2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasıl yapılıyor bu diyet birisi güzelce anlatabilir mi?yani nasıl pişiriliyor ve başka yanında ne yeniliyor

kızlar nasıl yapılıyor bu diyet birisi güzelce anlatabilir mi?yani nasıl pişiriliyor ve başka yanında ne yeniliyor

canım geçmiş sayfalardan anladığım kadarı ile 1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı su konularak pişiriliyor. ama benim 3 çay bardağı ile diri oldu azcuk daha su ekledim. ben pişmesine yakın nane ve acı biber katıyorum daha yenilebilir oluyor.peynir falan yenmiyor. aralarda meyva yiyenler vardı bide çay serbest bol su birde. maksimum günde 4 çaybarağı pirinç yiyeceksin birde. bakalım akşam azcuk bozdum ben yarınki sonucu yazarım.

selam herkese d
ün 1 günl
k yaptım. 70,2 ile başladım sabah 69,9. dum en sonunda 6 lı rakamı gördüm. bugün normal dietime döndüm. yarın bakalım kaç olucam..

Evet arkadaşım çok haklısın..Beyaz ekmek hayatımızdan çıkartılmalı onun yerine kepek vs. kullanılmalı ..Hem kepekli ürünler kan şekerini yükseltmiyor ve bu şekilde daha az yemiş oluyorsunuz.

2 gün boyunca sadece pirinç lapası yeniyormuş,,,bazı diyetisyenler ödem arttırıcı olarak veriyorlrmış ve 2 günde de 2-3 kilo kadar verdiyormuşşş...tam olarak bilen varmı acaba ya da deniyen?fisfisfis

Kizlarrr bu pazrtesi sali iki gun denemek istiyorum bu dieti ama tam anlamadim nasil yapabilecegimi?
1 gunde nasil ve neler yemem gerekio deneyimli biri yardimci olabilir mi bana?::

inşallah bi aksilik olmazsa yarın başlıyorum bende 2 gün uygulayacağım inşallah

bu diyette ilk günüm bitti ve benım tam 2.300 gr gıttı bakalım yarın nasıl olacak...

bu diyette ilk günüm bitti ve benım tam 2.300 gr gıttı bakalım yarın nasıl olacak...

vallahi süppersin arkadaşım. ben de bugün yapıyorum. benden öyle aman aman gitmez 300-400 gitse yine şükür diyeceğim. ayda 1 yapıyorum ve verdiğim kilo geri gelmiyor. yarın sonucu bildiririm

kızlar ne yapılması gerekıyor sadece lapamı yenecek butun gun bılgı lutfen yarın yapmayı dusunuom dıger gunde lutfen yardım

kızlar ne yapılması gerekıyor sadece lapamı yenecek butun gun bılgı lutfen yarın yapmayı dusunuom dıger gunde lutfen yardım

canım hatırladıgım kadarıyla senınm küçük bebişin var.zararlı diil mi bu.benımde bebişim var 4 aylık.ama bende senın gıbı sabırsızım kılomu hala veremedım.napalım yaaaaaa

2 gun yaptım ve toplamda 3 kılo gıttı 76,4 ile basladım bugun 73,4 cıktım 3 gun dıkkat edıcem sonra lahana corbası dıyetını yapıcam
1. gun her ogun ıcın 1 cay bardağı pırıncı 3 cay bardağı su ıle hasladım pişmesıne yakın karabıber pul bıber kattım bırde domates rendeledım ustune yogurt koyup sabah oğle yedım aksam salata ve tuzsuz zeytınyağlı kabak yemeği yedım aralarda domates yedım ve yesıl cay ıctım bırde ben yatmadan once sırkelı su ıcıne sarımsak katıp ıcıyorum
2. gun yıne aynı yontemle hasladım bu sefer salata malzeme kattım marul domates salatalık bıber boyle daha guzel oldu ustunede bol lımon sıktım yıne sabah ogle yedım 2. gun arada 5i bır yerde cayı yesıl cay ve ıkı galeta yedım

merhaba arkadaşlar adetim gecikti söktürücüde kullanıyorum ama bir türlü regl olamadımkarnım şişti taş gibi oldu,kaç gündür de diyetteydim ama tabi gr gitmiyor artıkbu lapayı denemek istiyorum bende:44:yalnız kahvaltıdan bahsedilmemiş kahvaltıyı normal yapıyormusunuz yoksa sabahtamı bunu yiyorsunuz?sabah hafif bir kahvaltı yapsam öğle domatesli salatalıklı lapa yapsam akşamda yoğurtlu kuru naneli lapa yesem olurmu?yoksa hep aynı çeşitmi yememliyim?yardımcı olursanız sevinirim kızlar

canım hatırladıgım kadarıyla senınm küçük bebişin var.zararlı diil mi bu.benımde bebişim var 4 aylık.ama bende senın gıbı sabırsızım kılomu hala veremedım.napalım yaaaaaa

canım benım bebekte 3 ayı bıtırecek ıste de ya ben dayanamıyorum hıcbır kıyafetım olmuyo rezıl durumdayım bıseyde almak ıstemıyorum ben yavas yavas sardımm bu işe zayıflamak ıstıom valla 62 den 59 a dıkkat ettım düştüm daha 7 kılo fazlam var sutumdede bıse olmuyo bol bol meyve su felan ıcıom yane ıhmal etmıom

bende bugun sabah elma sirkelı suyumu içtim arkasına sade pirinç lapası yedım sabah ....öğlen domateslı pirinç lapası yedım ...arada elma erık kurusu felan yedım yesılcay ıhlamur...su...aksamda pirinc lapası bol salatayla ...meyve felan kapatacam gunu yarında aynısını yapıcsam bugun sabah 59.2 dım bakalım cumartesı kac kılo olucam ????*ama ınanın cok tok tutuo hıc ac degılımben arkasına da 5 gunde 5 kılo dıyetı yapıcam koydum valla kafayaaaaaaaaaaaa

canım bende 62,5 kılodayım boyum 1.68 bende 52 olmak istiyorum.bende baslasammı acaba.anca salı baslarım gerçi.haftasonu eşim var uyamam

benım boy 1.60 canım ....sen boy gayet ıyı 55 olsanda olur...ben sıtede hep goruom emzırenlerde dıyet yapabılır dıye nıye yapmayalımkı????

Dün başladım bende.. Bugünde devam ediyorum yarın bitmiş olacak. 58,4 'le başladım. Bugün kahvaltıdan sonra tartıldım 57,2 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…