2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu şok diyeti yaklaşık 2 yıl önce denedim 3 gün devam ettim kızlar ve 5 kilo verdim.

Ama ben sadece pirinç lapası ve üzüm hoşafı (şekersiz) ile yaptım su, çay, kahve falan içmemiştim. Şimdi yapamıyorum çünkü gizli diyabetim var korkuyorum ters birşey olur diye:S

arkadaşlar ben bu diyeti dün ve ondan önceki gün yaptım toplamda 1.1 kilo kaybettim pirinç lapasını yoğurt ve pul biberle yedim yanındada 2 3 zeytin yedim tuzsuz yaa lapa midem kalkıyordu onun için.. yani faydasını gördüm diyebilirim

arkadaşlar bu diyeti kimse denemiyor mu yaa ben kendimee arkadas arıyorum yarın yapacağımdaavereliniortak

biri tam olarak ne yenildigini yazabilirmi

4 cay bardagi pirinci hasliyoruz ( bütün gün icin tabi)

baharatlar serbest tuz yasak

meyve sebze serbst

yogurt yenilebilirmi yenilemezmi bunu tam anlamadim biri aciklik getirebilirmi bana lütfen

tesekür ederim azönce yedim icine salatalik domataes marul ve yesil soganda dogradim yogurtla güzel oluyo ama yogurtsuz iggyy

arkadasııııımmmmmmmmmm bende bu gün başladıım bakalım kaç kilo vereceğiz ben yoğurtla ve acı pul biberle yiyorum tavsiye ederimm sarımsak ve yoğurtlada çok güzel oluyorrr :):enbuyukkk:

arkadasııııımmmmmmmmmm bende bu gün başladıım bakalım kaç kilo vereceğiz ben yoğurtla ve acı pul biberle yiyorum tavsiye ederimm sarımsak ve yoğurtlada çok güzel oluyorrr :):enbuyukkk:

hadi bakalim canim bende yogurtla yedim sarmisak yok evde böylede güzel oldu sebzede dogradim ben icine sonucta serbestmis

Kızlar yazdıklarınıza baktım mutlaka vardır ama ben göremedim herhalde şu prinç lapası diyetini nasıl uyguluyoruz.Günde ne kadar yiycez kaç çay bardağı.Bide yanında neler yiyebiliriz.Biri bana açıklayabilirmi Bende yapıyım hemen.Şimdiden teşekkürler.

Yoruma açık ! Pirinc Lapasi Diyeti

Mesaj Linki
Sevgili arkadaşlar.. Ve özellikle bu diyeti yeni deneyenler..

Benim aylardır oturttuğum bir standardım var. Paylaşayım, ilgilenen bilgilensin..

Her hafta Perşembe günleri, yani haftada bir gün bu diyeti uyguluyorum.
Uygulama Şeklim Şöyle:

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

ıçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)

eğer diyet yapacağım gün, iş günüme denk geliyorsa.. Sabahtan 2 fincan pişirip bahsi geçen karışımı yapıyorum. Yani baharat ve yoğurt ekliyorum. Yanımda götürüp soğuk soğuk yiyorum.

Sonuç:
Bu şekilde, en kötü 400 gr veriyorum bir günde. Dün yaptığım diyette ise 500 gr verdim.

Hanımlar buldum forumda.Genede sağolun Bunu püsküütün yazısından kopyalıyorum.Benim gibi bilmeyenler olursa diye.

Kızlar bende yarın yapcam bu lapayı.
Yalnız pirinç 1 çay bardağı çiğmi ,yoksa haşlandıktan sonramı 1 çay bardağı olacak.
Bilgi verirmisiniz.

arkadasım 1 cay bardağı pişince 2 çay bardağı civarında oluyor günde 3 çay bardağı pişmiş yiyeceksin ben öyle yiyorum yanii

nasil gidiyor canim ben disardaydim az öne ikinci ögünüde yedim buigün yemem artik daha

gayet iyiyim yaa bu gün açlık hissetmedim daha önce yaptım ben iki günde 1.1 kilo vermiştim bakalım bu sefer nasıl olacakk:)

günaydin canim ben dün 74.9 dum bugün 73.8 oldum bugün kahvalti yapicam ben yoksa dayananam

bende 71 dim bu sabah 69.9:) oleyy yaaaa:) ben azimliyimm yine pirinçç lapasııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…