2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bnde yarn baslamak istiyorumm neler yaptın bir gün boyunca neler yedin anlatırmısın biraz ?

kızlar ben bır gun yaptım 500 gr gıttı demek bunyeye gore degısıyor...ödemle alakalı heralde

bugün ben de başladım bu diyete.2 değilde 3 gün uygulamayı düşünüyorum ben.pirinci zaten çok severim.sorun yaşayacağımı sanmıyorum.sabah 1 bardak pirinci tuzsuz ve baharatsız olarak kısık ateşte haşladım.akşama kadar aynı pirinci değişik formlarda yemek için hazırladım.çünkü sabah sabah baharatlı yemek tarzı bir pirinci yiyebileceğimi sanmıyordumben sabah 1 portakalın suyuna biraz lapa karıştırdım yedim valla güzel oldu.tuzsuz ve baharatsız olduğu için daha çok hafif bir tatlıya benzedi(zaten amerikalıların buna benzer bir tatlısı var jöleyle haşlanmış pirinci karıştırıp yaparlar şuan ismini hatırlıyamadım o tatlının:44:işte biraz onu andırdı tadi banaöğle yemeğinde de yağsız çoban salatası yapıp içine biraz lapa karıştırdım yanında da light kola içtim oda güzel oldu.akşam için aslında yoğurt düşünmüştüm ama nette araştırdım biraz süt ürünleri ve et olmasa çok daha iyiymiş onun için bende içine küçük küçük çilek doğrayıp yemeği düşünüyorum eminim oda sabahki gibi hafif ve doyurucu bir tatlı havasında olur

ha bu arada pirinç diyetlerinde günlük 500 kaloriyi geçmemek de önemliymiş bende ara öğünlerimle birlikte bir liste yaptım ve 400 kalori civarında beslenmeyi düşünüyorum.umarım faydası olur Allahım:97:3 gün sonra tartıldığımda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:18:

kızlar bende yarın başlaycağım ama çalıştığım için sabah yapıp öğlen yemeği yapacagım olurmuki oyle

merhaba herkese
ben de normalde kolay kilo veririm ama nerdeyse 1 aydır dikkat ediyorum hiç veremedim.bugün ben de başladım bu diyete ama ben tek bugün yapmayı düşünüyorum sabah 1 bardak öğlen bir bardak haşladım yedim yanında salatalık domates yedim.başka hiç bişey yememiştim ki bu saate kadar bayılcak gibi oldum adet dönemim bir de az önce eti form yedim bir paket.akşam da pirinç yiyip belki meyve yerim bilemiyorum yarın yazarım sonucu.

ben bu kürü daha önce uyguladım 1 kilo gitti yanlız ben sade yiyemiyorum yoğurtla gayet güzel.sizce yoğurtla yemek doğru mu?

Ne yani..Bir gün boyunca pirinç lapası yiyip 1 kilo verdım dıyenler var..Buna ınanmamızı beklemeyın lutfen..Detokstan baska bırsey degıl bu..Ben sırf 2 kılo fazlalıgım ıcın onca ugrasıyorum..Boyle kolay olmaz bence..

bende kılo verdım diye dıretmıyorum belkı suda gıtmıs olabılır persembe gunu bıttı dıyetım toplamda 3 kılo verdım 5 gun oldu sadece 1 kılosu gerı geldı dahada almadım 2 kıloyu daha oncekı haftalarda8 kılo verdım ve 5 hafta hep aynı kılodaydım veremedım ve sadece motıve amaclı yaptım ıse yaradı bende .belkı sızde yapmayabılır bılmıyorum deneme yaptım bu sonucu aldım bıldırmek ıstedım sadece benım bırıncı gun 2,300 gıttı 1 bıle degıl tartıda gordugum rakamı yazdım yapmak ya da yapmamak herkesın kendı hur dusuncesıne kalmıs bısey

eveet ben geldim yine dün uyguladım bunu sadece .900 gr verdim tabiki yağ değildir ama motive oldum hiç olmazsa yarın ne çıkarım bilmiyrum.sabah öğlen akşam 1 er çay bardağı yanında domates salatalık yedim akşam ek olarak yanında yoğurt da yedim yatarken 1 elma gün içinde de 1 paket eti form yemiştim bütün yediklerim bunlar.merak edenler olursa diye yazdım

