2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende dün başladım . 200gr gitmiş. bugün 2.günüm ama bugün biraz dikkat etmedim bakalım yarın ne olacak.

bunu bnde persembe cuma yapıcam sonucu söylerım ayy heyecanladım :)

ıkı defa yaptım bu dıyetı ve ıkısındede sonuc aldım gun boyu tok tutuyor zaten ve baska bırsey yemek ıstemıyorsunuz.yarın bende yapıcam kılo vermem burdu 4 gundur 57.9 tartı ne ılerı ne gerı

ıkı defa yaptım bu dıyetı ve ıkısındede sonuc aldım gun boyu tok tutuyor zaten ve baska bırsey yemek ıstemıyorsunuz.yarın bende yapıcam kılo vermem burdu 4 gundur 57.9 tartı ne ılerı ne gerı

yaptığında kaç kilo veriyordun acaba:merak ettim.

yaptığında kaç kilo veriyordun acaba:merak ettim.

ilk yaptıgımda 1 kıloya yakın verdım ıkıncıdede aynı sonucu aldım ve verdıgım kıloları gerı almadım bu seferde kılo vermem durdu moralım bozuluyor o yuzden tekrar denıyorum.süprizzzzz

kızlar benim tartıda yaklaşık 750 gr gitmiş..iki günde iyi bir sonuç bence yağdan da gitti..çünki normalde sınırsız canım istedikçe yiyen ben, pirinç lapasına kendimi odakladığım için ekmek filan yemedim..çikolata abur cuburları gördükçe yutkundum ama yemedim..ama 2.gün her dolabı açtığımda karşımda duran çikolataya hayır diyemedim gün boyunca birer ısırık olarak azar azar tükettim..

Son düzenleme:
bir porsiyon lapa kaldı..öğlen yiyeceğim..patates haşladım..tuzsuz yağsız salata yapıp 2 gün de patates yiyeceğim..meyve içecek serbest..walk at home 3 mil spor destekli..bakalım neler olacak..yazarım

bir porsiyon lapa kaldı..öğlen yiyeceğim..patates haşladım..tuzsuz yağsız salata yapıp 2 gün de patates yiyeceğim..meyve içecek serbest..walk at home 3 mil spor destekli..bakalım neler olacak..yazarım

patatesi de saabh öğle akşam mı yapıyorsun. bende deneyeyim bari. bugün pirinç lapası bitti. 2 günde 400gr vermişim . aslında daha fazla vermiş olmak istiyorudm neyse.

peki patatesi bende yapacağım ama biraz durayım da mı yapayım sence. ara vermek iyi olur herhalde.

bende yapmıştım 3 ggün 3 kilo vermiştim tekrar deneyeceğim özel günümde

64.9 kilom bu gün pirinç lapasına başladım.
3 çay bardağı pirinci pişirdim.
pirinç lapasına piştikten sonra nane ve kırmızı acı biber ilave ettim.
yanında sadece sivribiber yedim.
yarın sabah tartılıp kilomu yazacağım,verdiysem 1 gün daha yapacağım.

saat 12.00 biraz daha yedim pirinç lapasından.
bakalım 3 çay bardağı pirinç lapası yetecek mi?

kizlar bisey sorabilirmiyim? pirinç lapasi diyetinde butun gun boyunca sadece pirinç lapasimi yiyoruz aciktikça? gun boyunca yarim kilo pirinç lapasimi yenilecek? neden sadece 2 gun yapiliyor daha uzun sure yapsak ne olur? 1 soru dedim birsuru oldu kusura bakmayin :))

arkadaşlar arkadaşım bu diyeti yapcak ancak anlamadığımız nokta 1 çay bardağı pirinçte 300 lerde kalori var nasıl olcak

arkadaşlar arkadaşım bu diyeti yapcak ancak anlamadığımız nokta 1 çay bardağı pirinçte 300 lerde kalori var nasıl olcak

Haşlanmış olarak baksaydınız birde pirincin kalorisine daha iyi olurdu.Çünkü 1 su bardağı pirinç 100 gr eder.
100 gr haşlanmş pirinç ise sadece 13 kaloridir....

arkadaşlar kilo fazlam var, gerçekten işe yarayacak ve bana 1 ayda 10 kg verdirebilecek bir diyet istiyorum. sizce bu diyet bana uygun mu?

yarın sabah bende lapa diyetine başlıorum denemelik az önce yaptım ama pek hoşuma gitmedş bakalım hayırlısı

arkadaşlar kilo fazlam var, gerçekten işe yarayacak ve bana 1 ayda 10 kg verdirebilecek bir diyet istiyorum. sizce bu diyet bana uygun mu?

hayır bu diyet sadece kısa süreli yapılıyor mesela 1 ayda iki kere falan.bu diyetin amacı vücudundaki fazla suyu atmak 2gün yapıp sonrasında normal bir diyet uyguluorsun.5 günde 5 kilo diyeti die ararsan google da kadınlar kulubunun sayfası çıkıyor o diyeti incelemeni öneririm haftada 5 kilo verdirmesede 2 3 kilo veriorsun..

adet dönemindeyim ve kilo vermem durduğu için bugün bende yapıyorum. tahmin etiğim kadar kötü geçmiyor ben acılı naneli yapıyor ohh mis gibi dermişim:)) bakalım yarın sonuç ne olacak. eğer oynama olursa belki yarında yaparım. sonucu bildiriim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…