2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bununla sudan ziyade kilo verdim...su gidebilir tamam ama benc ezayıflattığı da bir gerçek...bir çay bardağı haşlıyorum iki kaşık yoğurt ve pul biber nane...günde 3 kez ve iki gün de 2kilo azalıyor benim binyemde ..

ayyy bende yapmalıyım zaten eşimle iddiaya girmiştik bari yardım eder bana kendimide dolu hissediyordum bu aralar bari biraz rahatlarım su ve spor eşliğinde umarım iyi sonuç alırım

kızlar yapan varmı yakında
yoğurt yasak yazıyo ilk sayfada
ama herkes yoğurtla yemiş nasıl oluyor
bende yapayım iki gün ona göre yazarım

ben 1 çay bardağı pirinci haşladım,lapa yaptım. 2 gn boyunca yoğurtla birlikte yedim. yanında salatalık,domates de yedim. tuz konulmayacak.baharat olabilir. ben 1 kilo verdim.

İki hafta önce 5 günde 5 kg diyetini uyguladım sadece 1,5 kilo verebilmiştim
ama maalesef 1 kgsunu geri almışım
Bu sabah pirinç lapası ile detoksa başladım sabah tartıldığımda 59 kgdım bakalım iki günün sonunda kaç kg olacağım

bende bugün başladım 1 çay bardağından yaptım ama yarısnı çöpe attımm öğğğ yenilebilecek gibi değil ama yemek zorundayım şimdi biraz daha yapıcam bu sefer nane pulbiber falan deniycem bakalım

yalnız sormak istediğim bişey var bu bir çay bardağı pirinci 2 gün mü yiyoruz yok her öğün için mi bir çay bardağı yapıyoruz lütfen yardımmmm

canım he öğün için bir çay bardağı 3 öğün yersen 3 çay bardağı....yanında yoğurtla yiyebilirsin canım...

konunun tüm sayfalarını okuyamadım ama müsait bir zamanda okuyup ben de yapmak isterim.

bende bugün başladım sabah 1 kaşıktan fazla yiyemedim sabah sabah böö iğvrenç geldi tadı

öğlen için işyerine getirdim ama yemeye cesaret edemedim mevsim salatası ve bol limonu üzerine döküp yedim ama salatayı istediğim yeri aradım içine biraz yağ koymuşlar salatanın ama tuz yoktu şimdi benim bugünüüm boşamı gitmiş oldu :çok üzgünüm:

arkadaslar lutfen bır yardımcı olur musunuz herkes baska bırsey yazmıs, tam olarak yapılısı tarıfı de yok? yapan arkadaslar neyle nasıl yaptılar, neyı kesın yapıp neyı yapmayalım bu dıyetle?

arkadaslar lutfen bır yardımcı olur musunuz herkes baska bırsey yazmıs, tam olarak yapılısı tarıfı de yok? yapan arkadaslar neyle nasıl yaptılar, neyı kesın yapıp neyı yapmayalım bu dıyetle?

Ben bu diyeti ara sira yapiyorum.
Her ogun icin bir cay bardagi pirinc haslayacakiniz.
Yogurtla tuketen arkadaslar var ama asil tarifte protein alinmayacagi yaziyor.
Tuzda eklenmiyor.Baharat kullanabiliyorsunuz bildigim kadari ile.
Meyve sebze de serbest.
Ben pirinc salatasi gibi yapmistim cok hosuma gitmisti.Yagsiz ve tuzsuz bir salata yapip lapayi da icine karistirmistim.

Son düzenleme:
tesekkur ederım balperisi soracagım bırsey olursa rahatsız ederım senı :)

kıslar bende başlıyorum yarın ...bakalım hayırlısı yazarım buraya sonucu

bu diyeti ilk yaptığımda 2 sonrakinde 1 kilo vermiştim ve ben yoğurt kullanmıştım 1 kaşık kadar ama her öğünde....

bu dıyetı 2. yapısım ılkınde 1 bucuk kılo vermıstım.bakalım bugun basladım kac kılo verıcem adet donemındeyım ayrıca bu dıyetın etkısını gostermesı ıcın ozellıkle budonemde yapılması gerekıyormus.ama kılo yaglardan verılmıyor

bu diyeti deniyorum..ilk gün kilo kaybım olmadı..bakalım yarın neler olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…