Merhaba kızlar,
son 15-20 gündür kilo vermem durduğu için bende bir arkadaşımla beraber metoyu şaşırtmak için şok diyet olarak bugün yapıyorum. regl'den önceki hani şu aşırı iştahlı ve tatlı istekli dönem var ya işte ondayım:18::18::18:
bugün çok zorlandım ögleden sonra 1 yemek kaşığı yada belki 2 kaşık yiyebilmişimdir. işyerindeyim ve öyle taze yapma şansım yok tuzsuz lapa ve soguk hiç çekilmiyor.
yanında taze nane maydonoz domates salatalık su ve yeşilçay tükettim. çok canım çektiği için 1 hurma ve birde kuru incir yedim.
yag veremeyeceğimi bende biliyorum ama şaşırtmaca yapmam şarttı verdiğim su bile olsa motive olacağım kesin.
yarın sabah ne çıkacak çok merak ediyorum bu sabah 64.4 gelmiştim ama tıkırımı değiştirmedim cuma günü değiştiricem

Bugün bende deniyorum,bakalım sonuç ne olacak...Açlık hissetmiyorum rahat geçiyor günüm şimdilik...

merhaba ben geldim elimde sonuçlarla,
1 günlük yaptım ve ögleden sonra sadece 3 yemek kaşığı yiyebildim demiştim tüm gün
PİRİNÇ LAPASI DOMATES SALATALIK 1 HURMA 1 İNCİR 1 KAYISI 1 MUZ 4 YK YOGURT TARÇIN KAKAO 2,5 litre su 4 adet yeşilçay tükettim.
vee bu sabah 64.1 geldim sadece 300 gr gitmiş zaten çok beklentim yoktu ve niyetim metabolizmamı şaşırtmaktı önümüzdeki günlerde kilo verişime yansıyacak mı gelip paylaşacağım

arkadaşlar aşırı şişkinliğim var bu lapayı 2gün yaparsam faydası olurmu dersiniz yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olun...

merhabalar...suan pirinç lapası yiyorum hiç zevkli değil ama regl sonrası ödemi atmak için ve vücudumdaki su oranından kurtulmak için ..bakalım sonuc ne olacak :) iki gün mü yapmalıyım ? 1 gün mü ? tam bunu bilmiyorum ..

ilk yediğim lapanın içine ;
kekik nane pul biber karabiber ve yoğurt eklemiştim :S pek beğenmedim tadını ...

simdi ise bi tutam maydanoz ; karabiber ; çok az sivri biber ve soğan doğradım daha güzel oldu tavsiye ederim

bugün başladım sabah canım istemedi bir şey bir tane yeşil elma yedim 1-2 saat sonra 1 çay bardağı pirinç lapası yaptım bitiremedim bile tadı fena değil ama akşamda yiyeceğim

günaydın bayanlar.bende yaptım pirinç lapasını 3gün yapacağım demiştim ama dayanamadım 2 günyaptım sonuç 1 kilo:) haftaya yine yapcam

Kızlar lapadan sonra pek bir değişiklik olmadı kilomda sadece 300 gr. ama;
sebebi reglin başlaması ve bitişe geçmesi midir
yoksa metabolizmamı şaşırttığından mıdır
yoksa spora ara verdiğimden midir
yada daha düşük kalorili beslenmeye başladığımdan mıdır
yoksa akşamları sadece ızgara et-tavuk- balık salata tükettiğimden midir..

alternatifler çok oldu ama bunların hepsi oldu ve bu hafta resmen patır patır kilo vermeye başladım. ben ayda en fazla 1,5 - 2,0 kilo verirdim bu hafta ise 1,2 kilo verdim .. bir anda telaş yaptım çünkü bu kadar hızlı gitmesine hiç alışık değildim belki de işe yaradı.
kilo vermeniz durduğunda eger sonrasında da dikkat ederseniz bence işe yarar bir yöntem ama sadece bir gün yapmak mantıklı zira fark zaten sadece ilk gün oluyo ikinci gün kaydadeğer bir fark olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…