kızlar nasıl yapılıyor bu diyet birisi güzelce anlatabilir mi?yani nasıl pişiriliyor ve başka yanında ne yeniliyor
aylincim bu lapa sadece misal regl donemlerinde vucut cok su topladıgında o suyu siskinligi atmak icin ise yarıyor...yani yag kaybetmiyorsun bunda...
ayrıca bu diyet sadece ayda bir max2gun yapılabilir...sakın 1hafta yapaym falan deme vucudundaki suyu cok fazla azaltırsan saglıgın bozulabilir...
tuzu sekeri cıkart hayatından...unu da..ekmegi olabildigince azalt yedigin sadece kepek cavdar falan olsun....tavuk et vs de yagsız tuketmeye calıs... kızartma degil de haslama cig ya da ızgara ye bu sekilde emin ol daha saglıklı verirsin....tecrubeyle sabittir burdaki herkes basta sok diyetlere dalar sonrasında bakar ki iş saglıklı beslenmede bitiyor...
vermen gereken miktar fazla oldugu icin baslarda cok fazla kilo kaybı yasarsın zaten merak etme...sen dedigim gibi beslenmeye bak bide spor yapmaya calıs hallersin emin ol...a.s.
2 gün boyunca sadece pirinç lapası yeniyormuş,,,bazı diyetisyenler ödem arttırıcı olarak veriyorlrmış ve 2 günde de 2-3 kilo kadar verdiyormuşşş...tam olarak bilen varmı acaba ya da deniyen?fisfisfis
kimdemiş msjına cvp yazamadım cok incesin saol
bu diyette ilk günüm bitti ve benım tam 2.300 gr gıttı bakalım yarın nasıl olacak...
kızlar ne yapılması gerekıyor sadece lapamı yenecek butun gun bılgı lutfen yarın yapmayı dusunuom dıger gunde lutfen yardım
canım hatırladıgım kadarıyla senınm küçük bebişin var.zararlı diil mi bu.benımde bebişim var 4 aylık.ama bende senın gıbı sabırsızım kılomu hala veremedım.napalım yaaaaaa
canım benım bebekte 3 ayı bıtırecek ıste de ya ben dayanamıyorum hıcbır kıyafetım olmuyo rezıl durumdayım bıseyde almak ıstemıyorum ben yavas yavas sardımm bu işe zayıflamak ıstıom valla 62 den 59 a dıkkat ettım düştüm daha 7 kılo fazlam var sutumdede bıse olmuyo bol bol meyve su felan ıcıom yane ıhmal etmıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?