız dahi artık hepsinin aklında arabayı aldılar bozdular diye kalacak her lafı açıldığında söyleyecekler, ki triger kayışı aslında düzenli bakım yapılmadığı için kopar, ortalama 3 yılda bir değişmesi gerekir bu da demek oluyor ki kayınbiraderiniz en az 3 yıldır araca bakım yaptırmamış ama bunu eşinizin ailesine anlatabilir misiniz bilemiyorum
Bakım yapılmadan sizinde yola çıkmamanız lazımdı. İyi cesaret etmişsiniz.Kızlar çok saçma şeyler yaşadım ya,
eşimle haftasonu kafa dinlemeye tatile gittik babasının arabası abisi kullanıyordu nerdeyse 1 senedir bizde onu aldık araba gittğimiz yerde çalışmadı triger midir o kopmuş tamirci iyiki yolda kopmamış dedi kazaya sebep olurdu dedi neyse araç orada kaldı yapılcak kımıldamıyor çünkü masraf 15 20 bin bu arabaya hiç bakım yapmamış binmiş gezmiş bizim elimizde patladı tamirci bakım yaptırılsa senede 500 tl bile değil değiştirilir diyor çıldırcam ya emanet malı sevmem zaten eşim yüzünden aldık nasıl sinir olmuyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?