2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende su 6 li rakamlari bi görsem ne güzel olacak

ben bugün su kaynanamin corbasi diye bi baslik varya ordakicorbayi pisiriyorm yarinda ona baslyicam

ben bu gün yola çıkıyorum o yüzden yapamam önüüzde ki haftaa daha sonraki haftaa sıkı bi diyete gireceğimm 60 kilo olmam gerek

ben dün öglen ve aksam yedim yine seker bu sabh 73.5 ciktim bakalim ins geri almam

kızlar günde kaç kez yemek gerek ve ne kadar

Bende taptim persembe ve cuma .sabah da aksamda pirinc lapasi yedim yaninda salatayla.ozellikle protein almadim.normal 2-2.5 litre suyumuda ictim.sporumuda yaptim ustelik herzamankinden daha fazlasini (1 saat yururdum 3 saat yurudum ) sonuc 200gram evet evet sadece 200 gramcik.

arkadaşlar hastalanınca bnde bu diyete bailmayı düşünüyorumda okuduğum sayfalarda hep yoğurtla yenildiği yazılmış ama üstteki yazıda süt ve et ürünleri kullanılmaz diyor anlamadım gittifisfisfis bnce yağsız kabak yemeğiyle fln tüketilinebilir yada direk salatalık domates acıkıncada kiraz fln yesek sorun olmaz herlde..
gerçi bunu anneme söylediğimde kısır yapalım hem prinçten az kalorili hem yeşillklede çok rahat yeriz dedi yağsız flan siz ne düşünüyorsunuz bu konuda:1rolleyes:

Az önce 1 çay bardağı yaptım ama dev gibi bi tabak olduu bu :bbo:

Ama bi sorun var yiyemiyorum ben bunu yaa... Nasıl beceriyosunuz yemeği..

Kalktım biraz yoğurt ekledim, ilk bi kaç kaşık yedim.

Ama şimdi yine bıraktım kaşığı o bana bakıyo ben ona :gitme:

Üfffff ağzımda büyüyo sanki yiyemiyorum yaaa :çok üzgünüm:

baharatlı deneyebilirsin ben karabiberi çok yakıştırıyorum
yogrtla beraber daha da rahat yeniyo yerimseniben

Ben bugün bu diyete başladım kızla iki gün denicem ve bu vücuttaki suları atıyor şişkinliği azaltıyor ayrıca vücudu diyete hazırlıyormuş zemuszemus
Bakalım iki gün sonunda kaç kilo vercem kaydirigubbakcemile3

ben bu sabah dolates salatalıkla yemeğe çalıştım fakat anneciğim koca bir tencere yapmış (içine knor sebze harcıda atmış ki yakışmıştı tavsiye ederm ) bnde içinden 2 koca kaçık yedm ilk başlar iyi güzelde sonlara dğru aşırı midem bulandı sabah olduğundan mı bilmem ama bitiremedimde bugün bozdum ama cumartesi günü düğünümüz var cuma günü kesin yapıcam kararlıyım:))

14.sayfaya kadar okudum
cogunluk ii sonuç almışş :)
bende yapmaya karar verdm
ama sanırım 1 gün yapcam 2 gün ardarda yapamam gibi geldi :))))))

ya ben bunu yapamıyorum yapamıyorum yapamıyorum (
kısır gibi yapiyim dedim bulgurla ama yok olmuyor en fazla bir öğün:S

bende sabah yedim,lapayı.öğleyin yemedim ,işyerindeydim.ekmek arası domates,biber yedim.akşama lapa yiyeceğim yine.
faydası olurmu acep.

diyetimin ilk 2 günü bunu uyguladım ama 2 günde toplam 3 bardak pirinç tükettim.ıçine dereotu maydonoz baharat koydum yanınada bol salata 2 kaşıkta yoğurt çok güzel oldu.Vücudumu diyete hazırlamış oldum tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…