2 Haftada 3 Kilo Verme Deneyimlerimiz

merve_ahmet

Sevdiceğim ASKER
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
243
0
46
Trabzon
Slm kızlar sıkı bi diyetle ekim ayına 3 kilo vermiş olarak baslayalım ne dersiniz..? KIZLAR İŞTE TABLOMUZ...GİRMEK İSTEYEN ADINI YAZDIRABİLİR..
NO|ÜYE|BOY|ŞİMDİKİ KİLO|HEDEF KİLO|1.HAFTA|2.HAFTA
1|merve_ahmet|163|56.5|52
3|merve02|163|65|60
4|Sedef1|165|63|55
5|nisam_81|168|76.800|70
6|cilekli_seker|158|57.8|50
7|denizinkizi|170|83|70

Son düzenleme:
kızlar 5 ile 10 kişi arası olmamız yeterli...ilk bi 3 kiloyu verelim sonrada devam ederizzz... ekime zayıflamıs olarak girelm kızlaaarrr nerdesinizzz

ben varim zaten şuan başladım diyetime sporuma..hedefim 5 kilo ama

bana uyar canım, birazcık fazlalıklar var onların gitmesi şart
nasıl bir diyet sistemi peki ?

Kızlar benim 5 kg fazlalıgım var ama 3ü gitse zaten geriye bişey kalmıyor ve kendime bi hedef koydum 2 haftada bu 3 kg gidecek Bana katılmak istiyorsanız boy kilo ve hedef kilonuzu yazmanız yeterli... yedikleriizi buraya yazacagız kızlar sadece sabah kahvaltısında ekmek var o da kepek ekmeği vee en önemlisi günde 13 bardak su içeceğiz..diyetin püf noktası bu..sonraaa kilolara elvedaaaaaaaa

ahanda ben yazıyorum:)
boyum 1.63
kilom 65.2
ben 5 kilo vermek istiyorum 60 a düşmek istiyorum 3 de olsa olur senin dediğin gibi devamı gelir nasıl olsa.

ahanda ben yazıyorum:)
boyum 1.63
kilom 65.2
ben 5 kilo vermek istiyorum 60 a düşmek istiyorum 3 de olsa olur senin dediğin gibi devamı gelir nasıl olsa.

Tamam canım ben liste olusturuyorum. Asla caymak yok..! zaten 2 hafta cok kısa bi süre eger bu sürede midemiz küçülürse devamıda gelir önemli olan mideyi küçültmek... Azcık kendimize güvenimiz gelsin veren nasıl veriyor kiloyu ya aaa :))) HAYDİ KIZLARRR BASLIYORUZUUUZZZZ BUGÜNDEN İTİBAREN YEMELERE DİKKAAATTT !!!! BOL SUUUUU....

hadi bakalım bismillah
inşallah veririz bu kiloları ben 3 gündür pilates de yapıyorum ya inşallah faydası olur sıkılaşırım bari birazda olsa

evet kesin ve iyi bir sonuc almak için spor yapmakta şart, azmedelim verelim kilolarımızı..
kızlar tabloyu yaptım ama girmek isteyen olursa diye bekletiyorum biraz daha.. hiç spor yapamasak bile evde müziği acıp oynayalım o kadar kalori yakıyor ki insan hemde cok zevkli oluyorr....

Sabahları 1 dilim kepek ekmeği baska ekmek yok... tatlı eger canımız cok isterse bi parca bitter cikolata ya da küçücük bi tatlı kek v.s ama bu sonra telai edilecek...ve eger o gün kacırdıysak kacıran kişiye yarım saat spor cezası verilecek...kızllaaarrr birbirimizin hocası olacagız birbirimize kızıp destek olacagızzzz :))))

.................................................................................

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 81
Slm aRkadaslar bende katilmak istiyorum boyum1.68 kilom76.800 ins verebilirim 70olmak istiyorum 95den bu kiloya indim ama daha gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…