2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de denedim, çok rahat geçti, 600 gr verdim sadece ama yine de iyi hissettim kendimi. her ay yapmayı düşünüyorum artık, detoks olması cezbedici.

arkadaşlar bende yapıcam bunu ama bişey kafama takıldı . yardımcı olursanız sevinirim. veriilen ölçüler her öğün için mi ? yani 2 çay bardağı pirinç 1 öğün mü, yoksa tüm gün için mi ?

bende yaptım bu dıyetı 1. gun sabah kucuk cay bardagı pirinc ve yogurt baharat attım bolca oglen yıne aynı olcu haslanms pırınc ve lıght ton balıgı yedım, aksam yarım cay bardagı pırınc yanındada bıraz zeytınyaglı kerevız yedım ,1 avuc siyah uzum yedım gun arasında 3-5 fındık yedım yatmadan once acııktım maı yesılın pırınç patlagından 3 tane yedım bol su ıctım ,1.gunun sonunda 78.1 de 76.9 a dustum bugun 2. gunumdu sabah yıne aynı sekılde yedım,oglen dısarıdaydım1 tane pirinç patlagı ıle 4-5 catal makarna yedım ,aksam 2 kasık pirinç pilavı 5-6- kasık zeytıngalı barbunya ve haslanmıs tavuk yedım cok az.bakalım yarın kackılo cıkıcam ,ilk gun süper kıl verdırıyor tabı gerı alınmazsa

ben bugün lapa diyetini yaptım. günde 4 öğün oldu 3 öğünü pirinç lapası. 1 öğünü salata. aralarda da 2 kez elma yedim. yarın sabah tartılıcam. yarında denemeyi düşünüyorum.Spor yapamadım ama akalım ne çıkacak?

kızlar aklıma takılan bişiy var et ve süt yasak denmiş bu bir karbonhidrat diyeti neden yoğurtla yiyosunuz bunu anlamadım bende yapmayı düşünüyorum da yarın tezatlık kafama takılldı CADIARZU

bende pirinc lapası yapmıstım biara 2 günde 2-3 kilo gidiyo ama ben sonra geri aldım
300-400 gramı verdim sadece -ki bunu zaten bi aksam yemedigim zamanda verebiliyorum :)
benim bildigim yanında hayvansal gıdalar tüketilmemesi gerekiyo süt yogurt vs.. ben domates koyup yiyorum içine güzel oluyo yada yanında yagsız tuzsuz salatayla gayet iyi oluyo

bugün bende başladım bakalım 2 günlük macerayı nasıl bitiricez kızlar

ben içine çeyrek tavuk bulyon attım 4e böldüm bi taneyi yanii kimyon karabiber attım kahvaltıda domates ve salatalıkla yedim 1çay bardağı yapmıştım yarısını yedim hepsi fazla geldi bana

umarım bu 1 çay bardağı tüm gün için değildir akannehir

aman birde bunu yapayim bari hafta sonu ..zaten denemedigim bir sey kalmadi ne görsem uyguluyorum birde kizlar ben sogan suyu iciyorum sabahlari bu iki günde ara versemmi yoksa devammi etsem cokacimcoook heee bulgurla olsa ne güzel olurdu kisir gibi yapar yerdik degilmialkisalkisalkis

luise bende soğan suyu içiyorum canım ve bu diyete bugun başladım. Soğan suyunun bir zararının olcağını düşünmüyorum çünkü öğünlerde sebze serbest.

ben iki gün yaptım arkadaşlar toplam 500gr civarında verdim zaten bu diyet yağları yakmıyorki ödem atıyor vücutta biriken suyu atıyor herkesin bünyesine göre kilo kaybı oluyor yaüları yaksa ben hergün lapa yerim ne olucak kaydirigubbakcemile3 benim diyet bitti ertesi gün regl oldum belki kilo kaybım o yüzden fazla olmamıştır bilmiyorumkismile

ama mutlaka birazcık sulu bırakın kızlar yemesi daha kolay oluyor gerçekten suyu kaynadımı ben i.ine karabiber ve kimyon atıyorum lezzetli olyor ayda 1 regl sonrası yapılabilir aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile2bugün başladım bende çok tok tutuyo ama verecekmiyim bakalım
5 kilo falan fazlam var sirke bal su ve akşam yememeye çalışıyorum ayrıca 2 gün bu diyeti deniycem bakalım ne olacak tavuk bulyon koysam ne olurki?ayrıca nescafesiz yapamam ben içsem ne olur?

Selam kizlar, ben denedim bu diyeti 800 gr vermistim ama hemen ertesi gun 400 gr geri geldi Verilan su olunca..Vucuttan atilan odem bence kiloyla da alakali yani bazilarimiz 2 kilo verdigini yazmis.Yinede detoks olarak guzel yerimseniben

Ben bunu yapmıştım ve bir gün yaptım diğer günün sabahı büyük tuvaletimde yemyeşil sümükümsü bir sıvı çıktı iğrenç görünüyordu acaba vücuttan atılması gereken şey miydi obilmiyorumkismile

yarın sabahtan itibaren bende 2 günlük yapıcam diyeti..haftasonuna zayıf girmek istiyorum:)) yarın sabah tartılmakla başlıcam maratona:)).....

Bak seeen. Seni burada bulmak ta varmis. Dunya ne kadar kucuk degil mi, internet sagolsun... Belli oldu simdi nasil verdigin o kilolari. Hadi bakalim darisi basima.

evet 2 günü tamamladim ve toplamda 1.600 gr verdim yalniz ben sade yiyemedigim icin yogurtla yedim.

wow süper fıkırrrrrrrrrr
öğlen böyle yapıcamsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…