2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 2gün pirinç lapası yedim ilk gün 600gr 2.gün 200gr toplamda 800gr verdim sanırım verilen kilolar ne kadar fazlalık olduğuna bağlı ne kadar çoksa o kadar çok veriyorsunuz

merhaba
lapa diyetini dün uygulamaya başladı m dün 1 kılo gitmiş bakalım bu gün ne kadar gidecek yarın tartılıcam

ben kepekli pirinc ile yapıyorum ve haftada en fazla 1 gun yapıyorum.kepekli pirinç kalın bagırsagın kenarına yapışmış zararlı bakterileri temızlıyor.cok faydalı bu anlamda kılo vermeyı kolaylastırıyor.elbettekı bır gunde kaybedılen kılo ,yag yakımı değil.ama o bakteriler kılo vermeyı zorlastırıyor.onun için faydalı.ben bir kez denedım bır gunde 800gr verdım.yarın gene denıycem.sonucu paylasırım.
bu arada ben sabah kahvlatıda prebiyotikli müsli ve yogurt ve kuru kayısı tüketiyorum.
ayrıca lapa ile yogurt yiyorum.

midemi bozdu bu prinç lapası.. midesinden problemi olan arkadaşlar dikkatli uygulasınlar..:1no2:

3-4 gündür şehir dışında olmamdan ve özel sebeplerden dolayı diyetimi uygulayamadım ve sanırım 1/2 - 1 kilo aldımkafamçokkarıştı
yarın ve öbür gün deneyeyim ben de.aldığım fazlalığı veririrm inş ve diyetime güzel güzel devam ederimkaydirigubbakcemile5

kızlar yarın bende yapmaya baslıcam ama yapabıldıgım kdar arkadasım 5 gun yaptı,5 kilo verdi birde bol 5 bırarada cayı ıcın super olur diye dusunuyorum bol bol yazarım artık sızlere :)

Bende bugün başladım ama akşam yemek yemek zorunda kaldım.pzt tekrar yapacağım.Tam da adetim geldi bugün,beklemiyordum.Pirinç lapası ve meyve yiyeceğim.Yoğurtsuz yenmiyor gerçekten.Üzerine nane serptim.Kolay gelsin bakalım herkese.

ben yaptım bu pirinç lapası diyetini sadece 500 gr verbildim 2 günde sonra ayran çorbası diyetini denedim onunlada 700 gr verdim şu anda yemeklerden sonra yeşil çay içiyorum tansiyonumu düşüktü zaten bunlar dahada düşürdü eğer düşük tansiyonlu iseniz denemeyin derim önce sağlık

oruç tutuyorum yediklerime dikkat ediyorum 9 günde 2 kilo gitmiş

Sadece prinç lapası mı yenecek bu diyette ne kadar yenecek bir kısıtlaması var mı?biraz açıklarmısınız

ara ara okudum ama yoğurtla yenmez diye biliyorum hayvansal gıda tüketmemek gerek diye okumuştum ama çoğu kişi yoğurtla yemiş..
ayrıca yanında meyve-sebze mi serbest:uhm:

Regl donemindeki siskinlikleri gidermek icin uygun gibi gozukuyor.Cogunlugun verdigi kiloyu geri almamasina ragmen alan arkadaslar da olmus. Ama en fazla 2 gun uygulanmali diyorlar. Uzun sure yapilirsa saglik acisindan cok tehlikeli olabilir.
Denemeyi dusunuyorum gelismeleri yazarim.

Son düzenleme:
Sayfalarin cogunu okudum.Meyve sebze yenilebiliyormus.Ama kesinlikle protein grubu beslenmiyorsun. Yogurt,sut, yumurta..vb Bazi arkadaslarimiz yogurtsuz yiyemediklerini yazmis.Domates. marul, sogan, havuc vb sebzeler dogranarak haslanmis princle karistirilabilir.Salata gibi. Daha lezzetli olacagini dusunuyorum.:hulya:
Yeni denemeye baslayan arkadaslar da tecrubelerini paylassin.a.s.

hadi bakalım, bunu da deneyelim bari. adet dönemim de yaklaşıyor, yarın ve öbür gün yapıcam bunu, bakalım sonuç ne olacak...tok tutuyosa (ki çoğu kişi öyle demiş) problem yok, 2 günde gebermeyiz heralde.

Son düzenleme:
git allahaşkına... evet, sonuç bu. sahte bir tokluk hissiyle aslında aç geçen (tuzsuz tuzsuz bişey anlamadım yediğimden, o ne öyle) bir günün ardından ertesi gün 1 kilo gitmiş görünüyordu ama tabi 1 kilo su gitti, eh yani, aynısı yeşil çaydan 3 kupa içince de oluyor. popomuzu kaldırıp spora gidicez. ya da yürüyün işte her gün. böyle iki günlük filan rejim olmaz.

Ben 1 domatesi rendeleyip biraz pişirdim sonra lapamı bu domates sosuyla pişirdim, tabii ki su da kattım, çok lezzetli oldu ki bide iş yerinde ısıtma imkanı olmadığı için öğlen soğuk yedim.ben 600 gr verebiliyorum 1 günde.

bu diyeti bende yaptım ve 2 günde 2 kilo verdim.... hazırlanışı 1 çay bardağı pirince 3-4 çay bardağı su koyup pişiriyorsun oldukça pratik ve doyurucu:) yalnız ben öyle yanında meyve falan yemedim hiç birşey yemedim.... üzerine 1-2 kaşık yoğurt ile nane , pul biber ve karabiber ekledim... tazeyken yiyin daha iyi oluyor öğleye falan kaldığında iğrenç oluyor benden söylemesi... mümkünse hafta sonu yapın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…